çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.895
-146
68
41
Bugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.

E bir önceki konuda ben de küfrettim demiştiniz. Siz hasta olabilirsiniz. Kadın haklı olabilir.

Ev değiştirme imkanınız yok mu ?

Allah yardımcınız olsun. Yalnız kalıyosa yalnızlıktan ne yapacağını mı şaşırdı acaba yada alzehimer mi hareketleri hiç normal değil sanki

sorun ne biliyormusunuz,ben sanırım hiç bu kadınlamünakaşaya girmicektim.çocuk oynamayacaktı sokakta.bu kadar çirkef olamaz demiştim.pislikmiş.zatn kadını gören durumu anladık biz diyor.
Madem kadın kötüydü sürekli küfrediyordu siz ne ara samimi olup hayatinizdaki bütün kötü insanların dedikodusunu yaptınız onunla?

bugün kapıda polisi görünce herşeyi bırakıp gitmeyi düşündüm.bu tür insanlarla yaşamak istemiyorum.ev değiştirmek 5000 e patlar.burdan memnunuz.evden merkeziliği vs.yukardaki kadın da bana dert yandıbu teyze için.onun çocuklarına demediğikalmamış.çocuklarımı oynatamıyorumdiyordu...ondan nefret ediyorum diyordu.haklıymış

Ev değiştirse de kendi değişmediği sürece çözüm olmaz. Orda da yaşlı amcayla kavga eder, başka yere taşınır kapıcıyla kavga eder, öbür tarafa taşınır karşıdaki bakkalla kavga eder. Her yerde kavga edecek birini bulur.

Şöyle bi konularınıza baktım da hep siz haklısınız diğer insanlar ‘durduk yere’ bir şeyler yapıyormuş sizin anlatımınıza göre. Çok iyi davranan eski eşiniz birden bire küfür etmeye başlamış, çok iyi olduğunuz halde sizi bölge müdürüne şikayet etmişler, siz çok iyi olduğunuz halde yine başka bir komşunuzdan (bu teyze değil) şikayet etmişsiniz, durduk yere iş arkadaşınız üstünüze yürümüş vs vs. Belki gerçekten bunalmışsınızdır ve ruh haliniz iyi değildir. Sizin ve çocuğunuzun iyiliği adına bir uzmandan yardım alın. Çevrenizde dertleşebileceğiniz biri olmayabilir üst üste çok şey yaşamış olabilirsiniz.

Madem kadın kötüydü sürekli küfrediyordu siz ne ara samimi olup hayatinizdaki bütün kötü insanların dedikodusunu yaptınız onunla?
şaka gibi bu cumartesi gününe kadar iyiydik.konuşuyorduk.olay çocuğa hakaretiyle başladı.çocuğua bağırmamı istedi gürültü yapıyor diye.yapmadım.sonrasında dışarda bu çocuk oynayacak deyince çıldırdı.şeytanmış.kadın sokağı evi bellemiş.yönetmeye çalışıyor.sanki evine girilmiş gibi.görmen lazım.burası benim ve çocuk sesikaldıramam diyor.geçen hafta çay ısmarlıyordu bana.incir de vermişti.kadın birden değişti.

kadın da beni buradan vurmaya çalışıyor

E siz de eviniz bellemişsiniz, onu diyoruz ya zaten!
Hadi o delirmiş yaşlı insan, peki size ne oluyor onu soruyoruz.

Huzurumu 5.000 e değişmem. Cocuğumu rahat oynatamadığım bi ortamda bi duvar yığını için katlanmak manasız. Oyun parkı yakın olan yerlerden ev bakmak daha mantıklı. Artık sokaklarda cocuklara oyun oynayacak ortam pek az maalesef. Yaşlı nine hakkında bişey diyemeyeceğim neticede beyin olarak yorgun ve hücrelerin azaldığı bi yaşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…