Çocuğuma yetemıyor muyum acaba?🥺

Ben zaten ilk basta dedim kayınvalideme bak senin oğlun evli artık istediğin gibi karışamazsın bıze artık bağınız koptu o anlamda dedim herkes duracağı yeri bilsin güzelce anlaşıp yaşayalım dedim ama yok kaynanam da buna cevap olarak bana dediği şey ben hiç mi karışmayacağaö size öyle şeymi olur kaynanayım karışacam tabı dedi zaten baktım anlamıyo em son sürekli karşılıklı kavga ettik artık goruşmuyorum

ruh hastasımı onlar tasıyıcı annemisin sen neden izin veriyosun alma yanımdan de tepkini koysaydın neden böyle bişeye izin verdin

ruh hastasımı onlar tasıyıcı annemisin sen neden izin veriyosun alma yanımdan de tepkini koysaydın neden böyle bişeye izin verdin
İzin vermedim bebegı vermesem kucağımdan gelıp bebegı sıkı sıkı sıkarak almaya çalışıyorlardı bebegımın canı acıyordu aglıyordu canın yanmasını istemıyprum ne kadar laf edıp bırakım desem de nafıle anlamıyorlar eşek beyınliler

Çocuk öyle bir şey demeyecek çünkü onu seviyor ve istiyorsunuz. O kadar geçmişe takılıp kalmayın. Siz çocuğunuzu severseniz bunu hisseder. Ahh bebekken annem beni az kucağına almış travmam var diye terapiste koşmaz. Siz elinizden geleni yapın. Bol bol sevin koklayın. Psikolojiniz çok bozulmuş. Psikolog desteği alma şansınız var mı?
Emin olun çocuk için önemli olan bundan sonrası

Psıkolojık destek almak ıstedım 2 defa gıttın ama bu defa da yok delirdi tedavı oluyo çocuğum benım yanımda güvende değilmiş ne yapacağım belli olmazmış diye eşime soyluyordı bebeğe zarar verir istemeden al çocuğunu ondan ben bakar büyütürüm ne olacak dıye hep bebegı almak ıcın her turlu baskı edıyorlardı bende gıtmeyı bıraktım psıkologa ama insan unutamıyor işte oğlumun yüzüne her baktığımda. Aklıma gelıyo

O senin! Asla ama asla kimseye verme! Gerekirse yık ortalığı dağıt çocuğunu gözünün önünden ayırma! Sen anne olamazsın diyen kadını ben o evde barındırmazdım da sizi pasif görmüşler. Ah şu tipler benim gibilerin karşısına çıkacak dünyayı dar ederim.

Oğluna karşı suçluluk hissetme senin suçun yok. O bağ bu cadılar yüzünden başta kuramadığın şimdi kurduğun için sana gario geliyor. Bırak telefonu bebeğinle ilgilen. Hayattaki em değerli şey o çocuk. Asla hakkına girme. Onu sev, ilgi göster yalnızca buna ihtiyacı var.

Zamanla geçer, her gün her gün aranızdaki bağı güçlendirmek adına küçük adımlar atın. Bir şeye alışmak bile en erken 28 gün sürüyo. Sabırlı olun, bebeğinizle yalnız kalın, gerekirse onlara karşı sert olun. Bu anları bir daha geri gelmeyecek

Çok doğru söylüyorsun 1 yıl aynı evde yaşadık zıyan oldu bır yılım zehir ettiler şimdi ne gorusuyprum ne aynı ortamda bulunuyorum.ölseler acımam yemin olsın bı gram acı duymam ne onlara ne eşime karşı en mutlu gunum olur

Öyle yakmaya çalışıyorum ama hep bi geçmişte takılı kalıyorum oğlum her gün daha çok ve hızlı buyuyor bir daha Bebek olmayacak yanı bebeğimin kokusunu bile bilmıyorum nasıl kokuyordu hiç koklayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…