Çocuğum olmaz diye korkuyorum

hamile kalasıya kadar ne kadar süre kullandınız, bir de hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kullanmaya devam ettiniz mi çörek otunu?
1 bucuk aydan daha kisa bir surede ogrendim...
Ama dedigim gibi bende sorun neydi bilmiyorum...
birde bunye meselesi bu isler kimine 1 ay kimine 3 ayda etki eder mesela....
hamile oldugumu ogrendigimde biraktim
dusuge sebdbiyet veriyor diyorlar

Bende 3ayda bir adet oluyodum uzun zaman olmadı doktora gittim adetinin 3gunu klomen iç dexi iki tane ve o ay iki lere hamile kaldım şimdi 3yasindalar olur olur her şeyi çaresi varrr

Ay ne salak doktor.hemen doktor unu değiştir.kardesimede öyle dedi doktor.inofolic sabah iki akşam iki vermiş ikinci ayda hamile kaldı.tabi senin tedavi ve destekleyicilerin kendi durumuna özel olur.merak etme olacak oldumu her turlu olur.sadece relax ol.

Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım

Merhaba canim bende polikistikover hastasıyım öncelikle icin rahat olsun şimdi tıp okadar gelistiki yumurta olgunlaştıran ilaclar iğneler ne ararsan sürüsüne bereket var çok şükür...benimde kızken 6 ayda bir bazende 4 ay hiç adet olmadıgım oluyodu ama utandığım icin anneme bile söylemiyodum icim icimi yiyodu cocugum olmayacmi diye... simdi gülüp geciyorum inan sende canını sıkma benim ilk bebegimi istedigimizde doktora gittik bir kutu ilac verdi ve o ay hamile kaldim cok sukur simdi 1.5 yasinda kizim var ve doktor bana ikinciyi istedigimizde yone ilac kullanmam gerektigini yumurtalarimin cok tenbel oldugunu ve asla tedavisis hamile kalamayacagimi soyledi ...o oyle deyince bizde saldim cayira mevlam kayira :D ve simdi ikinciye hamileyim 5 aylik ve kendi kendine hamile kalmisim... demekki kafaya takacak bisey yokmus ...biraz uzun oldu ama kusura bakma...aynı seyleri yasadigimiz icin aydınlatmak istedim ;)

kadınların %90 ında pcos var canım. Ozaman bukadar çocuk nasıl türedi. Abartmış doktor başka bir doktora git

Sizde adeta bir ben gordum :) Ustelik ben 15 yasinda ogrenmistim bunu.Bende cok tuylenme,duzensizlik ve az gorme vardi o zaman zayiftim.Zamanla kilo aldim ve doktora gittigimde bana yumurtaliklarimi gosterdi yaglanmisti onun deyimiyle.Sogan kuru uyguladim duzeldi ama ayni zamanda kilo verdim gunluk yuruyordum yani hareketsiz degildim kistlerim gitmisti hormonlarim duzeldi.Ama suan yine kilo aldim hemde 13 14 kilo ve hareketsizim 3 aya yakin adet gormuyorum :( Tekrar yuruyuse baslayacagim canim destek olabiliriz birbirimize

Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
hamile olduğumu ve polikistik over oldğmu aynı gün öğrendim tedavisiz doğal yolla hamile kaldım

yani başka bir doktora gidin sizi daha çok aydılatacaktır bu resmen moralinizi çökertmiş

pko hamilelğie engel değildir tedavi edilmesi gereken yerde doktor müdahel eder zaten...

