merhaba arkadaşlar bende isatanbulda yasıyorum kızım dokuz aylık aşısını vurdurduktan sonra komaya girdi ve on gun yoğumbakımda kaldı , cıktı tabi neden böyle olduğu aylarca araştırıldı ilk olarak Bakırköy d.hastanesinde takibe alındık orada yag asidi oksidasyonu dediler dogustan gelen bir hastalık asının yapılmasıyla hastalık ortaya cıktı tabi ben buna inanmak istemedim hep asıdan oldu dedim Cerrah pasa tıp fakültesine gitmeye başladık tekrar tahliller yeniden yapıldı ve bakırkoydeki doktorun söylediğinden daha hafif cıktı hastalığı ama aynı hastalığın hafifi dedi dahada kesin teşhis konulmuş değil neyse biz şimdi ilaç tedavisine başldık B2 ,Co-Enzym ,karnitin ve fandomalt diye ilaçları kullanıyor üç saate birde beslenmesi var gece ve ara öğünleri içinde infatrini diye sütü var herhangi bir ateş kusma ve isalde doktorumuz hastaneye gelmemizi söyledi geçtiğimiz kuban bayramında kızım grip oldu ve gittik bir gece hastanede kaldık bu hastalıkla nasıl basa cıkacagım bilmiyorum kızım simdi birbucuk yasında elhamdülillah iyi şimdilik ikinci bir cocuktada aynısı olabilir dedi doktorumuz bunun için gen mutasyonu ölçülecek denildi
Kısaca hikayemiz böyle arkadaşlar şimdi size sormak istediğim birkaç soru var ,
1- gen mutasyonu ölculdümü ,nasıl ölçüldü
2- yas ilerledikçe hastalıkkta nasıl değişiklikler oldu hafifleme görüldümü
3- ben aslen konyalıyım memleketinize gitmeye izin vermiyor doktorumuz bir senedir gitmiyorum
gitmemek sorun değil cocugum saglıgı yerinde olsunda gitmem diyorum Sizler nasıl yaptınız ne kadar süre böyle
yasadınız
4- okula başladığında takibini nasıl yaptınız
Sormak istediğim sorularım daha cok fazla allahım hepimizin evlatlarına sifa versin rabbim yar ve yardımcımız olsun
anofor hanım ikinci cocugunuzdada aynı hastalık çıkmasına cok üzüldüm rabbim şifasını bol versin yar ve yardımcınız olsun[/QUOTE