çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

ben de alttan alamama durumu var.ya da sınırlarımı koruyamyorum.insan ihlal ediyorlar.bu psikologluk değil.psikiyatriye gidip tedavi görmeye ihtiyacım yok

Ben su ana kadar psikologa gitmeye ihtiyacim yok diyenlerden ihtiyaci olmayani hic gormedim.

Manolya sen bana sarmadan ben soyleyeyim benim terapistim var hem de 10 senedir. Hayatimda verdigim en dogru kararlar siralamasinda ilk 3'tedir terapiye baslamak. Bir dusun derim bak sen de, hayatin nasil yoluna girecek.

Gerci terapistle isbirligi yapar misin onu da bilemedim. Sen degismek istemedigin surece terapi de bir ise yaramaz.

Ben tanıdım bu üyeyi eşi babasını dovmustu buna rağmen barışmak istiyorsa gitsin barissin diyicdgimde zaten ona söylemistir eşi kabul etmemiştir. Eşi okey olsa şimdiye kadar durmazdi şekil a da göründugu gibi sadece erkek takıntılı olmuyormuş kadınında saplantılı takıntılı olduğu adamlar var .keşke böyleleri birbirini bulsada başkaları rahat etse

ya yasli insan, demek ki var bir rahatsizligi niye nispet yapar gibi top oynamaya devam ediyorsunuz? neden cocugunuzun o kudurleri duymasina izin veriyorsunuz? neden baska yerde top oynamiyorsunuz veya evinize cikmiyorsunuz? Kadin belli ki yasli ve bunamis. Cocugunuza saldiriyo kac diyip oynamaya devam mi ediyorsunuz bence cok komik ama lutfen yasli teyzeyi rahat birakin

Daha 2 haftaya kadar kadınla arası iyiymiş. 1 günde teyze dünyanın en kötü insanı oldu.3 aydır görmediği oğluyla ilgileneceğine kafayı teyzeye takmış

ah be manolya
çok acıyorum haline
sokaktaki teyze bile 2 dakikada senden nefret edebiliyor, o kadar vahim ki durumun
bir gün bakırköyden gelip gömleği giydiriverecekler sana aniden
far görmüş tavşan gibi kalacaksın
aklını başına topla da gidip kendi rızanla terapi al
yoksa başına büyük iş açılacak

Sarı manolya(vb bir nickli üye vardı) değil mi konu sahibi?
Konuyu okurken aklımdan geçti benimde kesin odur diye.
Komşu deli,durup dururken laf etti,küfür etti diyelim,nasıl bırakır insan çocuğu orda poşet götürmeye gider ben anlamadım. Ayrıca bir anne çocuğa öyle hakaretler küfürler havada uçuşurken onu orda tutmaya devam eder mi inat edipte top oynayacaģız diye. Bana denk gelse ben arardım polisi bana küfrediyor diye.
Kadının her konusu ayrı facia,nereden tutsam elimde kalıyor.

Evet sarımanolya bu üye. Çocuk ve çocuğun sağlığının umurunda olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Bunlar hiçbir şey zaten, çocuk nelere maruz kaldı zamanında

Evet sarımanolya bu üye. Çocuk ve çocuğun sağlığının umurunda olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Bunlar hiçbir şey zaten, çocuk nelere maruz kaldı zamanında
Ya o kadar bariz ki anlatımından,yazdığı cümlelerden o olduğu.
Yani bilemiyorum herşey bir yana,haksız olabilirmiyim acaba,bende bir sorun olabilir mi diye de asla kata ve zinhar düşünmüyor hiç. Bu kadar insan hiç tanımadan söylüyor ikna olmuyor,iş yerindekiler birşeyler yapıyor ikna olmuyor,en yakınlarından anlatan söyleyen oluyordur eminim yine anlamıyor,şaka gibi kadın.
İnadına gidip top oynamadıysa bende birşey bilmiyorum,kadını sinir etmek için.
Allah çocuğunun yardımcısı olsun,en çok ona üzülürüm ben,yazik küfüre hakarete maruz kalıyor annesinin inadından.

Ben üzüldüm biraz aslında yorumları okuyunca, kadın çok sağlıklı düşünemiyor. Yazılanlara bakarsak tahammülsüz ve çok kolay sinirlenip inat ediyor. Bu yaşlı kadınla da bir an iyi geçinirken 1 2 günde kedi köpek gibi olmuş, sanırım çoğu kişiyle aynı şekilde bir anda kötü oluyor. Borderline gibi bir rahatsızlığı var, keşke inat etmese de bir an önce doktora gitse. Sorunu boşanma ya da her neyden kaynaklıysa o zaman tanı konulup çözülür.

Yaşlı sevmiyorum sevemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…