çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Çok eğlenceli bi üye değil mi aslında
Eğlenci olduğu su götürmez bir gerçek, tabi sadece kkda akdjjajfd.
Gerçek hayatında Allah çevresindekilerin yardımcısı olsun. 78 yaşındaki kadını bile delirtmiş skjfjshd.

ya manolya cidden bak bu yazilanlari okuyunca hic bir durup dusunmuyor musun? tedavi olmak falan aklina gelmiyor mu?

bizlik bir sey yok biz guler eglenir geceriz. ama yazik ya. sana da sana maruz kalan herkese de yazik. nukleer madde gibi yemin ederim bulundugu her ortamda tehlike teskil ediyor.

Polis seni anladımmi dedi ?

Yoksa haklimisin dedi ? Hangisi

Konu sahibi bak teyzeyide geçtim ben birak şimdi onu .sokaklar tekin değil 7 yaş bir çocuğun sokakta işi olmaz olmamalı ...defalarca yengemede dedim oda öyle yapıyor .komşular birbirine giriyor kavga ediyorlar cocuklar kavga ediyor. biraz kafaniz rahatlasın diye yolluyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz .hadi diyelim birşey olmadı o çocuğu ilerde sokaktan toplayamazsin .oyun oynamanın bile bı sınırı olmalı. Bı konunda çocuğunun ödevini yapmadığından bahsetmissin çünkü çocuğun akli fikri oyunda gözü ödev falan görmez.inan bizim burda da sokaklarda dolu çocuk var kavga gürültü. Ben çözümü kapı pencere kapatarak yada müzik açarak buldum .yaşlilar bunu yapmaz bunalilirlar ..gerçekten senin iyiliğin için söylüyorum .çocuğu sokağa salma hergun parka götür sevdiği seyler yap çocuğunu en iyi sen tanırsın sonuçta. Enazindan seninde başkalarında başı ağrımaz anliyosun degilmi ?

Ya gerçekten merak ediyorum siz gerçek misiniz? Tam Gülseren buğdaycıoğlu’luksunuz he. Kafanızda her şeyi farklı yaşıyorsunuz. Kavga ettiğiniz herkes size Psikolojik sorunlusun diyor, buradaki insanlar da aynısını diyor. Siz inatla yok değilim diyorsunuz. Tedavi olmazsanız bakanlık el koyar o çocuğa zira muhtemelen öğretmenleri ile de yakında kavga edersiniz. Sağlıklı olmadığınız aile ve sosyal politikalar bakanlığına bildirilir, tonla uğraşırsınız. İş yerinden de (bu gidişle) sizi psikoloğa sevk edebilirler (hakkınızda rapor tutulursa mecbur gidersiniz). Biraz akıllı olsanız kimseye demeden özel bir psikoloğa gidip görüşürsünüz de siz kabul bile etmiyorsunuz durumunuzun vehametini.

Ben de diğer üyeler niye kırk yıldır tanıyor gibi alaya alıyor, farklı nicklerden söz ediyor diyordum. Bir aratayım dedim sarımanolya diye, ya ben sadece filmlerde oluyor sanıyordum böyle karakterler

Normal bir psikolojiye sahip olmadığını zaten anladım konu sahibinin. Ciddi bir rehabilitasyona ihtiyacı var. Tanıyanı edeni yok mu gerçek hayatta? Çok üzüldüm bir de gidip gelip burada üyelik alıp dalga konusu oluyor. Çocuğa çok üzüldüm.

80 yaşında annem var. Annesi yanında bir bebe anneme çemkirecek. O çocuga ses etmem ama ses etmeyen annesini silkelerim! Benim gibi sakin bir kadın hem de! Sinirimi zıplattınız! Hem çocuğunuza, hem de ilerde okulda, sokakta, markette sizin çocuğunuzla karşilasma ihtimalleri olan çocuklarımıza acıdım!

o zamanlar cok yorum yazmazdim ama arada kafa dagitmak icin okurdum konulari.
hepsi film seridi gibi gozumun onunden gecti.
bu kadar ozetlenebilir

İsterse yüz kere arasın inanın polisler gülüyorlardır . Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe umursamazlar. Çocuk top oynuyor diye de ifadenizi almazlar belli ki kadının tahtaları eksik .

Ya manoş bırak allasen, sen hiç susup evinde oturacak kadın mısın, belli yemişin polisten uyarıyı.

Pamuk her yorumun beni benden alıyor .koca kadın sokak ortasında ya "sokak ortasında" futbol mu oynadiniz bari sahada oynasaydiniz hem kimse musallatta olmazdı

İsterse yüz kere arasın inanın polisler gülüyorlardır . Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe umursamazlar. Çocuk top oynuyor diye de ifadenizi almazlar belli ki kadının tahtaları eksik .
Kadın bana manyak ddedidiyor.dun öyle bisi olmadı.polis gittikten sonra biz oyun oynamaya devam ettim.kadin çıldırdı.cocuklarini bulup konuşacağım.sahip çıksınlar

Polis ben durumu anladım dedi.

ben yazayım.
ilk boşandığında 4. katta bir ev tutmıştu asansör yoktu karpuz alırsam taşıyamam diye kendi kendine kocası ile barışma bahanesi üretmişti.
ama ben çok görmedim haklıydı yani zira kendi çocuğunu 1 dk kucağında taşımak zorunda kaldığı için servis şoförüyle kavga etmişti. karpuzu nasıl çıkarsın merdivenlerden kadıncağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…