• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma kıyamıyorum...

Sağlık bakanlığının Alo psikoloji hattına danışmak ister misin?

Bu şey canım arayıp randevu alıyorsun en yakın psikolojik danışma merkezine randevu veriyor bize yakında yok ben bunu daha geçen yıl bulmuştum ama randevuyu çok ileri tarihe verdiler eşim de götürmem ben böyle şeylere inanmoyorum dedi

cocuguna cok uzuldum.
madem esinle bu kadar mutsuzsun oglun da etkileniyor neden hala birliktesin?
ev isine yetismek icin emzirmemek ne demek?
bebegini bu dunyaya sen getirdin ve su anda onun iyiligi ilk planda olmali senin icin.
tam bu yaslarda surekli korkutmak bebeginde ilerde tamir edilemez bozukluklara yol acabilir.

bunun icin once kendi psikolojini duzeltmelisin, bu kocanla mumkun degilse ayril oyle duzel.
kiyamiyorum diyorsun ama kiymak sadece dovmekle olmaz.
Ayrılmak da istemiyorum az önce eve geldi sesin kötü geliyordu diye ne istersen yaparım yeter ki sen iyi ol diyor. Bende psikolojik tedavi görmek istediğimi söyledim kim soktu bunu senin kafana dedi bi saat konuştuk vazgeçirmeye çalıştı bende sinirlendim en sonunda kavga ettik gitti. Ama ilk başta laf arasında kabul etti ne kadar para gerekiyorsa vereyim ama baştan söylüyorum gidince daha çok hasta olacaksın dedi...
İşte böyle insanın ağzına kaşıkla yemek verir sapıyla gözünü oyar benim kocam.

Canim tedavi olmalisin gerekirse ailenin yanında git tedavi ol hem moral olarakda daha iyi olursun orda allah yardımcın olsun
Ailemin yanına tedavi olmam için göndermez kavga çıkarır. İstemediği birşeyi yapacağın zaman hemen bin yıllık meseleleri getirir kavgaya bağlar olayı ya da sürekli birileri senin kafanındolduruyot demekten başka birşey yapmıyor ya onun dediklerini yapacağım mutlu oluyormuşuz o zaman halbuki sadece sen mutlu oluyorsun diyorum kabul etmiyor ya da hep ben birilerinin dolduruşuna geliyorum

Cnm yazık onarılmaz yaralar acarsın çockta ilerde normal bi hayata adapte olamaz. Akliyla kısiliğyle oynama sabret. El işi filan yap. Çıldırcaksanda bi odaya gir bağır çağır. O görmesin. Bende kullandm o ilacı. En iyisi kendini tedavi etmen. Ğeçmişi bırak sana zarar veriyor.

Başkalarının yaptığı kötülüklerin daha fazlasını düşüncelerimizle biz kendimize yapıyoruz.
Düşüncelerimizi doğru yönlendirerek kendimizi daha iyi hissedebiliriz.
Biara olumlamayı araştırdım ama hiç bi sonuca ulaşamadım burada da konuya hakim birini bulamadım. Denemediğim yöntem kalmadı yuvamı kurtarmak çocuğumu üzmemek için

o kadar iyi anlıyorum ki seni.. ben de sürekli kafamın içinde babamla tartıştım yıllar boyu.. insanı verem eder bu durum bilirim.. için kemiriliyor tükeniyor.. ama dur demelisin kendine.. bak benim kızım da 27 aylık.. onların hatırına aklımızı temizlemek zorundayız.. bol bol dışarı çık bebeğinle evde kapalı kalma.. park bahçe gezin.. bir daha bu yılları geri gelmeyecek.. bebekle ilgilenmek çok zor başlı başına stres zaten.. rahatlamalısın.. bebeğinle mutlu olduğunda kimseyi görmeyecek gözün zaten.. sana bişey olsa bebeğin ne olacak bunu düşün allah korusun bitirme kendini artık.. ne halleri varsa görsünler.. kaç sene hata yapmışım diyorsun bi ömür yapma pişmanlığını büyütme.. bebeğin daha çok küçük onun için bundan sonra bambaşka biri olabilirsin..
Sen kafandan atmayı başarabildin mi ne kadar zamandır kafanda bu düşünceler olmadan yaşıyorsun bazen bende iyi gibi oluyorum birkaç gün sürüyor da o yüzden soruyorum

