How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuğum olmuyor diyenler buyurun

suzans

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
147
20
298
Ankara
Şükürler olsun ki sonunda hamileyim.bu forumda çok araştırma yaptım neden çocuğum olmuyor diye.Bazi okuduklarım tabi ki önce Allahın izniyle bana vesile oldu.bende tecrübelerimle belki birilerine faydalı olabilirim diye düşündüm. Öncelikle ben gerekli bütün hormon testlerimi yaptım doktor hiçbir sorun olmadigini soyledi.sadece kansızlık vardı kan hapı kullandım.bunun dışında eşime test yaptirdik. Sperm sayısı normalken hızı düşük çıktı. Hamile kalmadan önce 2 ay boyunca eşime eczaneden aldığımız keciboynuzu özü pekmezi içirdim.ayrıca bnde d vitamini eksik çıktı ama ciddi derecede düşmüştü ve ben bunun kısırlığa sebep olduğunu sonradan öğrendim.arkadaşlar mutlaka kan testlerinize ve d vitaminize bakırın. Ne zaman d vitamini kanımda yerine geldi Bn hamile kaldım.bunların yani sıra ilişkide diğer aylardan farklı olarak 1 sabah ilişkide bulunurken diğer gün akşam bulunduk.ve ben spermler içimde uyudum hiç kalkmadım.sabahları da ilişkiyi mutlaka deneyin çünkü spermle sabahları daha çok hareketli. Bn bunları hep bu forumlarda okuyarak uyguladım umarım birilerine faydalı olurum.Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.

Canım tebrik ederim.Allah kucağın almayı büyütmeyş nasip etsin inşAllah.sabah peki ne kadar yatdın canım?

Back