• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma kıyamıyorum...

seummu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
693
408
88
34
İstanbul
Ben genel olarak evlendiğimden beri özellikle de şu son bir yılda çok zor günler geçirdim. Birbuçuk yaşında bir bebeğim var bazen beni itiyor vuruyor git diyor bazen de ayaklarıma yapışıyor mızmızlanıyor bütün bebeklerin yaptığı şeyler yani ama ben dayanamıyorum sinir krizi geçiriyorum elimde ne varsa fırlatıyorum ona vurmamak için eşyalara zarar veriyorum bir dakika sonra sanki o ben değilim çocuğumu korkuttuğum için oturup ağlıyorum. Yavrum nasıl korkuyor hemen gidiyor yanımdan kapıdan kafasını uzatmış öyle bana bakıyordu ağlarken gelip beni öpüyor ne desem tamam diyor hemen. Allahın cezası kocamla kızı beni bu hale getirdi şimdi de asla psikoloğa psikiyatriye götürmüyor. Geçen sene çocuklarına bakarken bi defa nörolojiye götürmüştü lustral vermişti doktor şimdi onu içersen hakkımı helal etmem diyor bide keşke o ikisi geberseydi

O ilacı kullanmaya devam edeceğim sürekli ağlıyorum artık evde. Oğlum beni ağlarken görünce hiç tepki vermiyor gidip bi köşeye saklanıyor orada oynuyor Kendimden de nefret ediyorum artık her yolu denedim bu depreayonu atlatmak için bitki çayı kullandım, meşguliyet buldum kendime, tatil yaptım ama hiçbiri hiçbiri fayda etmedi sürekli onlarla konuşuyorum içimden bana yaptıklarını yüzlerine vuruyorum küfrediyorum onlara. Sonra sanki o kötü günleri tekrar yaşıyorum. O allahın cezası pislik kız yüzünden yavrumu bile emzirmedim vakit kaybetmeyeyim ev işlerini yetiştireyim diye mama verdim yavruma. Sırf o pislik günde üç kere üst baş değiştirir çamaşır sepetini bir günde doldurur sürekli yer sürekli yer ve uyur günde iki kez bulaşık makinesi çalışır. Altına yapar. Eline alır bişeyler oturur tv karşısına günde iki üç kez süpürge çalışır. Bende hala ona nasıl yaranacağım diye düşünürdüm Allah kahretsin benim salaklığımı da

Benim salaklığımın cezasını yavrum çekiyor işte annem ve bebeğim, hayatta beni gerçekten seven kim varsa sadece onlara zarar veriyorum. :KK61:

şu an çok kızgınsınız herşeye belli.. ama ailevi sorunlarınız, kendi sağlık sorunlarınız çözüm bulana dek lütfen bebeğinizi düşünün.. mama ile büyümesi onun ruh sağlığını bozmayacak ama annesini böyle görmek onu etkiliyor biliyorsunuz.. bazen geçmişi geçmişte bırakmaktan başka çare olmuyor.. başkalarına kızıp bebeğinizi sevginizden ilginizden mahrum etmeyin.. sizi ve bebeğinizi daha fazla yıpratmalarına izin vermeyin.. çok zordur eminim ama bebeğinize sıkı sıkı sarılın.. ona odaklanın.. size yardımcı olacak bir büyüğünüz vs olsa..

tatile gidebiliyorsan sanırım ylnız asına psıkologda gıdebıırsın... söyleme esıne.. veya sen goturmezsen ben gıderım cocugumuzun saglıgı ıcın de.. ve kesınlıkle dr a gıt dualara sarıl Rabbıme sıgın.. Sabırlar ve sukunet versın sana..

tatile gidebiliyorsan sanırım ylnız asına psıkologda gıdebıırsın... söyleme esıne.. veya sen goturmezsen ben gıderım cocugumuzun saglıgı ıcın de.. ve kesınlıkle dr a gıt dualara sarıl Rabbıme sıgın.. Sabırlar ve sukunet versın sana..
Tatile ailemin yanına gittim öyle yanlız tatile yollasa dediğin gibi doktorada yollar zaten ısrar ediyorum ben inanmıyorum böyle şeylere diyor üstüne gidersem kavga çıkarıyor. Zaten kafayı yemişim bırak kavgayı şakayı bile kaldıramıyorum iyileşmek istiyorum eskiden canı sıkılan bana gelirdi neşelenmek için ama tabi o zaman bekardım ne zamanki bu adamı tanıdım hayatım mahvoldu kızı da üstüne tuz biber. Babası onun yaptığını yapamadı bana çünkü o 24 saat yedi beni resmen yedi. Hayata insanlara olan güvenimi bitirdi. Güvensiz insan akıl sağlığını ne kadar koruyabilir. Koruyamadım işte.

