Cocugum olmuyor neden acaba?

Bana da yardımcı olabilir misiniz
Adetler düzenli
Rahim filmi iyi
Eşimde sorun yok
İki sene oldu
Canım ben pkoluyumda o yüzden arkadaşa öyle yazdım eğer pkoysa o şekilde yardımcı olucaktım. Ama eğer bir sorununuz yoksa vajinal enfenksiyon olabilir hiç baktırdın mı? Enfenksiyonlarda sperm geçişini engelliyormuş.

Herşeyden önce iltihap varsa halledin. Sebepsiz infertilitelerin çoğunda kilo verdikten sonra gebelik gerçekleşir.
Eşinizle gerekli vitaminlere başlayın.
Mutlaka ama mutlaka bir tüp bebek bölümüne veya kliniğine gidip testleri yapın maalesef kadın doğum doktorları infertiliteden anlamıyor. Allah yolumuzu açık etsin.

Benimse ilk aşılamam tuttu. Bence herkesin tedavi sureci farkli işliyor

Adet duzenliyici ilacla 6 ay icinde gebe kalmaniz mumkunken neden kendi halinize birakildiniz anlamadim.Bence inferlitede uzman bir hekime basvurun.

Hormanlarimda bir sikinti cikmadi ama 3 günü yaptirmadim. Esimin de bir sikintisi yok
Adet 3. Günü hormon testi yaptır
Adet 3. Günü vajinal muayene ol
Polikistik over rahatsızlığı var Mİ onu sor dr lara
Rahim filmi çekil tüplerine bakılsın
Histeroskopi çekil rahimde perde polip kist var Mİ bunlara bakılsın

Kocan sperm testi yaptırsın ve varikosel var Mİ ona baktırsın

En son da kocan ve sen bağlı bulunduğun şehirin genetik bölümüne gidip kandan genetik tarama testi yaptırın

Şimdiki dr lar iki kan tahlili yaptırıp sorun yok diye insanları kandiriyorlar
Rahim filmi denilen şeyin olduğunu 36 yasında bu sitedeki kendi araştırmalarımla öğrendim
Cok yazık

Aynı fikirdeyim 2 başarısız aşılamam var
Boşa zaman ve maddi kayıp

Belki de yumurtalarınız catlamıyorsur. Doktorun yumurtlama donemini takipnedip catlayıp catlamasıgına bakması gerekirdi. Catlamıyorsa çatlatma ignesi yapıp ilişkiye girin diyor. Benim ilk cocugum oyle oldu. Kendi haline bırakması sacma olmus iki sene korunmasız ilişkiye hamile kalmaman biraz uzun bir süre bence.Arastırıp tavsiye üzerine baska bir doktora gitmeni tavsıye ederim

Enfeksiyon olsa ultrasonda çıkardı heralde. Bir problem yok dedi

İlacın adını soylermisin nerede satılıyor,

Yarın akşam sonuclarimi yazicam size

İlacın adını soylermisin nerede satılıyor,

Arkadaşlar, şeker ilacı kafaya göre alınır mı Allah aşkına!

Clearblue ovolasyon monitörünü deneyin 99% en dogurgan iki günü gösteriyor, bende ovolasyon setini siparis ettim fakat monitor olan cok daha iyimis biraz pahali ama okudugum yorumlara
Göre ilk ayda hamile kalan cok cok fazla kadin vardi

Ben gittiğiniz doktorları da anlamadım. Uzun süredir korunmuyorsunuz, 4-5 aydır regl olmuyorsunuz ve her şey yolunda diye nasıl gönderiyorlar?
Arkadaşlar size ayrıntılı yazmış hangi test ne zaman yapılır diye. Bunları öğrenip özele gidemiyorsanız bir araştırma hastanesine gidin tekrar. Ortada bir sorun var.

Myometrium ekosistem homejendir. Endrometriu. Çift duvar kalınlığı 4 mm.
Her iki över normal lokalizasyonu , boyutta olup her iki over de daha çok perifal yerleşimde sayilamayacak kadar çok sayıda milimetrik boyutlu follüküller izlendi. Ayrıca sol içerde iç basıncı belirgin azalmış 28×22mm boyutunda anekoje follük kisti izlendi.
Ultrason sonucun bunlara normal dedi adet sırasında küçük kistin var çocuğu engekkicek bir durum yok dedi. Kan sonuclarimi yarın yazicam

Zaten arastirmaya gittim. Doğru düzgün ilgenmediler bile sorunun yok diye. Sadece sonucun yüzüne bakıp bı sıkıntı yok strestendir dedi. Bende sinirlennce adetin 3 günü tekrar gel ozaman dediler

Doktora gittiginizde yumurtaliklariniza rahim agziniza bakildiktan sonra, muayene sonucunuz iyiyse, yumurta takibi verir doktor, bu süreçte sık sik kontrole gidersiniz. Yine hamile kalamazsanız, yumurta takibine ve uzun zamandir korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadığınız için bir takim testler istenir hem sizden hem esinizden bu testlerin sonucuna göre tekrar bir yol izlerler yumurtlama ilaçları, aşılama, tüp bebek gibi. Bence siz sürekli doktor degistirmeyin bu süreçte iyi bir doktor bulup ondan devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…