Cnm yazık onarılmaz yaralar acarsın çockta ilerde normal bi hayata adapte olamaz. Akliyla kısiliğyle oynama sabret. El işi filan yap. Çıldırcaksanda bi odaya gir bağır çağır. O görmesin. Bende kullandm o ilacı. En iyisi kendini tedavi etmen. Ğeçmişi bırak sana zarar veriyor.
Sende de mi bırakınca eski haline döndün. Sen kendini nasıl tedavi ettin

Herşeye rağmen gideyim mi psikoloğa parasını verir ama surat asar her gün dalga geçer işe yaramayacağına inandırmaya çalışır

esin goturmuyorsa gizli git.
kimsenin psikolojisi bozuk bireyler yetistirmeye hakki yok.

esin goturmuyorsa gizli git.
kimsenin psikolojisi bozuk bireyler yetistirmeye hakki yok.
Parasını veririm dedi. Ama dediğim gibi dalga geçer surat asar inancımı kaybettirmeye çalışır. Herşeyi görmezden gelip gitmelimiyim. Bende en çok çocuğumu kötü yetiştirmekten korkuyorum zaten çünkü benim kaynanamda kocasından çok çekmiş benim eşimin kardeşleri arasında bir tane normal olan kimse yok hepsi eşlerinin canını çıkarıyor

Sen kafandan atmayı başarabildin mi ne kadar zamandır kafanda bu düşünceler olmadan yaşıyorsun bazen bende iyi gibi oluyorum birkaç gün sürüyor da o yüzden soruyorum

çocukluğumdan beri hep babamla sorunlarım vardı.. hala var.. ama yavaş yavaş değişiyorum.. tabiki yüzde yüz rahatım artık şahaneyim diyemiyorum ama çok daha iyiyim.. telkin ediyorum kendimi.. sinirlerime hakim olmayı öğretiyorum kendime.. en önemlisi de "boşvermek" daha önemli şeylere odaklanmak az düşünmek güzel ve uzun uyumak:)..
oturup kafa patlatacağıma dur saçımı boyama zamnı gelmiş diyip saçlarımı boyuyorum mesela.. ağlayacağıma çıkıp geziyorum gibi.. herşey toz pembe olmayacak tabiki yine üzüleceğiz kırılacağız kızacağız ama dozunu ayarlamayı öğreneceğiz.. yaşın kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşımda gözümü açtım:)

Ben
çocukluğumdan beri hep babamla sorunlarım vardı.. hala var.. ama yavaş yavaş değişiyorum.. tabiki yüzde yüz rahatım artık şahaneyim diyemiyorum ama çok daha iyiyim.. telkin ediyorum kendimi.. sinirlerime hakim olmayı öğretiyorum kendime.. en önemlisi de "boşvermek" daha önemli şeylere odaklanmak az düşünmek güzel ve uzun uyumak:)..
oturup kafa patlatacağıma dur saçımı boyama zamnı gelmiş diyip saçlarımı boyuyorum mesela.. ağlayacağıma çıkıp geziyorum gibi.. herşey toz pembe olmayacak tabiki yine üzüleceğiz kırılacağız kızacağız ama dozunu ayarlamayı öğreneceğiz.. yaşın kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşımda gözümü açtım:)
ben daha 24 yaşındayım :(

Ben

ben daha 24 yaşındayım :KK43:

o zaman canım kardeşim sen benden çoook daha önce gözünü açacaksın inşallah.. bu kadar genç bir anne! yazık çektirme kendine.. önce kendi kendine hallet bazı şeyleri.. doktora gitmek ilaç kullanmak da gerekebilir.. yeterki iyi ol sonuçta.. insan neler yaşıyor gün geliyor hepsi unutuluyor.. o günü erkene çek.. kimse seni kurtarmayacak.. sen hariç..

