- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bebek istiyoruz fakay doktorlar bir sorunun yokken kafamiza göre uygulayamayiz diyorlar. Napicam artik sasrim yillarca kendi kendime cocuk olmasini mi beklicem simdi. Yada ebe tavsiyeleri dogal yöntemler le kendime birseyler denicem. Baska care kalmadi artik
Cnm öncelikle bu yazdıkların ultrason sonucunda doktorun gördüklerinin yorumu.Myometrium ekosistem homejendir. Endrometriu. Çift duvar kalınlığı 4 mm.
Her iki över normal lokalizasyonu , boyutta olup her iki over de daha çok perifal yerleşimde sayilamayacak kadar çok sayıda milimetrik boyutlu follüküller izlendi. Ayrıca sol içerde iç basıncı belirgin azalmış 28×22mm boyutunda anekoje follük kisti izlendi.
Ultrason sonucun bunlara normal dedi adet sırasında küçük kistin var çocuğu engekkicek bir durum yok dedi. Kan sonuclarimi yarın yazicam
TSH degeriniz 3.57 ve normal denmis size.
Bu değer normal değil anormal çok yüksek.
TSH en fazla 2.50 olacak.
2.50 üzeri TSH ye tüp bebek dahi yapmıyorlar. Size nasıl normal derler.
Siz hangi ildesiniz, bu değer normal diyen hastane hangi hastane çok merak ettim.
Tüm degerlerinize bakıldı ise, FSH, amh, crp, t3,T4, prolaktin, e2 (diğer adı estrodiol), lh değerlerini yazarmisiniz.
Rahim filmi çekildiniz mi? Çekildiyseniz yorum kismini yazarmisiniz?
Eşinizin toplam sperm sayısı, ml sperm sayısı, ileri hareket hızı yüzde kac, yerinde hareket hızı yüzde kac, iki hızın toplamı yüzde kac, yerinde hareketsiz yüzde kaç, sperm sıvılaşma süresi kaç dakika, morfoloji olarak yorum yazilmissa yazarmisiniz.
Ayrıca kist oluşması yumurtalamanızı etkilediği için regl olmuyorsunuz. Acil kist için tedavi görmeniz gerekli.
Ben bu değerlerin yorumlayabilirim size.
Ben bu işlerle çok uğraştım.
tsh çok yüksek demişsi benimki hep 4 küsürlerde ilacımı düzenli kullanıyorum, kontrolede düzenli gidiyorum.doktor normal diyo. bizimde başka bi sorunumuz yok sperm değerleri gayet iyi çok şükür. kafamı karıştırdınız bu değer olmamasını etkiliyomu acaba. tsh için çıkan sonuçlarda değer aralıklarında en yüksek sınır 4.94 mü ne yazıyo.Cnm öncelikle bu yazdıkların ultrason sonucunda doktorun gördüklerinin yorumu.
Senin ve eşinin ne spermine bakılmış nede hormonlarına nede rahim filmi bu yazdığın rutin muayenede verilen bilgiler.
Rahim kalınlığı muayene olduğunda inceymis ( yani regl ya olmuşsun gitmeden önce, yada regline daha var demek, rahim iki şekilde kalınlaşır ya hamilesindir yada regl olacaksindir ), yumurtalıklarında yumurta çok fazla görülmüş boyutları küçükmüş ( demek ki yumurtlamanda hiç bir sorun yok ), sol yumurtalığında içi su dolu zararsız bir kist var, fakat bunun tedavi edilip yok edilmesi lazım.sen bu yüzden regl olamıyorsun. Ve gebe kalamıyorsun.
Bu kistin tedavisi için sana hiç mi bişey demediler.
İki tür tedavisi var bu zararsız kistlerin önce hap verirler eriyecek mi diye erimezse patlatacaklar.
Sen iyi bı doktora git.
Hangi ildeysen yaz, burda bir sürü kişi var Türkiyenin her yerinden sana bulunduğun yerde iyi bı hekim önerirler.
İstanbul'da değilsin anladığım kadarıyla İstanbul'da ise sana devlette çok iyi hekim önerisinde bulunabilir.
Bu arada TSH yani troidin cok yüksek 3.57 dahiliye ye git hiç zaman kaybetmeden.
