- 11 Aralık 2018
- 40.706
- 253.030
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Sen git psikiyatriste. Manolyama deli mi diyorsun sen?Psikiyatriste gitmeyi düşündümüz mü
Sildim çünkü spesifik cümlem buSen git psikiyatriste. Manolyama deli mi diyorsun sen?
Banlanmamasının şokundayım benYoo o delilik derecesinde bir dahi
Yok ya eğlenelim az banlanmasınBanlanmamasının şokundayım ben
ben de alttan alamama durumu var.ya da sınırlarımı koruyamyorum.insan ihlal ediyorlar.bu psikologluk değil.psikiyatriye gidip tedavi görmeye ihtiyacım yok
ben yazayım.
ilk boşandığında 4. katta bir ev tutmıştu asansör yoktu karpuz alırsam taşıyamam diye kendi kendine kocası ile barışma bahanesi üretmişti.
ama ben çok görmedim haklıydı yani zira kendi çocuğunu 1 dk kucağında taşımak zorunda kaldığı için servis şoförüyle kavga etmişti. karpuzu nasıl çıkarsın merdivenlerden kadıncağız..
Bune ya ulusa sesleniş mi yapıyorsunEyyyy kadına psikologa gidin diyen hadsizler, kendiniz gidin shvdsgfhjsdf
Koskoca manolya o be !
Daha 2 haftaya kadar kadınla arası iyiymiş. 1 günde teyze dünyanın en kötü insanı oldu.3 aydır görmediği oğluyla ilgileneceğine kafayı teyzeye takmışya yasli insan, demek ki var bir rahatsizligi niye nispet yapar gibi top oynamaya devam ediyorsunuz? neden cocugunuzun o kudurleri duymasina izin veriyorsunuz? neden baska yerde top oynamiyorsunuz veya evinize cikmiyorsunuz? Kadin belli ki yasli ve bunamis. Cocugunuza saldiriyo kac diyip oynamaya devam mi ediyorsunuzbence cok komik ama lutfen yasli teyzeyi rahat birakin
Hiç bir şey olmaz merak etmeyin .Olayı top oynuyor rahatsız oluýorum diye anlatmıyor ki...
Sarı manolya(vb bir nickli üye vardı) değil mi konu sahibi?Diğer konun bitti mi de ikinci bölümü yazdın?
Herkes kötü manolyacım, mahalle kötü, iş yeri kötü, anan baban kötü, bütün dünya kötü. Dünya üzerinde bir iyi sen kaldın, kıyamam sana.
Evet sarımanolya bu üye. Çocuk ve çocuğun sağlığının umurunda olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Bunlar hiçbir şey zaten, çocuk nelere maruz kaldı zamanındaSarı manolya(vb bir nickli üye vardı) değil mi konu sahibi?
Konuyu okurken aklımdan geçti benimde kesin odur diye.
Komşu deli,durup dururken laf etti,küfür etti diyelim,nasıl bırakır insan çocuğu orda poşet götürmeye gider ben anlamadım. Ayrıca bir anne çocuğa öyle hakaretler küfürler havada uçuşurken onu orda tutmaya devam eder mi inat edipte top oynayacaģız diye. Bana denk gelse ben arardım polisi bana küfrediyor diye.
Kadının her konusu ayrı facia,nereden tutsam elimde kalıyor.
Ya o kadar bariz ki anlatımından,yazdığı cümlelerden o olduğu.Evet sarımanolya bu üye. Çocuk ve çocuğun sağlığının umurunda olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Bunlar hiçbir şey zaten, çocuk nelere maruz kaldı zamanında
Yaşlı sevmiyorum sevemiyorumBugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
eger boyleyse cok uzucu hanimefendi icin...Daha 2 haftaya kadar kadınla arası iyiymiş. 1 günde teyze dünyanın en kötü insanı oldu.3 aydır görmediği oğluyla ilgileneceğine kafayı teyzeye takmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?