Evet ben progestan kullanarak dusuk yapmıstım:KK43:((
eger 7 8. haftadaysa dusuk genelde sebebı trombofolı oluyo eger daha erken donemdeyse embrıyo kalıteız oluyo ılla yumurta degıl yanı sperm de kalıtesız olabılır ya da ıkısı de kalıtelıdır ama bırlesme asamasında en ufak bı hata olmussa vucut embrıyoyu atar ılla pkoya baglama bak bılınc altına yerlestırırsın pkoyum cocugum olmuycak dıyehakkaten olömaz olan da duser

Inşallah çocuğun olur valla bende korkuyorum çocuğum olmayacak diye ama ben 1 senelik evliyim sen erken baslamissin korkmaya

Pko'lular hamile kalmaz diye bir kaide yok ki. Kimisi hiç tedavi olmadan bile hamile kalıyor, kimisinin de biraz daha mücadele etmesi gerekiyor. Neticede mutlu sonucu alan çok insan var. O yüzden şimdiden stres yapıp, içinizi karartmayın. Emin olun üzüntü, stres hamile kalmanızı Pko'dan daha fazla etkiler. İçiniz çok karardığında gebelik bölümünde, hamile kalan Pko'luların hikayelerini okuyun. Bende Pko yok ama hamile kalmak için epey uğraştım, o süreçte başkalarının başarı hikayeleri insana yalnız olmadığını hissettirip, güç veriyor kesinlikle.

eger 7 8. haftadaysa dusuk genelde sebebı trombofolı oluyo eger daha erken donemdeyse embrıyo kalıteız oluyo ılla yumurta degıl yanı sperm de kalıtesız olabılır ya da ıkısı de kalıtelıdır ama bırlesme asamasında en ufak bı hata olmussa vucut embrıyoyu atar ılla pkoya baglama bak bılınc altına yerlestırırsın pkoyum cocugum olmuycak dıyehakkaten olömaz olan da duser
10 haftalıktı dustugunde insaallah bir daha yasamam bunu hakkımızda hayırlısı cnm

canım o doktora ne bakıyosun abartmış takma kafana o kadar bende de polikistik over vardı progestan diye bi hap kullandım 1 ay sonra kistlerim gitmişti ama gebelik yoktu doktor iğne verdi vurulduktan 36 saat sonra ilişkiye gircekmişim ( ki bu sabahın beşine denk geliyordu saat kurup kalktık valla ) onuda yaptım o ayda gebelik olmadı ama 3. ay amaaaan dedim olmazsa olmaz belli ki zamanı var rabbım bişey biliyo... saldım gitti anlıcan ,zevk almak için ilişkiye girdim o ayda hamile kaldım ver bir daha tekrarlamadı. oğlum 6 yaşında suan takma kafana

10 haftalıktı dustugunde insaallah bir daha yasamam bunu hakkımızda hayırlısı cnm
bı yolunu bul cnm trombogolı testlerını yaptır on haftalık genetıkten dusmez muhtemelen beslenemedı o hemen yapmıolar en az ıkı ya da 3 dusuk ıstıyolar o testler ıcın ama tanıdık bulursan hemen yaparlar

bı yolunu bul cnm trombogolı testlerını yaptır on haftalık genetıkten dusmez muhtemelen beslenemedı o hemen yapmıolar en az ıkı ya da 3 dusuk ıstıyolar o testler ıcın ama tanıdık bulursan hemen yaparlar
Tanıdık bulamam ki zaten kucuk bi ilcede yaşiyorum il e gidip gelmem zor oluyor ama elimden geleni yapıcam sagol hersey icin

Tanıdık bulamam ki zaten kucuk bi ilcede yaşiyorum il e gidip gelmem zor oluyor ama elimden geleni yapıcam sagol hersey icin
ama eger bı dusuk daha yaprsan çok uzulursun eger ondansa ama bı tane dustu dıye sonrakı de dusecek dıye bısey yok

o doktora bıdaha gıtmeyın resmen sacmalamıs
gelınımız polıkıstık overlıydı
dogum kontrol hapıyla duzenlıyordu
evlılıklerının 1. yılında hamıle kaldı
sımdı 1 bucuk yasında kızı var allah bagıslasın ;)
pco lar hamıle kalamaz dıye bırsey yok
dogustan rahmı olmayan kadına rahım nakledıyolar hamıle kalıyor senmı kalamıcaksın
olumsuz dusunme sakın

Back