- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Canım ben pkoluyumda o yüzden arkadaşa öyle yazdım eğer pkoysa o şekilde yardımcı olucaktım. Ama eğer bir sorununuz yoksa vajinal enfenksiyon olabilir hiç baktırdın mı? Enfenksiyonlarda sperm geçişini engelliyormuş.Bana da yardımcı olabilir misiniz
Adetler düzenli
Rahim filmi iyi
Eşimde sorun yok
İki sene oldu
Teşekkür ederimCanım ben pkoluyumda o yüzden arkadaşa öyle yazdım eğer pkoysa o şekilde yardımcı olucaktım. Ama eğer bir sorununuz yoksa vajinal enfenksiyon olabilir hiç baktırdın mı? Enfenksiyonlarda sperm geçişini engelliyormuş.
Benimse ilk aşılamam tuttu. Bence herkesin tedavi sureci farkli işliyorDoktor değilim (tabii ki doktorunuz ve siz en iyisine karar vereceksiniz) ama kendi fikrimi söyleyeyim , aşılama ile vakit kaybetmeyin bence . Şimdiki aklım olsa asla vakit kaybetmezdim. Gerçi onun da doğru bir zamanı varmış ya neyse .aşılama normal yolla gebelik ihtimalinden daha fazla bir şans tanımıyor. 4 başarısız aşılamam var , insana stres ve umuttan başka bir işe yaramıyor açıkçası.
Adet 3. Günü hormon testi yaptırHormanlarimda bir sikinti cikmadi ama 3 günü yaptirmadim. Esimin de bir sikintisi yok
Aynı fikirdeyim 2 başarısız aşılamam varDoktor değilim (tabii ki doktorunuz ve siz en iyisine karar vereceksiniz) ama kendi fikrimi söyleyeyim , aşılama ile vakit kaybetmeyin bence . Şimdiki aklım olsa asla vakit kaybetmezdim. Gerçi onun da doğru bir zamanı varmış ya neyse .aşılama normal yolla gebelik ihtimalinden daha fazla bir şans tanımıyor. 4 başarısız aşılamam var , insana stres ve umuttan başka bir işe yaramıyor açıkçası.
Enfeksiyon olsa ultrasonda çıkardı heralde. Bir problem yok dediCanım ben pkoluyumda o yüzden arkadaşa öyle yazdım eğer pkoysa o şekilde yardımcı olucaktım. Ama eğer bir sorununuz yoksa vajinal enfenksiyon olabilir hiç baktırdın mı? Enfenksiyonlarda sperm geçişini engelliyormuş.
İlacın adını soylermisin nerede satılıyor,Ben de iki yıllık evliyim.Bende pko var senin gibi 3 ayda 1 adet görüyordum. Önce klomen denendi sonra rahim filmi çekildi yine olmadı. Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Aşılamada da şansınız düşük direkt tüp bebek dediler. Bütün tedavileri bıraktım. Gittim g.... adlı şeker ilacı aldım kendi başıma. 1 ay içtim o ay normal kadılardaki gibi 30 günde adet oldum. Sonraki ay hiç bir şey içmedim. O ay hamile kalmışım.
Umudunu kaybetme.
Bana bitkisellerden fayda olmamıştı.
Yarın akşam sonuclarimi yazicam sizeTSH degeriniz 3.57 ve normal denmis size.
Bu değer normal değil anormal çok yüksek.
TSH en fazla 2.50 olacak.
2.50 üzeri TSH ye tüp bebek dahi yapmıyorlar. Size nasıl normal derler.
Siz hangi ildesiniz, bu değer normal diyen hastane hangi hastane çok merak ettim.
Tüm degerlerinize bakıldı ise, FSH, amh, crp, t3,T4, prolaktin, e2 (diğer adı estrodiol), lh değerlerini yazarmisiniz.
Rahim filmi çekildiniz mi? Çekildiyseniz yorum kismini yazarmisiniz?
Eşinizin toplam sperm sayısı, ml sperm sayısı, ileri hareket hızı yüzde kac, yerinde hareket hızı yüzde kac, iki hızın toplamı yüzde kac, yerinde hareketsiz yüzde kaç, sperm sıvılaşma süresi kaç dakika, morfoloji olarak yorum yazilmissa yazarmisiniz.
Ayrıca kist oluşması yumurtalamanızı etkilediği için regl olmuyorsunuz. Acil kist için tedavi görmeniz gerekli.
Ben bu değerlerin yorumlayabilirim size.
Ben bu işlerle çok uğraştım.
Ben de iki yıllık evliyim.Bende pko var senin gibi 3 ayda 1 adet görüyordum. Önce klomen denendi sonra rahim filmi çekildi yine olmadı. Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Aşılamada da şansınız düşük direkt tüp bebek dediler. Bütün tedavileri bıraktım. Gittim g.... adlı şeker ilacı aldım kendi başıma. 1 ay içtim o ay normal kadılardaki gibi 30 günde adet oldum. Sonraki ay hiç bir şey içmedim. O ay hamile kalmışım.
Umudunu kaybetme.
Bana bitkisellerden fayda olmamıştı.
İlacın adını soylermisin nerede satılıyor,
Myometrium ekosistem homejendir. Endrometriu. Çift duvar kalınlığı 4 mm.TSH degeriniz 3.57 ve normal denmis size.
Bu değer normal değil anormal çok yüksek.
TSH en fazla 2.50 olacak.
2.50 üzeri TSH ye tüp bebek dahi yapmıyorlar. Size nasıl normal derler.
Siz hangi ildesiniz, bu değer normal diyen hastane hangi hastane çok merak ettim.
Tüm degerlerinize bakıldı ise, FSH, amh, crp, t3,T4, prolaktin, e2 (diğer adı estrodiol), lh değerlerini yazarmisiniz.
Rahim filmi çekildiniz mi? Çekildiyseniz yorum kismini yazarmisiniz?
Eşinizin toplam sperm sayısı, ml sperm sayısı, ileri hareket hızı yüzde kac, yerinde hareket hızı yüzde kac, iki hızın toplamı yüzde kac, yerinde hareketsiz yüzde kaç, sperm sıvılaşma süresi kaç dakika, morfoloji olarak yorum yazilmissa yazarmisiniz.
Ayrıca kist oluşması yumurtalamanızı etkilediği için regl olmuyorsunuz. Acil kist için tedavi görmeniz gerekli.
Ben bu değerlerin yorumlayabilirim size.
Ben bu işlerle çok uğraştım.
İki yıldır olmuyorsa doktorlar tüp bebegi tavsiye eder ?
Zaten arastirmaya gittim. Doğru düzgün ilgenmediler bile sorunun yok diye. Sadece sonucun yüzüne bakıp bı sıkıntı yok strestendir dedi. Bende sinirlennce adetin 3 günü tekrar gel ozaman dedilerBen gittiğiniz doktorları da anlamadım. Uzun süredir korunmuyorsunuz, 4-5 aydır regl olmuyorsunuz ve her şey yolunda diye nasıl gönderiyorlar?
Arkadaşlar size ayrıntılı yazmış hangi test ne zaman yapılır diye. Bunları öğrenip özele gidemiyorsanız bir araştırma hastanesine gidin tekrar. Ortada bir sorun var.
Gittiniz mi?Zaten arastirmaya gittim. Doğru düzgün ilgenmediler bile sorunun yok diye. Sadece sonucun yüzüne bakıp bı sıkıntı yok strestendir dedi. Bende sinirlennce adetin 3 günü tekrar gel ozaman dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?