- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
- Konu Sahibi deusarebeld
-
1 bucuk aydan daha kisa bir surede ogrendim...hamile kalasıya kadar ne kadar süre kullandınız, bir de hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kullanmaya devam ettiniz mi çörek otunu?
Hmm tmm cnm gecen forumda gezerken bayanın biri bu hastaliķ yuzunden hep dusuk yaptım demis o yyzden moralim bozukrahım agzı yetmezlıgınden cnm buyuktu benımkıler 4 aylık 6 aylık bırde 5 haftalık pkoyla alakası yok yanı
pkos yuzunden mı progestan dıye bısey var yaaaaHmm tmm cnm gecen forumda gezerken bayanın biri bu hastaliķ yuzunden hep dusuk yaptım demis o yyzden moralim bozuk
Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
hamile olduğumu ve polikistik over oldğmu aynı gün öğrendim tedavisiz doğal yolla hamile kaldımDoktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Evet ben progestan kullanarak dusuk yapmıstımpkos yuzunden mı progestan dıye bısey var yaaaa
eger 7 8. haftadaysa dusuk genelde sebebı trombofolı oluyo eger daha erken donemdeyse embrıyo kalıteız oluyo ılla yumurta degıl yanı sperm de kalıtesız olabılır ya da ıkısı de kalıtelıdır ama bırlesme asamasında en ufak bı hata olmussa vucut embrıyoyu atar ılla pkoya baglama bak bılınc altına yerlestırırsın pkoyum cocugum olmuycak dıyehakkaten olömaz olan da duserEvet ben progestan kullanarak dusuk yapmıstım((
10 haftalıktı dustugunde insaallah bir daha yasamam bunu hakkımızda hayırlısı cnmeger 7 8. haftadaysa dusuk genelde sebebı trombofolı oluyo eger daha erken donemdeyse embrıyo kalıteız oluyo ılla yumurta degıl yanı sperm de kalıtesız olabılır ya da ıkısı de kalıtelıdır ama bırlesme asamasında en ufak bı hata olmussa vucut embrıyoyu atar ılla pkoya baglama bak bılınc altına yerlestırırsın pkoyum cocugum olmuycak dıyehakkaten olömaz olan da duser
bı yolunu bul cnm trombogolı testlerını yaptır on haftalık genetıkten dusmez muhtemelen beslenemedı o hemen yapmıolar en az ıkı ya da 3 dusuk ıstıyolar o testler ıcın ama tanıdık bulursan hemen yaparlar10 haftalıktı dustugunde insaallah bir daha yasamam bunu hakkımızda hayırlısı cnm
Tanıdık bulamam ki zaten kucuk bi ilcede yaşiyorum il e gidip gelmem zor oluyor ama elimden geleni yapıcam sagol hersey icinbı yolunu bul cnm trombogolı testlerını yaptır on haftalık genetıkten dusmez muhtemelen beslenemedı o hemen yapmıolar en az ıkı ya da 3 dusuk ıstıyolar o testler ıcın ama tanıdık bulursan hemen yaparlar
ama eger bı dusuk daha yaprsan çok uzulursun eger ondansa ama bı tane dustu dıye sonrakı de dusecek dıye bısey yokTanıdık bulamam ki zaten kucuk bi ilcede yaşiyorum il e gidip gelmem zor oluyor ama elimden geleni yapıcam sagol hersey icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?