çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

size kac kisi neden parkta oynatmiyorsun yazdi nicin cevap yazmiyorsunuz da ota b*ka laf atiyorsunuz?
suclu olan sizsiniz cocugu zaten kavga gurultunun icinde buyutmussunuz.
demek ki suc tek babasinda degil.
nereye gitseniz cocuga huzurlu ortami saglayamayan sizsiniz.
teyzeyi hastaneye kapatmayi birakin da asil sizin elinizden cocugu almasinlar.
cocugu malzeme yapip inadina top oynatip kadini kiskirtmak ne ya.
vallahi teyze teshisi dogru koymus bir gerilik var

Çocuğunu da millete malzeme yapma bir zahmet.

İnadına yaparsanız da bütün mahalleye de rezil olursunuz
Polis gelmiş sizin için daha ne olsun
başkabir zaman olacaktı.çocuk aşağıda oynadığı sürece.polis gelmiş de, polisi herkes arayabilir, marifet bu mu?sonuç mahkemede çıkar.polisin gelmesi suçlu olduğum anlamında mı.
rezillik oldu.evet.bişi yapmamıştım.

Çocuğunu da millete malzeme yapma bir zahmet.
3 aydır ayrı kalınan çocuk iş çıkışı elinden tutulur güzel bir parka götürülür oyuncakçıya götürülür mutlu edilmeye çalışılır.apatmandaki teyzeyle kavgaya ve polis gelmesine şahit edilmez.ama kime diyoruz değil mi?

cuma günü avm den geldik.ben teyzeyle konuşuyorsum.çocuk oynuyordu.bugün okulçıkışı top oynadık.

Bir şey yapmadınız mı?
Kadına söyleyemeyeceğim şekilde küfür etmişsiniz
Biraz önce konularınızı baktım
Siz şu kışın soğuk depoda çalıştırılıyorum diye konu açan kişisiniz
Her yerde sorun yaşamışsınız
7'den 78'e

size kac kisi neden parkta oynatmiyorsun yazdi nicin cevap yazmiyorsunuz da ota b*ka laf atiyorsunuz?
park uzaktaymis, cocugu da zaten 40 dk oynuyormus. bana lutfedip soylemisti sagolsun.

butun forum 500.000 kisi birlesip soylesek yine de goturmez cocugu parka. cunku cani cocuk oynatmak degil herhangi biriyle kavga etmek istiyor. kaostan besleniyor.

sinir oluyorum su cocuklari aralarinda rezil perisan buyutuyorlar.
yarin bir gun de bunlar bizim cocuklarimizin karsilarina cikarlar.
cocuklarda ne suc var tabi ama peki normal ailelerde buyuyen cocuklarin gunahi ne ?
boyle anne babada buyuyen cocuklarin psikolojisiyle siddetiyle mi ugrasacaklar.
cocuk konularinda 20 yil ileriyi dusununce bitkisel hayata giresim geliyor

Pamuk canım bak inan tamamen iyiliğin için söylüyorum. Lütfen bi psikayatra git. Güzelce sıkıntılarını anlat tedavi ol. Sakinles. Evladın için yap bunu. Hepimizin dönem dönem psikolojisi bozuldu. Bende com gergin ve alingandim 2 3 yıl önce. Psikayatra gittim, ilaçlarımı düzenli kullandım, şuan kuş tüyü gibiyim inan. Hayatına kendine daha fazla zorlaştirma nolur. Insan çok yipranıyo gençliğine yazık, kendini harab etme.

Pamuk sen iyimisin? Böyle olacağı belliydi .kadın yaşlı aklı başında bile değildir ya çocuğa zarar verirse hiç korkmuyormusun ?sende onu kiskirtiyorsun.cocugunu sokağa yollama artık. Bı sokakta çocuğun ne işi var ya

Park uzaaak. Zavallı manolya nasıl yürüsün o kadar yolu? Bi de parka giderse çocuk şeker ister su ister dondurma ister para harcamak zorunda kalır. Sormayın böyle saçma sorular rica ederim.

Alt komşu da ilk taşındım eşya yerleşiyor yani 85 yaşında yukarı çıktı ee ses geliyor yeni taşındık diye yolladık sonra sen 9 da niye ev supuriyorsun dedi 12ye kadar bekledim yineledi işte gupurtun geliyo bende anlamıyorum gupurtu ne meğer süpürge sesiymiş en sonda ara polisi gelsin gece 12 ye kadar evde tepinirim ppoliste gelse orduda gelse birşey diyemez dedim şak yüzüne kapattım kapıyı sonra ne mi oldu benden iyisi yok

Keşke yöneticin olsaydım

Evi supurdugum de cumartesi ya da okuldan gelince işte asla ses çıkmaz bizden musluk sesine kadar laf etti mutfaktan ses geliyormuş orda ders yapıyordum bazen saygıyı haketmiyorlar şimdi de 1 yasin sa oğlum var hiç müdahale etmiyorum onunsa sesi çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…