Tatile ailemin yanına gittim öyle yanlız tatile yollasa dediğin gibi doktorada yollar zaten ısrar ediyorum ben inanmıyorum böyle şeylere diyor üstüne gidersem kavga çıkarıyor. Zaten kafayı yemişim bırak kavgayı şakayı bile kaldıramıyorum iyileşmek istiyorum eskiden canı sıkılan bana gelirdi neşelenmek için ama tabi o zaman bekardım ne zamanki bu adamı tanıdım hayatım mahvoldu kızı da üstüne tuz biber. Babası onun yaptığını yapamadı bana çünkü o 24 saat yedi beni resmen yedi. Hayata insanlara olan güvenimi bitirdi. Güvensiz insan akıl sağlığını ne kadar koruyabilir. Koruyamadım işte.tatile gidebiliyorsan sanırım ylnız asına psıkologda gıdebıırsın... söyleme esıne.. veya sen goturmezsen ben gıderım cocugumuzun saglıgı ıcın de.. ve kesınlıkle dr a gıt dualara sarıl Rabbıme sıgın.. Sabırlar ve sukunet versın sana..
Doğru söylüyorsunuz ama aklımdan dilimden atamıyorum bir türlü yanlız kalınca sürekli onlarla konuşuyorum. Anneme gittim annem benim herşeyim orda bile millet başka birşey konuşuyormuş ben aklımdan atamıyorum. Artık her yaptıkları varlıkları batıyor bana ya resmen her dakika geri gelecekler ve eziyet başlayacak diyorum. Eski yaşadıklarımı aklımdan atmaya çalışıyorum atamayınca daha çok sinir oluyorum ağlıyorum sürekli ağlıyorumşu an çok kızgınsınız herşeye belli.. ama ailevi sorunlarınız, kendi sağlık sorunlarınız çözüm bulana dek lütfen bebeğinizi düşünün.. mama ile büyümesi onun ruh sağlığını bozmayacak ama annesini böyle görmek onu etkiliyor biliyorsunuz.. bazen geçmişi geçmişte bırakmaktan başka çare olmuyor.. başkalarına kızıp bebeğinizi sevginizden ilginizden mahrum etmeyin.. sizi ve bebeğinizi daha fazla yıpratmalarına izin vermeyin.. çok zordur eminim ama bebeğinize sıkı sıkı sarılın.. ona odaklanın.. size yardımcı olacak bir büyüğünüz vs olsa..
İnançlı birimiyim bilmiyorum bana göre inanan insan inancının gereklerini yerine getirir. İnancım benim hayatımı etkileyemiyorsa nasıl inanıyorum. Herşey kötüye gidiyor tutunacağım dal yok. Namaz kılıyorum eşim namaz kılanlar böyle yetimleri sokağa mı atıyor diyor başlıyor rencide etmeye bilmiyorumgeçmiş olsun
inaçlı birisi iseniz çok sinirlendiğinizde besmele çekin abdest alıp namaz kılın ya da ayakta iseniz oturun oturuyorsanız uzanın ve hayatta çocuğunuz ve sizden daha değerli bir şey olmadığını düşünün zarar vermeye değmez
Aslında doktor bana geçen yıl lustral vermişti çok da iyi gelmişti ama ben sonra doktoruma ulaşamadım o da nöroloji yani psikolog falan değil. Sonra şak diye kestim ilacı. İlacı bıraktıktan 15 20 gün sonra bin beter oldum. Şimdi de tekrar kullanayım mı bilmiyorum.aile hekiminize gidin.aile hekimleri hayatınızı aksatmayacak hafif sakinleştirici yazıyor.ucuzda.bilmesini istemiyorsanız reçetesiz alabilirsiniz.en azından sakin karar vermenize yardımcı olur
bu tip ilaçlar pat diye kesilmez ki canım daha beter yapar.Aslında doktor bana geçen yıl lustral vermişti çok da iyi gelmişti ama ben sonra doktoruma ulaşamadım o da nöroloji yani psikolog falan değil. Sonra şak diye kestim ilacı. İlacı bıraktıktan 15 20 gün sonra bin beter oldum. Şimdi de tekrar kullanayım mı bilmiyorum.
Tatile ailemin yanına gittim öyle yanlız tatile yollasa dediğin gibi doktorada yollar zaten ısrar ediyorum ben inanmıyorum böyle şeylere diyor üstüne gidersem kavga çıkarıyor. Zaten kafayı yemişim bırak kavgayı şakayı bile kaldıramıyorum iyileşmek istiyorum eskiden canı sıkılan bana gelirdi neşelenmek için ama tabi o zaman bekardım ne zamanki bu adamı tanıdım hayatım mahvoldu kızı da üstüne tuz biber. Babası onun yaptığını yapamadı bana çünkü o 24 saat yedi beni resmen yedi. Hayata insanlara olan güvenimi bitirdi. Güvensiz insan akıl sağlığını ne kadar koruyabilir. Koruyamadım işte.
Sağlık bakanlığının Alo psikoloji hattına danışmak ister misin?
Doğru söylüyorsunuz ama aklımdan dilimden atamıyorum bir türlü yanlız kalınca sürekli onlarla konuşuyorum. Anneme gittim annem benim herşeyim orda bile millet başka birşey konuşuyormuş ben aklımdan atamıyorum. Artık her yaptıkları varlıkları batıyor bana ya resmen her dakika geri gelecekler ve eziyet başlayacak diyorum. Eski yaşadıklarımı aklımdan atmaya çalışıyorum atamayınca daha çok sinir oluyorum ağlıyorum sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?