- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Hayir hic bisey tavsiye etmedi. Cocuga engel virüs problemim yokmus. Ve ben tup bebekten önce asilama eger asilamaylada olmazsa tüp Bebek dusunuyorumİki yıldır olmuyorsa doktorlar tüp bebegi tavsiye eder ?
Eşiniz doktora gitti mi?
Baska bir hastaneye gitsenizHayir hic bisey tavsiye etmedi. Cocuga engel virüs problemim yokmus. Ve ben tup bebekten önce asilama eger asilamaylada olmazsa tüp Bebek dusunuyorum
Devamli farkli hastraneye gidiyorumBaska bir hastaneye gitseniz
Folik asit kullanmıyorsanız, başlayın. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.Konum kapanmaz sana cok sevinirim. Fikirlerinize cok ihtiyacimz var. 2 seneye yakindir evliyiz ve korunmasiz iliskiye giriyoruz. Bekarken adet duzensizliklerim vardiya evlenince de devam etti fakat bazen 2 , bazen 3 , ayda regl görmeye devam ettim sürekli doktora gittim cocuga engelmi neden duzensizim diye doktor yumurtalarinda bir problem yok adetle gecen kistin var dedi fakat hic biri ilac yazmadi. Suan 4 bucuk aydir adet görmüyorum. En iyi arastirma Hastanesi'ne gittim. Kan tahlili ve ultroson sonuclarim da iyi cikti. Kucuk bir kistim varmis onu da adetle atarsin buyutulcek bir durum yok dedi ilacı dahi yazmadi. Artik sabrim tükendi hastanelerden nefret eder oldum. Cocuk istiyoruz asilama veya tup Bebek istiyoruz fakay doktorlar bir sorunun yokken kafamiza göre uygulayamayiz diyorlar. Napicam artik sasrim yillarca kendi kendime cocuk olmasini mi beklicem simdi. Yada ebe tavsiyeleri dogal yöntemler le kendime birseyler denicem. Baska care kalmadik artik
Hormanlarimda bir sikinti cikmadi ama 3 günü yaptirmadim. Esimin de bir sikintisi yokAdetin 2. Veya 3. Gunu hormon testi yaptirdin mi? Fsh ve amh a baktirdin mi cnm? Ve de esin sperm testi yaptirdi mi?
Folik asit ne oluyor eczaneden alabiliyor muyum? Prolaktin degeri kanda bakiliyor sana eger burun hepsine baktilarFolik asit kullanmıyorsanız, başlayın. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Prolaktin değerinize baktırdınız mı hiç?
İnanin hangi doktora giytiksem sorunum cikmadigi icin ilgilenmediler. Yumurta takibi ne oluyor hiç bir bilgim yok. Doktor bana sunularak sunlara bakicaz diyor sonucun temiz diyor gondrriyor. Vajinal ultrasondsn bakiyorlar geneldeHsg çekildiniz mi? Tüplere bakıldı mı.
Yumurta takibi yaptırabilirsin. Doktor hiç mi birşey önermedi
Hayir hic bisey tavsiye etmedi. Cocuga engel virüs problemim yokmus. Ve ben tup bebekten önce asilama eger asilamaylada olmazsa tüp Bebek dusunuyorum
EcZaneden reçetesiz alabilirsin, doktordan da yazmasını isteyebilirsin. Mutlaka kullan. Prolaktin kanda bakılıyor ama doktor istememiş de olabilir. Prolaktin yüksekse hamile kalman zorlaşır. Sen gittiğinde özellikle bakın diye iste canım.Folik asit ne oluyor eczaneden alabiliyor muyum? Prolaktin degeri kanda bakiliyor sana eger burun hepsine baktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?