Geçmişte yapmadığı herşey için çok pişman oluyor insan hele ki hep başka seslere kulak verdiğiyse. Sebebi sizi sevmesi benimsemesi annesi olmanız başka sebeb bilmiyorum öyle geçmişin acısını çıkardığını da düşünmüyorum siz bu saatten sonra hep yanında olun varsın alışsn ilerde yine keşke demezsiniz bir gün zaten büyücek bu gunler hiç gelmeyecek.Merhabalar 18 aylık oğlum var doğduğundan beri kabullenemedim alışamadım kayınvalidem görümcem hep benden ayırdı emzıremedim bile lokuma alışır bensiz durmaz dıye fln bunlara izin verdiğim için kendimi suçlu görüyorum hata bendeydi izin vermemem gerekirdi ama şimdi 18 aylık olduk 1 haftadır her gece uyumaya götürdüğümde mutlaka benı öper elini boynuma atar yatar,bazen onu uyurken telefona bakıyorum eliyle omzumdan tutup kendine çevırıyo öpüyo beni sonra eliyle boynuma sarılıp yatıyo acaba aramızdaki bağ mı güçlenıyo yoksa oğluma yeteri kadar sevgı şefkat veremıyormuyum.sevgiye ilgiye aç bi çocuk mu bunun için mi sarılıp öpüp uyuyor yoksa başka sebebi mi var
Ya nasıl anlatsam aklıma geldikçe çok kotu oluyorum,doğumda eşimi istedim kayınpederim kayınvalidem erkek adam ne anlar yenıdoğandan görümcen gelsin kalsın dedi istemeyerek görümcem geldi hiç razı değildim,doğum oldu sadece doğurduğum an kucağıma alabildim 3 5 dk odaya gitdik görümcem vermedi doktor gelıp bırsey soruyo edıyo hemen cevap verıyo konuşmama ızın vermıypr sanki kendi doğurmış gıbı eve geldik evde de öyle misafiker Bebek görmeye gelince alıp sever gerı verıdgınde kayınvalidem görümcem ben daha ayağa kalkmadan alıp gıdıyor bebegımı geceleri bile kalkıyordum Bebek beşiğinde yok almış gıtmışler,emzirmeden emzirmeye getırıyorlardı oda başımda beklıyorlardı emınce hemen alıp götürüyorlardı bırakın vermem desem de sen anne olamazsın bakamazsın diye hep pskolojımı bozdular,1 hafta fln emzirebildim sütüm gitti stresten yıne hatalı ben oldum bi bebegı doyuramadın yetemıyorsun işte ver biz büyütelim fln çok psikolojimi bozdular ne bebeğimi dıya doya kokladım kucağıma aldım ne de kabullenebildim 18 aylık oldu hala sanki beniö oğlum değilmiş gibi ona yetemıyormusum gıbı aramızda bağ yokmuş gibi hissediıyorumSizden zamanında ilgi ve sevgi göremediği için yakınlaşmanızı değerlendiriyor, arada sevgi bağları oluşuyor. Neden kabullenemediniz?
Çok haklısın iGeçmişte yapmadığı herşey için çok pişman oluyor insan hele ki hep başka seslere kulak verdiğiyse. Sebebi sizi sevmesi benimsemesi annesi olmanız başka sebeb bilmiyorum öyle geçmişin acısını çıkardığını da düşünmüyorum siz bu saatten sonra hep yanında olun varsın alışsn ilerde yine keşke demezsiniz bir gün zaten büyücek bu gunler hiç gelmeyecek.
