- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Devlet hastanesi yapmaz kendin karşılıycan özel bir hastaneye git paranı bastır yaptır istedigin aşılamayıHayir hic bisey tavsiye etmedi. Cocuga engel virüs problemim yokmus. Ve ben tup bebekten önce asilama eger asilamaylada olmazsa tüp Bebek dusunuyorum
Gittim bütün kan tahlillerim yapildi ve ultrasona girdim sadece. Sonuc bir sıkıntın yok deyip gönderiyorlar. Aciklama yapmadilar
Bana da yardımcı olabilir misinizCanım pkosun sen doktorlar bunu nasıl söylemedi birşeyin yok deyip gönderemezler. Özelden mesaj attım yardımcı olmak isterim sana.
Bence mutlaka bi sıkıntınız var meseka benim de adetlerim düzensiz pkos um.. Sizde de pkos olma ihtimali yüksek..Hayir hic bisey tavsiye etmedi. Cocuga engel virüs problemim yokmus. Ve ben tup bebekten önce asilama eger asilamaylada olmazsa tüp Bebek dusunuyorum
Canım şu cümleden anlıyorum ki sen doktora gitmeyi bilmiyorsun. Kanda çeşit çeşit hormon var. Eline sonuç kağıdını alıp bakmadiysan hepsine baktılar diyemezsin.Folik asit ne oluyor eczaneden alabiliyor muyum? Prolaktin degeri kanda bakiliyor sana eger burun hepsine baktilar
Gittim bütün kan tahlillerim yapildi ve ultrasona girdim sadece. Sonuc bir sıkıntın yok deyip gönderiyorlar. Aciklama yapmadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?