Biara olumlamayı araştırdım ama hiç bi sonuca ulaşamadım burada da konuya hakim birini bulamadım. Denemediğim yöntem kalmadı yuvamı kurtarmak çocuğumu üzmemek için
Bak tatlım, buraya yazdığın kötü hissetmene neden olan bazı şeyleri ele alalım.
3 kez çamaşır, bulaşık makinesi ve elk. süpürgesini açmak zorunda kaldığın günleri düşünelim.
Ailesi için saçını süpürge eden, yorgun, yıpranmış stres içinde bir kadın gelir gözlerimizin önüne.
Bu kadının neler hissedeceğini anlamaya çalıştığımızda ise bıkkınlık, bezginlik, değersizlik gibi bir çok
olumsuz duygular içinde olmasını olağan buluruz. Çünkü aynı koşullar bize de bunları hissettirir.
Bunca yükün altına girmemize ailemizin neden olduğunu düşünerek onlara karşı kızgınlık, kırgınlık
hissederiz. Oysa bu yükü sırtlanmaya önce biz talip olmuşuzdur. Yaşadığımız ortamın temiz ve düzenli
olması bizim için önemlidir. Diğerleri için ne derece önemli olduğunu bile bilmeden giriveririz bu yükün altına.
Kimimiz daha detaycı, mükemmeliyetçi olduğumuz için hem kendimizi hem de aile bireylerini daha fazla
yorabiliriz. Kimimiz ise yeteri kadar düzenle tatmin olur kendimize ve aile ilişkimize daha fazla zaman ayırmayı
uygun buluruz. Saldım çayıra mevlam kayıra tutumunda olup, biriken işlerin altında ezildiğini hissedenler de vardır.
Girilecek yol seçenekleri hepimize sunulmuştur ancak yürüyeceğimiz yolu kendimiz seçmişizdir.
Seçtiğimiz yolda engellerle karşılaşıyor bu yolun bizi aydınlığa götürmeyeceğini fark ediyorsak daha ileri gitmek
zorunda değiliz. Seçimimizi geri dönüp diğer yollardan birini denemek olarak kullanabiliriz.
Daha iyisini keşfedebilmek için geniş bir manevra alanına sahibiz yeter ki bunun farkında olalım.
Her insanın çekip çevirirken zorlanacağı ev işlerine mahkum olduğunu hissettiğin dönemlerde rahatlıkla
işlerin üstesinden gelmişsin. Mutfak gereçleri, çamaşırlar, ev temizlenmiş ama atıkları çöpe dökmek yerine
zihnine süpürmüş orada birikmesine izin vermişsin. Şimdi de zihninden süpürüp atarak atıklardan tam anlamıyla
kurtulma zamanı gelmiş.
Bizi yoranın aslında yapılacak ve yaptığımız işlerin değil zihnimizdeki ağırlığı olduğunu bilirsek işin planlama
dışında kalan kısmının zihnimize girmesine izin vermeyiz. İş biter geriye başarının tatlı huzuru kalır.
Yeni planlar için zihnimiz her zaman berraklığını korur.
Diğer önemli konu ise yapılması gerekenlerle severek buluşmaktır. Sonuca varan süreci düşünmek yerine
sonuçlandığında alacağımız hazza odaklanmaya çalışırsak, emeklerimizi ilmek ilmek sevgiyle örebiliriz.
flowers-smiley-emoticon.gif
butterfly-smiley-emoticon-animation.gif
flower-basket-smiley-emoticon.gif
Giving-Flowers.gif

Olumlu düşünce konusunda verdiğim linkte detayları bulabilisin canımcım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/istedim-ve-oldu-inanamayacaksınız.614408/

o kız dedıgın kım ?????kocan evde mı ayrı mı?Bence cocuga sen bakma annene veya bı guvendıgın kısı de yanında olsun mutlaka...