şu an çok kızgınsınız herşeye belli.. ama ailevi sorunlarınız, kendi sağlık sorunlarınız çözüm bulana dek lütfen bebeğinizi düşünün.. mama ile büyümesi onun ruh sağlığını bozmayacak ama annesini böyle görmek onu etkiliyor biliyorsunuz.. bazen geçmişi geçmişte bırakmaktan başka çare olmuyor.. başkalarına kızıp bebeğinizi sevginizden ilginizden mahrum etmeyin.. sizi ve bebeğinizi daha fazla yıpratmalarına izin vermeyin.. çok zordur eminim ama bebeğinize sıkı sıkı sarılın.. ona odaklanın.. size yardımcı olacak bir büyüğünüz vs olsa..
Doğru söylüyorsunuz ama aklımdan dilimden atamıyorum bir türlü yanlız kalınca sürekli onlarla konuşuyorum. Anneme gittim annem benim herşeyim orda bile millet başka birşey konuşuyormuş ben aklımdan atamıyorum. Artık her yaptıkları varlıkları batıyor bana ya resmen her dakika geri gelecekler ve eziyet başlayacak diyorum. Eski yaşadıklarımı aklımdan atmaya çalışıyorum atamayınca daha çok sinir oluyorum ağlıyorum sürekli ağlıyorum

geçmiş olsun
inaçlı birisi iseniz çok sinirlendiğinizde besmele çekin abdest alıp namaz kılın ya da ayakta iseniz oturun oturuyorsanız uzanın ve hayatta çocuğunuz ve sizden daha değerli bir şey olmadığını düşünün zarar vermeye değmez
İnançlı birimiyim bilmiyorum bana göre inanan insan inancının gereklerini yerine getirir. İnancım benim hayatımı etkileyemiyorsa nasıl inanıyorum. Herşey kötüye gidiyor tutunacağım dal yok. Namaz kılıyorum eşim namaz kılanlar böyle yetimleri sokağa mı atıyor diyor başlıyor rencide etmeye bilmiyorum

aile hekiminize gidin.aile hekimleri hayatınızı aksatmayacak hafif sakinleştirici yazıyor.ucuzda.bilmesini istemiyorsanız reçetesiz alabilirsiniz.en azından sakin karar vermenize yardımcı olur

aile hekiminize gidin.aile hekimleri hayatınızı aksatmayacak hafif sakinleştirici yazıyor.ucuzda.bilmesini istemiyorsanız reçetesiz alabilirsiniz.en azından sakin karar vermenize yardımcı olur
Aslında doktor bana geçen yıl lustral vermişti çok da iyi gelmişti ama ben sonra doktoruma ulaşamadım o da nöroloji yani psikolog falan değil. Sonra şak diye kestim ilacı. İlacı bıraktıktan 15 20 gün sonra bin beter oldum. Şimdi de tekrar kullanayım mı bilmiyorum.

Aslında doktor bana geçen yıl lustral vermişti çok da iyi gelmişti ama ben sonra doktoruma ulaşamadım o da nöroloji yani psikolog falan değil. Sonra şak diye kestim ilacı. İlacı bıraktıktan 15 20 gün sonra bin beter oldum. Şimdi de tekrar kullanayım mı bilmiyorum.
bu tip ilaçlar pat diye kesilmez ki canım daha beter yapar.:KK43:kullanan arkadaşlarım var.dozunu düşürerek kesiyorlar.dediğim gibi en kısa zamanda hekimine git onada söyle ilaç meselesini.yavrun için aksatma

Ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyorsunuz bence ve mutlaka tedavi olmanız lazım. Üstelik başlayıp doktor kontrolsüz birden kestiğiniz için atak yapmış olabilir.

Ailenize gidin, madem o ev size iyi gelmiyor iyileşene kadar ailenize gidin, orda tedavinizi olun. Hasta bir insana 'Tedavi olursan hakkımı helal etmem.' diyen kocanızı da Allah'a havale edin. Hak öyle silah olarak kullanılmaz, bu 'Yemek yersen hakkımı helal etmem.' demeye benziyor.

