• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COCUGUMA BİR SEY Mİ YAPILDI ?

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
237
46
18
28
Kızlar bir kaç gündür bebeğim farklı zaman diliminde gözlerini yukarı dikip korkunç birşey görmüş gibi kaskatı kesilip çığlık basıyor gözleri dehşet birşey görürsün de korkarsın ya öyle oluyor korkuyorum artık ne olmuş olabilir daha 3 aylık bebek sağlık sorunu da yok çok şükür ne yapacağımızı bilemedim herkese soruyorum herkes ilk defa duyuyorum diyor

Çocuk çok kötü birşey görmüş gibi çığlık basıyor anlam veremiyoruz yok ona goturmedim
Çocuk doktoru anlamaz ki, sadece bir fikir yürütebilir. Tam teşhis için uzmana götürmeniz lazım. Belki de epilepsi falan vardır. Mutlaka doktora gidin.

Cocuk norolojisine gitmeli ama ona direkt randevu alınmıyor
Once cocuk doktoruna gıdıyosun o sevk ediyor yesıl alan acıyor

Kızlar bir kaç gündür bebeğim farklı zaman diliminde gözlerini yukarı dikip korkunç birşey görmüş gibi kaskatı kesilip çığlık basıyor gözleri dehşet birşey görürsün de korkarsın ya öyle oluyor korkuyorum artık ne olmuş olabilir daha 3 aylık bebek sağlık sorunu da yok çok şükür ne yapacağımızı bilemedim herkese soruyorum herkes ilk defa duyuyorum diyor
Sağlık sorunu yoksa rüyasında korkmuş olabilir. Ya da yanında çok bağırarak konuşuluyorsa huzursuz bir ortamdaysa TV video vb tanımadığı seslere çok maruz kalıyorsa hamileliğiniz sırasında aşırı stres, korku atağı yasadiysaniz veya havaya atarak seviyorsanız bu tepki olusabiliyor

Sigorta olmasa biz de çocuk ürolojisine o kadar bayılacaktık. 🥹
Allianzdayız tamamlayıcısında
Gıdecegımız doktorla anlasması yokmus 🥺 bizde illa ona gidecektik bayıldık geldik

Gerci insanın yavrusu olunca gozune batmıyor
Kendim ıcın gitse gunlere uyuyamazdım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣o parayla neler yapabilirdim dıye

Allianzdayız tamamlayıcısında
Gıdecegımız doktorla anlasması yokmus 🥺 bizde illa ona gidecektik bayıldık geldik

Gerci insanın yavrusu olunca gozune batmıyor
Kendim ıcın gitse gunlere uyuyamazdım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣o parayla neler yapabilirdim dıye
Bizimki de ondan. Çocuk olunca tamamlayıcı sağlık sigortası şart, yoksa topu atarız. 🫠

Back