Cocugum olmuyor neden acaba?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Konum kapanmaz sa cok sevinirim. Fikirlerinize cok ihtiyacimz var. 2 seneye yakindir evliyiz ve korunmasiz iliskiye giriyoruz. Bekarken adet duzensizliklerim vardiya evlenince de devam etti fakat bazen 2 , bazen 3 , ayda regl görmeye devam ettim sürekli doktora gittim cocuga engelmi neden duzensizim diye doktor yumurtalarinda bir problem yok adetle gecen kistin var dedi fakat hic biri ilac yazmadi. Suan 4 bucuk aydir adet görmüyorum. En iyi arastirma Hastanesi'ne gittim. Kan tahlili ve ultroson sonuclarim da iyi cikti. Kucuk bir kistim varmis onu da adetle atarsin buyutulcek bir durum yok dedi ilacı dahi yazmadi. Artik sabrim tükendi hastanelerden nefret eder oldum. Cocuk istiyoruz asilama veya tup Bebek istiyoruz fakay doktorlar bir sorunun yokken kafamiza göre uygulayamayiz diyorlar. Napicam artik sasrim yillarca kendi kendime cocuk olmasini mi beklicem simdi. Yada ebe tavsiyeleri dogal yöntemler le kendime birseyler denicem. Baska care kalmadi artik

Hicret ve faksy nedir bir çözeyim geri geleceğim

Ben yazana kadar düzenlenmiş pardon..bence konunun uzmanı olan başka doktorlara da gidin

Folik asit kullanmıyorsanız, başlayın. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Prolaktin değerinize baktırdınız mı hiç?

Bir sorun yokken gebe kalınamıyorsa sebepsiz infertilite diyorlar bu duruma. Bizde durum buydu. 2 sene denememize rağmen olmadı, sonra tüp bebekle oldu. Tabi yaşım 31'di.

Profilinizde 22 yazıyor, acaba doktorlar çok genç olduğunuz için mi tüp bebeğe yönlendirmiyorlar? Çünkü saçma yani kaç yıldır denemesine rağmen hamile kalmayan insana her şey normalken tüp bebek yapamayız demek. Yerinizde olsam, tedavi olmadan önce bir müddet daha denerdim orası ayrı konu, gerçekten çok gençsiniz zira.

Folik asit kullanmıyorsanız, başlayın. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Prolaktin değerinize baktırdınız mı hiç?
Folik asit ne oluyor eczaneden alabiliyor muyum? Prolaktin degeri kanda bakiliyor sana eger burun hepsine baktilar

Hsg çekildiniz mi? Tüplere bakıldı mı.
Yumurta takibi yaptırabilirsin. Doktor hiç mi birşey önermedi
İnanin hangi doktora giytiksem sorunum cikmadigi icin ilgilenmediler. Yumurta takibi ne oluyor hiç bir bilgim yok. Doktor bana sunularak sunlara bakicaz diyor sonucun temiz diyor gondrriyor. Vajinal ultrasondsn bakiyorlar genelde

Hayir hic bisey tavsiye etmedi. Cocuga engel virüs problemim yokmus. Ve ben tup bebekten önce asilama eger asilamaylada olmazsa tüp Bebek dusunuyorum

Doktor değilim (tabii ki doktorunuz ve siz en iyisine karar vereceksiniz) ama kendi fikrimi söyleyeyim , aşılama ile vakit kaybetmeyin bence . Şimdiki aklım olsa asla vakit kaybetmezdim. Gerçi onun da doğru bir zamanı varmış ya neyse .aşılama normal yolla gebelik ihtimalinden daha fazla bir şans tanımıyor. 4 başarısız aşılamam var , insana stres ve umuttan başka bir işe yaramıyor açıkçası.

Folik asit ne oluyor eczaneden alabiliyor muyum? Prolaktin degeri kanda bakiliyor sana eger burun hepsine baktilar
EcZaneden reçetesiz alabilirsin, doktordan da yazmasını isteyebilirsin. Mutlaka kullan. Prolaktin kanda bakılıyor ama doktor istememiş de olabilir. Prolaktin yüksekse hamile kalman zorlaşır. Sen gittiğinde özellikle bakın diye iste canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…