Uzun aralıklarla adet gören bir kadına bişeyin yok bebeğin olur nasıl derler ya? Şaştım kaldım. Nasıl olacakmış o? Sen bence adam gibi tüp bebek bölümü olan düzgün büyük bi hastaneye git. İlaçla adetini duzene koyarlar. 3-4 ayda bir yumurtlama oluyorsa bunun neresi normal anlamadım. Bu şekilde bebek minicik bir olasılık. Ayrıca adetle atılan kistler sorun değil, sorun bunların yumurtlama düzenini bozması. Çünkü bebek için her ay düzgün deneme yapmalısın ki ihtimal artsın. Ama tüp bebek konusunda haklılar. Tüm koşullar normal düzeye gelmeden yapmazlar. Sen şu regl düzenin için acil iyi bir uzman Dr. bul ilk işKonum kapanmaz sa cok sevinirim. Fikirlerinize cok ihtiyacimz var. 2 seneye yakindir evliyiz ve korunmasiz iliskiye giriyoruz. Bekarken adet duzensizliklerim vardiya evlenince de devam etti fakat bazen 2 , bazen 3 , ayda regl görmeye devam ettim sürekli doktora gittim cocuga engelmi neden duzensizim diye doktor yumurtalarinda bir problem yok adetle gecen kistin var dedi fakat hic biri ilac yazmadi. Suan 4 bucuk aydir adet görmüyorum. En iyi arastirma Hastanesi'ne gittim. Kan tahlili ve ultroson sonuclarim da iyi cikti. Kucuk bir kistim varmis onu da adetle atarsin buyutulcek bir durum yok dedi ilacı dahi yazmadi. Artik sabrim tükendi hastanelerden nefret eder oldum. Cocuk istiyoruz asilama veya tup Bebek istiyoruz fakay doktorlar bir sorunun yokken kafamiza göre uygulayamayiz diyorlar. Napicam artik sasrim yillarca kendi kendime cocuk olmasini mi beklicem simdi. Yada ebe tavsiyeleri dogal yöntemler le kendime birseyler denicem. Baska care kalmadi artik
Siz doktorunuz ne derse onu yapın.tsh çok yüksek demişsi benimki hep 4 küsürlerde ilacımı düzenli kullanıyorum, kontrolede düzenli gidiyorum.doktor normal diyo. bizimde başka bi sorunumuz yok sperm değerleri gayet iyi çok şükür. kafamı karıştırdınız bu değer olmamasını etkiliyomu acaba. tsh için çıkan sonuçlarda değer aralıklarında en yüksek sınır 4.94 mü ne yazıyo.
iyi bir hastane ve doktor bulun derim.Konum kapanmaz sa cok sevinirim. Fikirlerinize cok ihtiyacimz var. 2 seneye yakindir evliyiz ve korunmasiz iliskiye giriyoruz. Bekarken adet duzensizliklerim vardiya evlenince de devam etti fakat bazen 2 , bazen 3 , ayda regl görmeye devam ettim sürekli doktora gittim cocuga engelmi neden duzensizim diye doktor yumurtalarinda bir problem yok adetle gecen kistin var dedi fakat hic biri ilac yazmadi. Suan 4 bucuk aydir adet görmüyorum. En iyi arastirma Hastanesi'ne gittim. Kan tahlili ve ultroson sonuclarim da iyi cikti. Kucuk bir kistim varmis onu da adetle atarsin buyutulcek bir durum yok dedi ilacı dahi yazmadi. Artik sabrim tükendi hastanelerden nefret eder oldum. Cocuk istiyoruz asilama veya tup Bebek istiyoruz fakay doktorlar bir sorunun yokken kafamiza göre uygulayamayiz diyorlar. Napicam artik sasrim yillarca kendi kendime cocuk olmasini mi beklicem simdi. Yada ebe tavsiyeleri dogal yöntemler le kendime birseyler denicem. Baska care kalmadi artik
Ama siz ilac kullanıyorsunuz o yüzden 4 küsürlerde oluyordur ilacı bıraksan demek ki daha yüksekte olabilir.tsh çok yüksek demişsi benimki hep 4 küsürlerde ilacımı düzenli kullanıyorum, kontrolede düzenli gidiyorum.doktor normal diyo. bizimde başka bi sorunumuz yok sperm değerleri gayet iyi çok şükür. kafamı karıştırdınız bu değer olmamasını etkiliyomu acaba. tsh için çıkan sonuçlarda değer aralıklarında en yüksek sınır 4.94 mü ne yazıyo.