3 kez çamaşır, bulaşık makinesi ve elk. süpürgesini açmak zorunda kaldığın günleri düşünelim.
Ailesi için saçını süpürge eden, yorgun, yıpranmış stres içinde bir kadın gelir gözlerimizin önüne.
Bu kadının neler hissedeceğini anlamaya çalıştığımızda ise bıkkınlık, bezginlik, değersizlik gibi bir çok
olumsuz duygular içinde olmasını olağan buluruz. Çünkü aynı koşullar bize de bunları hissettirir.
Bunca yükün altına girmemize ailemizin neden olduğunu düşünerek onlara karşı kızgınlık, kırgınlık
hissederiz. Oysa bu yükü sırtlanmaya önce biz talip olmuşuzdur. Yaşadığımız ortamın temiz ve düzenli
olması bizim için önemlidir. Diğerleri için ne derece önemli olduğunu bile bilmeden giriveririz bu yükün altına.
Kimimiz daha detaycı, mükemmeliyetçi olduğumuz için hem kendimizi hem de aile bireylerini daha fazla
yorabiliriz. Kimimiz ise yeteri kadar düzenle tatmin olur kendimize ve aile ilişkimize daha fazla zaman ayırmayı
uygun buluruz. Saldım çayıra mevlam kayıra tutumunda olup, biriken işlerin altında ezildiğini hissedenler de vardır.
Girilecek yol seçenekleri hepimize sunulmuştur ancak yürüyeceğimiz yolu kendimiz seçmişizdir.
Seçtiğimiz yolda engellerle karşılaşıyor bu yolun bizi aydınlığa götürmeyeceğini fark ediyorsak daha ileri gitmek
zorunda değiliz. Seçimimizi geri dönüp diğer yollardan birini denemek olarak kullanabiliriz.
Daha iyisini keşfedebilmek için geniş bir manevra alanına sahibiz yeter ki bunun farkında olalım.
Her insanın çekip çevirirken zorlanacağı ev işlerine mahkum olduğunu hissettiğin dönemlerde rahatlıkla
işlerin üstesinden gelmişsin. Mutfak gereçleri, çamaşırlar, ev temizlenmiş ama atıkları çöpe dökmek yerine
zihnine süpürmüş orada birikmesine izin vermişsin. Şimdi de zihninden süpürüp atarak atıklardan tam anlamıyla
kurtulma zamanı gelmiş.
Bizi yoranın aslında yapılacak ve yaptığımız işlerin değil zihnimizdeki ağırlığı olduğunu bilirsek işin planlama
dışında kalan kısmının zihnimize girmesine izin vermeyiz. İş biter geriye başarının tatlı huzuru kalır.
Diğer önemli konu ise yapılması gerekenlerle severek buluşmaktır. Sonuca varan süreci düşünmek yerine
sonuçlandığında alacağımız hazza odaklanmaya çalışırsak, emeklerimizi ilmek ilmek sevgiyle örebiliriz.
Giving-Flowers.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/istedim-ve-oldu-inanamayacaksınız.614408/
Çok güzel açıklamışsın canım ben seni niye bulamamıştım ki. Bu güne kısmetmiş sen nasıl bilgilendin bu konuda bana da yol göster ben çok inanıyprum

Sende de mi bırakınca eski haline döndün. Sen kendini nasıl tedavi ettin

cnm kursa filan ğittm evdeki ortamdan uzaklaştm okula gittm okul bitince evde kalmak zordu ortam çok zordu vs. Kendini olumlu düşün rahetlat. Sonra dünyadaki en önemli seyin o olduğunu düşün. Kıyma ona. Melek o. Zamanla kendini tedavi etmeyi öğrehceksin benimde2 yasşnda bi kızm var bi kez yanında tartıştk azckyüksek sesle konussak nasl korkuyo .

cnm kursa filan ğittm evdeki ortamdan uzaklaştm okula gittm okul bitince evde kalmak zordu ortam çok zordu vs. Kendini olumlu düşün rahetlat. Sonra dünyadaki en önemli seyin o olduğunu düşün. Kıyma ona. Melek o. Zamanla kendini tedavi etmeyi öğrehceksin benimde2 yasşnda bi kızm var bi kez yanında tartıştk azckyüksek sesle konussak nasl korkuyo .
İnşallah yapabilirim ben defalarca düzeleceğim dedim ama hep bi yerde koptum daha da kötü oldum. Şimdi tekrar yapabileceğime inanmıyorum sanırım o yüzdrn düğümlendim bu kadar

kurtulma zamanı gelmiş.
Giving-Flowers.gif

Ben bu linki okudum ama konu sahibine ulaşamadım özel mesaj attım ama uzun zamandır foruma girmemiş. Hatta çok umutlandım okuyunca işte bana yardım edecek kişi dedim

aynen sorun ne ki cnm herkesin böyle zamanları var merak etme düzelir. onun için yasa mutlu etmek için çabala kendini düşünme. evet bazen hatta sık sık yasıyoz bunları takma biraz.

Back