Ayy çok üzüldüm bu dediğinize. Keşke en başından hiç müsade etmeseydiniz. Ama geç değil bundan sonra oğlunuzu onlara bırakmayın bi zahmet hep Zaman geçirin ve o his geçer. Oğlunuzu öyle bırakmayın ya o daha bebek ilk mesajınz bile çok etkiledi benii lütfen kim gelirse bakmak isterse müsade etmeyin o sizin sizin oğlunuz sizin bebeğinizYa nasıl anlatsam aklıma geldikçe çok kotu oluyorum,doğumda eşimi istedim kayınpederim kayınvalidem erkek adam ne anlar yenıdoğandan görümcen gelsin kalsın dedi istemeyerek görümcem geldi hiç razı değildim,doğum oldu sadece doğurduğum an kucağıma alabildim 3 5 dk odaya gitdik görümcem vermedi doktor gelıp bırsey soruyo edıyo hemen cevap verıyo konuşmama ızın vermıypr sanki kendi doğurmış gıbı eve geldik evde de öyle misafiker Bebek görmeye gelince alıp sever gerı verıdgınde kayınvalidem görümcem ben daha ayağa kalkmadan alıp gıdıyor bebegımı geceleri bile kalkıyordum Bebek beşiğinde yok almış gıtmışler,emzirmeden emzirmeye getırıyorlardı oda başımda beklıyorlardı emınce hemen alıp götürüyorlardı bırakın vermem desem de sen anne olamazsın bakamazsın diye hep pskolojımı bozdular,1 hafta fln emzirebildim sütüm gitti stresten yıne hatalı ben oldum bi bebegı doyuramadın yetemıyorsun işte ver biz büyütelim fln çok psikolojimi bozdular ne bebeğimi dıya doya kokladım kucağıma aldım ne de kabullenebildim 18 aylık oldu hala sanki beniö oğlum değilmiş gibi ona yetemıyormusum gıbı aramızda bağ yokmuş gibi hissediıyorum
Ayy çok üzüldüm bu dediğinize. Keşke en başından hiç müsade etmeseydiniz. Ama geç değil bundan sonra oğlunuzu onlara bırakmayın bi zahmet hep Zaman geçirin ve o his geçer. Oğlunuzu öyle bırakmayın ya o daha bebek ilk mesajınz bile çok etkiledi benii lütfen kim gelirse bakmak isterse müsade etmeyin o sizin sizin oğlunuz sizin bebeğiniz
Uzun süredir görüşmüyorum goruşmeyı de düşünmüyorum zaten Allah’ından bulsunlar bi cocugun hayatını mahvettiler resmen şimdiden,büyünce anne neden beni istemedin deyince ne cevap vereceğim bilemıyorumBen okurken delirdim sen nasıl yaşadın? O görümcenin de kaynananın da ……….. inşallsh görüşmüyorsundur! Resmen çocuk sana bağlanmasın onlara bağlansın diye yapmışlar şerefsizler! O yavru size hasret yavrum sakın bırakmayın kucağınızdan ve alan olursa kıyamet koparın yakın yıkın bu kadar net!
Giden zaman geri gelmez şuan bunun için üzülmeyin, o hala bi bebek ilginize sevginize aç. Bundan sonrasını telafi etmeye bakın, kv ve görümcenize haddini bildirin. Sesinizi çıkartmaktan korkmayın heleki konu evlatsa.Ya nasıl anlatsam aklıma geldikçe çok kotu oluyorum,doğumda eşimi istedim kayınpederim kayınvalidem erkek adam ne anlar yenıdoğandan görümcen gelsin kalsın dedi istemeyerek görümcem geldi hiç razı değildim,doğum oldu sadece doğurduğum an kucağıma alabildim 3 5 dk odaya gitdik görümcem vermedi doktor gelıp bırsey soruyo edıyo hemen cevap verıyo konuşmama ızın vermıypr sanki kendi doğurmış gıbı eve geldik evde de öyle misafiker Bebek görmeye gelince alıp sever gerı verıdgınde kayınvalidem görümcem ben daha ayağa kalkmadan alıp gıdıyor bebegımı geceleri bile kalkıyordum Bebek beşiğinde yok almış gıtmışler,emzirmeden emzirmeye getırıyorlardı oda başımda beklıyorlardı emınce hemen alıp götürüyorlardı bırakın vermem desem de sen anne olamazsın bakamazsın diye hep pskolojımı bozdular,1 hafta fln emzirebildim sütüm gitti stresten yıne hatalı ben oldum bi bebegı doyuramadın yetemıyorsun işte ver biz büyütelim fln çok psikolojimi bozdular ne bebeğimi dıya doya kokladım kucağıma aldım ne de kabullenebildim 18 aylık oldu hala sanki beniö oğlum değilmiş gibi ona yetemıyormusum gıbı aramızda bağ yokmuş gibi hissediıyorum
