- 16 Ağustos 2021
- 355
- 411
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
krize girdim yemin ediyorumOğlunuza kaç demişsiniz 78 yaşındaki özellikle bir kadının saatte kaç m/s hızı olabilir ki
Kadın çita insan kırması mı?
Eğlenci olduğu su götürmez bir gerçek, tabi sadece kkda akdjjajfd.Çok eğlenceli bi üye değil mi aslında
ben de çağırırım polisi.polis her ihbara gelmek zorunda.bu bir marifet değil ki.polis biz seni anladık dedi.durumu anladılar.kadın nedense şikayetçiolmadı çünkü kadın yalan söylüyor...ve polis gitti.sürekli polisi ararsa yaşanan olaya ve kadının ekli dengesine bakılır.ona göre belki de tedavisi planlanır...
80 yaşında annem var. Annesi yanında bir bebe anneme çemkirecek. O çocuga ses etmem ama ses etmeyen annesini silkelerim! Benim gibi sakin bir kadın hem de! Sinirimi zıplattınız! Hem çocuğunuza, hem de ilerde okulda, sokakta, markette sizin çocuğunuzla karşilasma ihtimalleri olan çocuklarımıza acıdım!orada terbiye verilmemiş sana dedi.ağır geldi.diyemez.sonra bana başka çocuklara da böyle davrandığı geldi çocuğa müdahale etmedim.belki de haklısın....bişi de çocuğa diye yırtınıyo göreceksin.diyemem dedim.uzun bir gğrğltğ de yapmadı.çocuk bişi dedi kadın bişi dedi.ben karışmadım.kendini ezdirmesin diye.büyütecek bişi yoktu
o zamanlar cok yorum yazmazdim ama arada kafa dagitmak icin okurdum konulari.Sarımanolya bu arkadaşımızın burada aldığı ilk nick. Yaklaşık 4-5 sene önce falan. O yüzden yeni üyelikle geldiğinde tanıyınca manolya deriz ki bilenler tuzağa düşmesin. Bikaç ay önce özet geçmiştim hikayesini, şuraya koyayım.
İsterse yüz kere arasın inanın polisler gülüyorlardır . Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe umursamazlar. Çocuk top oynuyor diye de ifadenizi almazlar belli ki kadının tahtaları eksik .Bugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
Ya manoş bırak allasen, sen hiç susup evinde oturacak kadın mısın, belli yemişin polisten uyarıyı.başkabir zaman olacaktı.çocuk aşağıda oynadığı sürece.polis gelmiş de, polisi herkes arayabilir, marifet bu mu?sonuç mahkemede çıkar.polisin gelmesi suçlu olduğum anlamında mı.
rezillik oldu.evet.bişi yapmamıştım.
Pamuk her yorumun beni benden alıyor .koca kadın sokak ortasında ya "sokak ortasında" futbol mu oynadinizbari sahada oynasaydiniz hem kimse musallatta olmazdı
Kadın bana manyak ddedidiyor.dun öyle bisi olmadı.polis gittikten sonra biz oyun oynamaya devam ettim.kadin çıldırdı.cocuklarini bulup konuşacağım.sahip çıksınlarİsterse yüz kere arasın inanın polisler gülüyorlardır . Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe umursamazlar. Çocuk top oynuyor diye de ifadenizi almazlar belli ki kadının tahtaları eksik .
Olayı top oynuyor rahatsız oluýorum diye anlatmıyor ki...İsterse yüz kere arasın inanın polisler gülüyorlardır . Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe umursamazlar. Çocuk top oynuyor diye de ifadenizi almazlar belli ki kadının tahtaları eksik .
Polis ben durumu anladım dedi.Polis seni anladımmi dedi ?
Yoksa haklimisin dedi ? Hangisi
Konu sahibi bak teyzeyide geçtim ben birak şimdi onu .sokaklar tekin değil 7 yaş bir çocuğun sokakta işi olmaz olmamalı ...defalarca yengemede dedim oda öyle yapıyor .komşular birbirine giriyor kavga ediyorlar cocuklar kavga ediyor. biraz kafaniz rahatlasın diye yolluyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz .hadi diyelim birşey olmadı o çocuğu ilerde sokaktan toplayamazsin .oyun oynamanın bile bı sınırı olmalı. Bı konunda çocuğunun ödevini yapmadığından bahsetmissin çünkü çocuğun akli fikri oyunda gözü ödev falan görmez.inan bizim burda da sokaklarda dolu çocuk var kavga gürültü. Ben çözümü kapı pencere kapatarak yada müzik açarak buldum .yaşlilar bunu yapmaz bunalilirlar ..gerçekten senin iyiliğin için söylüyorum .çocuğu sokağa salma hergun parka götür sevdiği seyler yap çocuğunu en iyi sen tanırsın sonuçta. Enazindan seninde başkalarında başı ağrımaz anliyosun degilmi ?
Polis herkese durumu anladım der, diğer kadına da aynı şeyi söylemiştir. Bu senin haklı veya suçsuz olduğunu göstermez.Polis ben durumu anladım dedi.
Kesin topu " 78" yaşındaki kadının kafasına attınızOlayı top oynuyor rahatsız oluýorum diye anlatmıyor ki...
Ben çok zekiyim ya hani kafam da biraz küçük olduğu için beyin fazla kalıyor sıkışma yapıyor aradaşimdi son soru soracağım anlamak için öğrenmek değil öğrenmemek ayıp .manolya neden kucağında karpuz taşıyor ?
Bizi gönderir kendi gitmezPsikiyatriste gitmeyi düşündümüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?