Çocuğum olmaz diye korkuyorum

Bende de pcos var. Gittiğim doktor prof. tu ve bana normal yolla çocuğun olmaz dedi. Güvendim korunmadım. Evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Tıp teknolojileri çok gelişti takma kafaya. Yaşın kaç buda önemli bir etken.
Su doktorların direk cocugun olmaz demesini anlamıyorum . Ne kadar üzücü .

Benim adetlerim düzenli, sivilce ve kilo problemim de yok. Ama doktor pcos gibi gözüküyor dedi..

Ben de önceden ne olduğunu az çok bildiğim için üzülmüştüm. Odadan çıkarken de internette yazan her şeye inanma demişti ama ne bileyim.
:KK17:

Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Sol yumurtalığımda 5 cm kistle 15 haftalık hamileyim canım korkma mevlam nasip edecekse isterse kısır desin ister kist desin

Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Canim beni forumda bilenler bilir ayni rahatsizlik bende de var kendimi bildim bileli adetim düzensiz 50 gün 40 gün 30 günü iki ay üst üste görmüşlüğüm yok, brlekarken doktora gittim ve hic olumsuz konusmadi doktorum ve ben bunun bebek icin bir sorun oldugunu bilmedim yillarca velhasil evlendim evlenince duzelir dedikleri icin ustune durmadim bekarken ama duzelmedi evleneli 7 ay olmustu ve ben 3 ay regl olmayinca doktora gittim, doktor basladi soyle olumsuz boyle olumsuz sizin gibiler yari kisir falan e 26 yasindasin korunma zaten hemen olmaz seneye aşilama yapariz falan bi ciktik kontrolden esimde bende şaşkın neyse eve gittik dedim ilerde vicdan azabi cekmeyeyim korunmayi brakalim braktik 1 ay icinde hamile kaldim, kizim 2,5 yaşinda ve ben yine ilk ay korunmayi brakarak ikinci kizima hamileyim yani özetle rahat ol korkma ama iyi bir hekime gitmeyide ihmal etme ,geçmis olsun canim...

Pcosluyum+insulin direncim var.
Plansiz bir sekilde korunurken hamile kaldim. Cocuk sahibi olmayi hic denememistim oncesinde. Dogum yapmadan once hic dogum kontrol hapi kullanmamistim ama benim reglim hep duzenliydi sadece 35-40 gunde regl oluyorum yumurtlama araligim uzun suruyor.

Doktorunuz cok abartmis. Tavsiyem evli degilseniz bunu su an dusunmeyin. Belki siz de hemen hamile kalirsiniz herkes ayni degil.

Ben de pcosluydum, daha evlenmedim ama hiç bu kadar umutsuz konuşan bir doktor görmedim yalnız. Yani bir sürü ihtimal var Allah aşkına, hemen karalar bağlamayın lütfen. Ayrıca, kiloluydum ben de kilo verdim, adetlerim düzene girdi, artık sorun yaşamıyorum, ilaç falan da kullanmıyorum.

allahın işi hiç belli olmaz. bunları kafana takıp sıkıntı etme. 80 yaşındakı kadın hamile kalıyor bazen..

bende pko idim ve evlendiğimin ertesi ayı hamile kaldım hiç korkma seninde bebeğin olur

Corekotu ye :)
Vhalla dene bak...benim de corekotudan oldu bu bebis
yani tabi onnce allahtan ama dene derim...
biz 4 yil korunmadik bile nasil olsa olmuyor diye
doktora da hic gitmedik cunku istemiyorduk....
sonra tesaduf eseri corek otu yemeye basladim gunde bir tatligi kasigi....sifa niyetine...hayatta aklima gelmezdi hamile kalacagimi...

o doktoru hemen değiştir :rolleyes:
bende psoc luyum bi ilaç verdi doktorum 15 gün kullandım hamileyim çok şükür:KK66:

yokkk bennn ben ılerı derece pkoyum bu 4. hamılelık gercı bebeıslerımı başka bı sebepten kaybettım ama pko gebelıge engel degıl
Cnm neden kaybettin bebeklerini bende ilk bebegimi kaybettim pcos yuzunden oldugunu dusunuyorum o sebep olur mu dusuge??

Canım dr abartmış.Maalesefki bende pco luyum ama bana dr um asla bunları söylemedi.1,5 yıllık evliyim ilk 3.ay dr gittiğimde öğrendim.Hala çocuğum yok ama pco lu olup cocuğum olmaz diye korunmayı bırakıp ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım var .Yani herşey kısmet canım sıkma canının

Corekotu ye :)
Vhalla dene bak...benim de corekotudan oldu bu bebis
yani tabi onnce allahtan ama dene derim...
biz 4 yil korunmadik bile nasil olsa olmuyor diye
doktora da hic gitmedik cunku istemiyorduk....
sonra tesaduf eseri corek otu yemeye basladim gunde bir tatligi kasigi....sifa niyetine...hayatta aklima gelmezdi hamile kalacagimi...
hamile kalasıya kadar ne kadar süre kullandınız, bir de hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kullanmaya devam ettiniz mi çörek otunu?

Cnm neden kaybettin bebeklerini bende ilk bebegimi kaybettim pcos yuzunden oldugunu dusunuyorum o sebep olur mu dusuge??
rahım agzı yetmezlıgınden cnm buyuktu benımkıler 4 aylık 6 aylık bırde 5 haftalık pkoyla alakası yok yanı

bu bebek senın mı yoksa netten mı cokkk tatlı yaa
bunu yıllar önce profil resmi yapmıştım o zaman çocuğum yoktu.bende çok beğenmiştim.inan bana kızım oldu sonra aynısı.bende avatar yaptım sonra .iki kızım var ikiside aynı bu bebişe benziyorlar..

bunu yıllar önce profil resmi yapmıştım o zaman çocuğum yoktu.bende çok beğenmiştim.inan bana kızım oldu sonra aynısı.bende avatar yaptım sonra .iki kızım var ikiside aynı bu bebişe benziyorlar..
vallahamı yaaa maşallahh kızlarına da benım de kızım olacakkkkkkk :KK68:

Back