Bu ne saçma şey ya. Ne demek sen anne olamazsın bakamazsın? Sen yetemiyorsun NE DEMEK? Çok meraklılarsa kv görümcen birer tane doğursalardı. Kızım sen hiç mi ses çıkarmadın bunlara ya okurken delirdim. Kv kp kim oluyor da eşinin doğumhaneye girmesine izin vermiyor? Ne kadar anlayışsız insanlar bunlar. İyi sabretmişsin. Bundan sonra asla böyle müdahale etmelerine izin verme lütfen.Ya nasıl anlatsam aklıma geldikçe çok kotu oluyorum,doğumda eşimi istedim kayınpederim kayınvalidem erkek adam ne anlar yenıdoğandan görümcen gelsin kalsın dedi istemeyerek görümcem geldi hiç razı değildim,doğum oldu sadece doğurduğum an kucağıma alabildim 3 5 dk odaya gitdik görümcem vermedi doktor gelıp bırsey soruyo edıyo hemen cevap verıyo konuşmama ızın vermıypr sanki kendi doğurmış gıbı eve geldik evde de öyle misafiker Bebek görmeye gelince alıp sever gerı verıdgınde kayınvalidem görümcem ben daha ayağa kalkmadan alıp gıdıyor bebegımı geceleri bile kalkıyordum Bebek beşiğinde yok almış gıtmışler,emzirmeden emzirmeye getırıyorlardı oda başımda beklıyorlardı emınce hemen alıp götürüyorlardı bırakın vermem desem de sen anne olamazsın bakamazsın diye hep pskolojımı bozdular,1 hafta fln emzirebildim sütüm gitti stresten yıne hatalı ben oldum bi bebegı doyuramadın yetemıyorsun işte ver biz büyütelim fln çok psikolojimi bozdular ne bebeğimi dıya doya kokladım kucağıma aldım ne de kabullenebildim 18 aylık oldu hala sanki beniö oğlum değilmiş gibi ona yetemıyormusum gıbı aramızda bağ yokmuş gibi hissediıyorum
Dimi ya. Doğuran bu kadına çocuk bağlanmasın diye koparmak ne demek?Ben okurken delirdim sen nasıl yaşadın? O görümcenin de kaynananın da ……….. inşallsh görüşmüyorsundur! Resmen çocuk sana bağlanmasın onlara bağlansın diye yapmışlar şerefsizler! O yavru size hasret yavrum sakın bırakmayın kucağınızdan ve alan olursa kıyamet koparın yakın yıkın bu kadar net!
Sizin ki vicdan azabı olsa gerek. Bebek yeni doğduğu Zaman anneyle vakit geçirir geçirir ki arada bağ oluşsun Allah'ın belası kv ve gorumceniz buna müsaade etmemis ki. Kimse alamaz onu sizden almak isteyene pençelerinizi geçireceksiniz. 5 aydan beri yaninizda olması beni çok mutlu etti. Sizde biliyorum kolay değil ama ilk zamanlari atın kafanızdan oglunuzla geçirdiğinz anlara odaklanin.5 aylığından beri kimseye vermıyorum bebeğimi kayınvalidem görümcelerimle konuşmuyorum asal da konuşmayı düşünmüyorum,hakkımda helal değil,ben elimden geldiğince bebeğimle ilgilenıyorum oyunlar oynuyorum hep mutlu olsun dıye ugrasıyorum ama mallesef hala içimde sanki bırı çıkıp gelıp alacak elimden benim çocuğum değilmiş gibi emanet bırakılmış gibi bi cocugu kreşe bırakırsın gün sonunda gerı alırsın ya öyle biri gelip alacakmış gıbı benım değilmiş gibi hissedıyorum bebeklik resimlerine bakınca bogulacak gıbı oluyorum avlıyorum ama ne fayda olmıyo kafayı yemek uzereyım
Görümcemin iki cocugu var biri kız bırı erkek kız olan beni çok sevıyprdu her sayını benle paylaşıyordu,görümcem erkek çocuğuna daha çok değer verıyordu kızı bana bır gün ağlayarak evde herhangı bır eşya gıbı hıssedıyorum kendimi deyıp aglamaya başladı erkek cocugu haksız olsa bile kızıma kızarmış onu azarlarmış kızı her geldıgınde yanımdan ayrılmıyordu benimle uyuyordu belki bu yüzden intikam almak ıstedi bilemıyprum ama ben hiç bi zaman kızını ondan ayırmadın öyle bi çabam yokdu aksıne annesının onu sevdıgını kendini değersiz hissetmesin dıye elimden geleni yaptım bu arada kızı 8 yaşında,kızının annesini değilde yengesı olarak beni daha çok sevıp yanımdan ayırlamayış oluşunu çekemedi sanırımDimi ya. Doğuran bu kadına çocuk bağlanmasın diye koparmak ne demek?
Merak etme o hatırlamaz ama onu hep çok sevdiğini söyle gül oyna, gezdir, öp sev çok eğlen. Geçmiş geri gelmez ama gelecek senin elindeUzun süredir görüşmüyorum goruşmeyı de düşünmüyorum zaten Allah’ından bulsunlar bi cocugun hayatını mahvettiler resmen şimdiden,büyünce anne neden beni istemedin deyince ne cevap vereceğim bilemıyorum
Eşim askerdeydi doguma izinde geldi sorun çıkardılar flndaha önce de sorunlar vardı zaten ailesiyle eşimde psikolojısı ıyı değildiOkurken elim ayağım titredi, ne demek sen anne olamazsın ya? Ne demek emzirirken başınızda beklemek?
Bunlar olurken eşiniz nerede? Kör mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?