çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Bu düşünce tarzı net bencillik bin metre öteden tanırım. Sokak ve ev önü kimsenin olmadığı için saygılı olmamız lazım. Sizin evde hastanız olsa, yaşlınız olsa inletirsiniz ortalığı ama. Nostalji dizilerinde yaşamıyoruz madem çocuğunuz dışarıda oynasın istiyorsunuz parka gideceksiniz. İlk konunuz da değil üstelik. İnsanlar size hatalı olduğunuzu söyledikçe üsteliyorsunuz sanki. Kusura bakmayın işler böyle yürümez.

park uzaktaymis, cocugu da zaten 40 dk oynuyormus. bana lutfedip soylemisti sagolsun.

butun forum 500.000 kisi birlesip soylesek yine de goturmez cocugu parka. cunku cani cocuk oynatmak degil herhangi biriyle kavga etmek istiyor. kaostan besleniyor.
Aslında parkta da kavga edecek birini bulur hem uzaktan birisi olmuş olur. Kasmasa bu kadar keşke.

Bu yaptığın beni üzer calcifer burda benden bitane daha yok olamaz ben bitaneyim anladınmi bitane
Ya yok bu manolya karpuz taşımak ağır geldiği için kocasıyla tekrar evlenmeye çalışıyordu. Karpuz o karpuz yani

Ya yok bu manolya karpuz taşımak ağır geldiği için kocasıyla tekrar evlenmeye çalışıyordu. Karpuz o karpuz yani
Af buyurun gece gece merak ettim, manolya kim, konuyu açan üyenin adı mı? Yazdığınız ironiyse komik, gerçekse daha da komik çünki

Ben çok zekiyim ya hani kafam da biraz küçük olduğu için beyin fazla kalıyor sıkışma yapıyor aradaşimdi son soru soracağım anlamak için öğrenmek değil öğrenmemek ayıp .manolya neden kucağında karpuz taşıyor ?

Af buyurun gece gece merak ettim, manolya kim, konuyu açan üyenin adı mı? Yazdığınız ironiyse komik, gerçekse daha da komik çünki
Sarımanolya bu arkadaşımızın burada aldığı ilk nick. Yaklaşık 4-5 sene önce falan. O yüzden yeni üyelikle geldiğinde tanıyınca manolya deriz ki bilenler tuzağa düşmesin. Bikaç ay önce özet geçmiştim hikayesini, şuraya koyayım.

Don detayını da ekle lütfen. Ev sahibinin oğlu çamaşır makinesinde donunu yıkamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…