Hangi ilaç olduğunu anladım şeker ilacı kafanıza göre kullanılmaz sakın alıpta kullanmayın annem şeker hastası ve ilaç kullanıyor ama siz de böyle birşey yok ilacı kullanıp komaya girseniz ne olacak yada ölseniz düşük olan şekeriniz daha da düşüp ölebilirsiniz.İlacın adını soylermisin nerede satılıyor,
meraba dikkatimi çekti ilaç kullandığınız halde 4 küsürde olması tamam korkulacak bi durumda değil fakat 2 buçuğun üstüne çıkmassa iyi olur diye biliyorum. bende troid hastasıyım hamile kaldığımda her ay ilaç düzenlemesi yaptırıyordum 2nin 3 ün üstüne çıktığında dahiliye doktoruma gidip ilacın dozunu tekrar ayarlıyorduk .tsh çok yüksek demişsi benimki hep 4 küsürlerde ilacımı düzenli kullanıyorum, kontrolede düzenli gidiyorum.doktor normal diyo. bizimde başka bi sorunumuz yok sperm değerleri gayet iyi çok şükür. kafamı karıştırdınız bu değer olmamasını etkiliyomu acaba. tsh için çıkan sonuçlarda değer aralıklarında en yüksek sınır 4.94 mü ne yazıyo.
Soğan kürü denediniz mi?Konum kapanmaz sa cok sevinirim. Fikirlerinize cok ihtiyacimz var. 2 seneye yakindir evliyiz ve korunmasiz iliskiye giriyoruz. Bekarken adet duzensizliklerim vardiya evlenince de devam etti fakat bazen 2 , bazen 3 , ayda regl görmeye devam ettim sürekli doktora gittim cocuga engelmi neden duzensizim diye doktor yumurtalarinda bir problem yok adetle gecen kistin var dedi fakat hic biri ilac yazmadi. Suan 4 bucuk aydir adet görmüyorum. En iyi arastirma Hastanesi'ne gittim. Kan tahlili ve ultroson sonuclarim da iyi cikti. Kucuk bir kistim varmis onu da adetle atarsin buyutulcek bir durum yok dedi ilacı dahi yazmadi. Artik sabrim tükendi hastanelerden nefret eder oldum. Cocuk istiyoruz asilama veya tup Bebek istiyoruz fakay doktorlar bir sorunun yokken kafamiza göre uygulayamayiz diyorlar. Napicam artik sasrim yillarca kendi kendime cocuk olmasini mi beklicem simdi. Yada ebe tavsiyeleri dogal yöntemler le kendime birseyler denicem. Baska care kalmadi artik
evet ilk öğrendiğimde 10 çıkmıştıAma siz ilac kullanıyorsunuz o yüzden 4 küsürlerde oluyordur ilacı bıraksan demek ki daha yüksekte olabilir.
ben bunu kontrole gttiğimde detaylı bi sorayım aklımda kalmasınmeraba dikkatimi çekti ilaç kullandığınız halde 4 küsürde olması tamam korkulacak bi durumda değil fakat 2 buçuğun üstüne çıkmassa iyi olur diye biliyorum. bende troid hastasıyım hamile kaldığımda her ay ilaç düzenlemesi yaptırıyordum 2nin 3 ün üstüne çıktığında dahiliye doktoruma gidip ilacın dozunu tekrar ayarlıyorduk .
İlacın adını soylermisin nerede satılıyor,
Arkadaşlar, şeker ilacı kafaya göre alınır mı Allah aşkına!
Etkilenmeye açık bir insanı yönlendirmiş oluyorsunuz. Allah korusun bir şey olsa vebalini nasıl alacaksınız?Arkadaşa yorumumda da yazdım. Doktora sormadan içmesin. Bu ilacı zayıflamak için bile kullanıyorlar demişti doktor. Sadece vücut değerlerinin sağlıklı olduğunu teyit ettikten sonra doktor kullanabilir derse kullansın.
Ayrıyeten burda okuyarak o ilacı kullandım sadece 1 ay. Pko düzensizliği 2 yıl boyunca araştırıp sonunda metabolik bir düzensizlik olduğunu kavrayınca kendi kendime karar verdim uyguladım.
Çocuk özlemiyle kendi araştırmalarım sonucu vardığı sonucu yazdım.
İster uygular ister uygulamaz bu kişinin kendi kararı olur.
Canım bu troidle hamile kalmamak normal bence bir dahiliye ye görünüm gebe kalmak için 2.5 veya altında olması lazimOnu da sordum . Troidim de düzgün cikmis. Troidim sunan . 3. 57 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?