- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Euzubillahimineşşeytanirracim Bismilliharrahmanirrahim.geçen cumartesi olay oldu.çocuk cuma geldi
Çocuğunu da millete malzeme yapma bir zahmet.evin önü bu kadının mı...gururuma dokunuyor.hep oynamıyoruz.nedennnn.bence oradakiinsanlar kadına tepki gösterse yaşlıdır yapar durumuna girmese bunlar olmaz.ben hep oynatmıyorum çocuğu.kadın bize taktığıiçin inadına oynadık bugün.böyle bişi yok
başkabir zaman olacaktı.çocuk aşağıda oynadığı sürece.polis gelmiş de, polisi herkes arayabilir, marifet bu mu?sonuç mahkemede çıkar.polisin gelmesi suçlu olduğum anlamında mı.İnadına yaparsanız da bütün mahalleye de rezil olursunuz
Polis gelmiş sizin için daha ne olsun
3 aydır ayrı kalınan çocuk iş çıkışı elinden tutulur güzel bir parka götürülür oyuncakçıya götürülür mutlu edilmeye çalışılır.apatmandaki teyzeyle kavgaya ve polis gelmesine şahit edilmez.ama kime diyoruz değil mi?Çocuğunu da millete malzeme yapma bir zahmet.
cuma günü avm den geldik.ben teyzeyle konuşuyorsum.çocuk oynuyordu.bugün okulçıkışı top oynadık.3 aydır ayrı kalınan çocuk iş çıkışı elinden tutulur güzel bir parka götürülür oyuncakçıya götürülür mutlu edilmeye çalışılır.apatmandaki teyzeyle kavgaya ve polis gelmesine şahit edilmez.ama kime diyoruz değil mi?
Bir şey yapmadınız mı?başkabir zaman olacaktı.çocuk aşağıda oynadığı sürece.polis gelmiş de, polisi herkes arayabilir, marifet bu mu?sonuç mahkemede çıkar.polisin gelmesi suçlu olduğum anlamında mı.
rezillik oldu.evet.bişi yapmamıştım.
park uzaktaymis, cocugu da zaten 40 dk oynuyormus. bana lutfedip soylemisti sagolsun.size kac kisi neden parkta oynatmiyorsun yazdi nicin cevap yazmiyorsunuz da ota b*ka laf atiyorsunuz?
sinir oluyorum su cocuklari aralarinda rezil perisan buyutuyorlar.3 aydır ayrı kalınan çocuk iş çıkışı elinden tutulur güzel bir parka götürülür oyuncakçıya götürülür mutlu edilmeye çalışılır.apatmandaki teyzeyle kavgaya ve polis gelmesine şahit edilmez.ama kime diyoruz değil mi?
Park uzaaak. Zavallı manolya nasıl yürüsün o kadar yolu? Bi de parka giderse çocuk şeker ister su ister dondurma ister para harcamak zorunda kalır. Sormayın böyle saçma sorular rica ederim.size kac kisi neden parkta oynatmiyorsun yazdi nicin cevap yazmiyorsunuz da ota b*ka laf atiyorsunuz?
suclu olan sizsiniz cocugu zaten kavga gurultunun icinde buyutmussunuz.
demek ki suc tek babasinda degil.
nereye gitseniz cocuga huzurlu ortami saglayamayan sizsiniz.
teyzeyi hastaneye kapatmayi birakin da asil sizin elinizden cocugu almasinlar.
cocugu malzeme yapip inadina top oynatip kadini kiskirtmak ne ya.
vallahi teyze teshisi dogru koymus bir gerilik var
Aradığım yorumAblacım siz niye hep sokaktasınız ya, eviniz yok mu?
ben parkin uzak olduguna inanmiyorum 2. secenek daha mantikliPark uzaaak. Zavallı manolya nasıl yürüsün o kadar yolu? Bi de parka giderse çocuk şeker ister su ister dondurma ister para harcamak zorunda kalır. Sormayın böyle saçma sorular rica ederim.
300 metre mesafe varsa uzaktır o park manolyanın kriterlerine göre. Üç kat merdiven çıkmayı sorun eden insandır kendisiben parkin uzak olduguna inanmiyorum 2. secenek daha mantikli
Alt komşu da ilk taşındım eşya yerleşiyor yani 85 yaşında yukarı çıktı ee ses geliyor yeni taşındık diye yolladık sonra sen 9 da niye ev supuriyorsun dedi 12ye kadar bekledim yineledi işte gupurtun geliyo bende anlamıyorum gupurtu ne meğer süpürge sesiymiş en sonda ara polisi gelsin gece 12 ye kadar evde tepinirim ppoliste gelse orduda gelse birşey diyemez dedim şak yüzüne kapattım kapıyı sonra ne mi oldu benden iyisi yokBugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
Keşke yöneticin olsaydımben eminim yazılarınızda samimiyet yok.ideal olanı yazıyorsun.evet güzel ama gerçeklik yok.böyle bir durumda herkes sinirlenir.yazılarınız olağanüstü önyargılı.bu bile başlı başına bir sorun.mesela ben sizin düşüncede olan insanların belli yerlere gelmesini istememmesela.yöneticiolsanız o zaten sorunlu diyeceksiniz.kararlarınız hep baştan belli olacak.kişiye göre değil olaya göre karar verilir.
diyelim sorunluyum.bu çocuğumun sokakta oynarken yaşlı bir kadın tarafında küfür edilmesini mi gerektirir.dışarı çıkmıcakmıyım.
ama lutfen calistigi icin davalarla falan ugrasamaz.Keşke yöneticin olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?