Oturduğumuz apartmanda mahallede insanlar sürekli kavga ediyor aile kavgaları sokağa taşıyor. Artık bitik haldeyim kötü olan herşey görünüyor bana bebeğimi sezeryanla doğum yaptım çok uzun zamandır bu doğumu sırf ameliyat parası kazanmak için sezeryan yaptıklarını bizi kandırdıklarını düşünüyorum. Eşim bazen gelip sarılıyor içimden hadi ne isteyeceksen iste ve git diyorum hayatta kimseye güvenmiyorum herkes beni kandırıyor sanıyorum

Tatile ailemin yanına gittim öyle yanlız tatile yollasa dediğin gibi doktorada yollar zaten ısrar ediyorum ben inanmıyorum böyle şeylere diyor üstüne gidersem kavga çıkarıyor. Zaten kafayı yemişim bırak kavgayı şakayı bile kaldıramıyorum iyileşmek istiyorum eskiden canı sıkılan bana gelirdi neşelenmek için ama tabi o zaman bekardım ne zamanki bu adamı tanıdım hayatım mahvoldu kızı da üstüne tuz biber. Babası onun yaptığını yapamadı bana çünkü o 24 saat yedi beni resmen yedi. Hayata insanlara olan güvenimi bitirdi. Güvensiz insan akıl sağlığını ne kadar koruyabilir. Koruyamadım işte.

En başta bir kadın kimsenin tahmin edemeyeceği kadar güçlüdür. sen hem bir kadın ve ondan daha önemlisi bir annesin.. Evliliğin çok zorlu belli.. ancak aklını yitirdiğini falan düşünme.. çünkü erkekler zayıf gördükleri kadının üzerinde baskı kurarak erkeklıklerını gosterdıklerını sanıyorlar... aılenle konus ve bir çözüm ara... gerekıyorrsa al cocugunu bırak gıt... hıc bırsey senden saglıgından cocugundan onemlı degıl..

Doğru söylüyorsunuz ama aklımdan dilimden atamıyorum bir türlü yanlız kalınca sürekli onlarla konuşuyorum. Anneme gittim annem benim herşeyim orda bile millet başka birşey konuşuyormuş ben aklımdan atamıyorum. Artık her yaptıkları varlıkları batıyor bana ya resmen her dakika geri gelecekler ve eziyet başlayacak diyorum. Eski yaşadıklarımı aklımdan atmaya çalışıyorum atamayınca daha çok sinir oluyorum ağlıyorum sürekli ağlıyorum

o kadar iyi anlıyorum ki seni.. ben de sürekli kafamın içinde babamla tartıştım yıllar boyu.. insanı verem eder bu durum bilirim.. için kemiriliyor tükeniyor.. ama dur demelisin kendine.. bak benim kızım da 27 aylık.. onların hatırına aklımızı temizlemek zorundayız.. bol bol dışarı çık bebeğinle evde kapalı kalma.. park bahçe gezin.. bir daha bu yılları geri gelmeyecek.. bebekle ilgilenmek çok zor başlı başına stres zaten.. rahatlamalısın.. bebeğinle mutlu olduğunda kimseyi görmeyecek gözün zaten.. sana bişey olsa bebeğin ne olacak bunu düşün allah korusun bitirme kendini artık.. ne halleri varsa görsünler.. kaç sene hata yapmışım diyorsun bi ömür yapma pişmanlığını büyütme.. bebeğin daha çok küçük onun için bundan sonra bambaşka biri olabilirsin..

Başkalarının yaptığı kötülüklerin daha fazlasını düşüncelerimizle biz kendimize yapıyoruz.
Düşüncelerimizi doğru yönlendirerek kendimizi daha iyi hissedebiliriz.

Canim tedavi olmalisin gerekirse ailenin yanında git tedavi ol hem moral olarakda daha iyi olursun orda allah yardımcın olsun

cocuguna cok uzuldum.
madem esinle bu kadar mutsuzsun oglun da etkileniyor neden hala birliktesin?
ev isine yetismek icin emzirmemek ne demek?
bebegini bu dunyaya sen getirdin ve su anda onun iyiligi ilk planda olmali senin icin.
tam bu yaslarda surekli korkutmak bebeginde ilerde tamir edilemez bozukluklara yol acabilir.

bunun icin once kendi psikolojini duzeltmelisin, bu kocanla mumkun degilse ayril oyle duzel.
kiyamiyorum diyorsun ama kiymak sadece dovmekle olmaz.

Back