- 15 Mart 2023
- 237
- 46
- 18
- 28
- Konu Sahibi Zeynep_440808
-
Gittim sağlık durumu iyi eşimin ailesi büyücüsun dediler hacı hoca işleriyle uğraşıyorlarBirşey mi yapıldı derken ? Kim ne yapacak ki ? Neden çocuk doktoruna gitmiyorsunuz
Bence siz lohusa depresyonundan çıkamamışsınız hala.Gittim sağlık durumu iyi eşimin ailesi büyücüsun dediler hacı hoca işleriyle uğraşıyorlar
Bende birşey yokki çocuğumdaBence siz lohusa depresyonundan çıkamamışsınız hala.
Çocuk nörolojisine götürdünüz mü?Bende birşey yokki çocuğumda
Çocuk çok kötü birşey görmüş gibi çığlık basıyor anlam veremiyoruz yok ona goturmedimÇocuk nörolojisine götürdünüz mü?
Çocuk doktoru anlamaz ki, sadece bir fikir yürütebilir. Tam teşhis için uzmana götürmeniz lazım. Belki de epilepsi falan vardır. Mutlaka doktora gidin.Çocuk çok kötü birşey görmüş gibi çığlık basıyor anlam veremiyoruz yok ona goturmedim
Hangi bölüm doktor?Çocuk doktoru anlamaz ki, sadece bir fikir yürütebilir. Tam teşhis için uzmana götürmeniz lazım. Belki de epilepsi falan vardır. Mutlaka doktora gidin.
Çocuk nörolojisi.Hangi bölüm doktor?
Özeldeyse direkt de gidiliyor.Cocuk norolojisine gitmeli ama ona direkt randevu alınmıyor
Once cocuk doktoruna gıdıyosun o sevk ediyor yesıl alan acıyor
EwetÖzeldeyse direkt de gidiliyor.
Nasıl oldu peki neler yapıldıEwet
Bayagı pahalıda olmuş
2 bin odedık bizde
Biz Baska sebepten gittikNasıl oldu peki neler yapıldı
Sağlık sorunu yoksa rüyasında korkmuş olabilir. Ya da yanında çok bağırarak konuşuluyorsa huzursuz bir ortamdaysa TV video vb tanımadığı seslere çok maruz kalıyorsa hamileliğiniz sırasında aşırı stres, korku atağı yasadiysaniz veya havaya atarak seviyorsanız bu tepki olusabiliyorKızlar bir kaç gündür bebeğim farklı zaman diliminde gözlerini yukarı dikip korkunç birşey görmüş gibi kaskatı kesilip çığlık basıyor gözleri dehşet birşey görürsün de korkarsın ya öyle oluyor korkuyorum artık ne olmuş olabilir daha 3 aylık bebek sağlık sorunu da yok çok şükür ne yapacağımızı bilemedim herkese soruyorum herkes ilk defa duyuyorum diyor
Sigorta olmasa biz de çocuk ürolojisine o kadar bayılacaktık.Ewet
Bayagı pahalıda olmuş
2 bin odedık bizde
Allianzdayız tamamlayıcısındaSigorta olmasa biz de çocuk ürolojisine o kadar bayılacaktık.
Bizimki de ondan. Çocuk olunca tamamlayıcı sağlık sigortası şart, yoksa topu atarız.Allianzdayız tamamlayıcısında
Gıdecegımız doktorla anlasması yokmusbizde illa ona gidecektik bayıldık geldik
Gerci insanın yavrusu olunca gozune batmıyor
Kendim ıcın gitse gunlere uyuyamazdımo parayla neler yapabilirdim dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?