- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
- 18
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Su doktorların direk cocugun olmaz demesini anlamıyorum . Ne kadar üzücü .Bende de pcos var. Gittiğim doktor prof. tu ve bana normal yolla çocuğun olmaz dedi. Güvendim korunmadım. Evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Tıp teknolojileri çok gelişti takma kafaya. Yaşın kaç buda önemli bir etken.
Sol yumurtalığımda 5 cm kistle 15 haftalık hamileyim canım korkma mevlam nasip edecekse isterse kısır desin ister kist desinDoktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Canim beni forumda bilenler bilir ayni rahatsizlik bende de var kendimi bildim bileli adetim düzensiz 50 gün 40 gün 30 günü iki ay üst üste görmüşlüğüm yok, brlekarken doktora gittim ve hic olumsuz konusmadi doktorum ve ben bunun bebek icin bir sorun oldugunu bilmedim yillarca velhasil evlendim evlenince duzelir dedikleri icin ustune durmadim bekarken ama duzelmedi evleneli 7 ay olmustu ve ben 3 ay regl olmayinca doktora gittim, doktor basladi soyle olumsuz boyle olumsuz sizin gibiler yari kisir falan e 26 yasindasin korunma zaten hemen olmaz seneye aşilama yapariz falan bi ciktik kontrolden esimde bende şaşkın neyse eve gittik dedim ilerde vicdan azabi cekmeyeyim korunmayi brakalim braktik 1 ay icinde hamile kaldim, kizim 2,5 yaşinda ve ben yine ilk ay korunmayi brakarak ikinci kizima hamileyim yani özetle rahat ol korkma ama iyi bir hekime gitmeyide ihmal etme ,geçmis olsun canim...Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
bende pko idim ve evlendiğimin ertesi ayı hamile kaldım hiç korkma seninde bebeğin olurDoktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Cnm neden kaybettin bebeklerini bende ilk bebegimi kaybettim pcos yuzunden oldugunu dusunuyorum o sebep olur mu dusuge??yokkk bennn ben ılerı derece pkoyum bu 4. hamılelık gercı bebeıslerımı başka bı sebepten kaybettım ama pko gebelıge engel degıl
Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
hamile kalasıya kadar ne kadar süre kullandınız, bir de hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kullanmaya devam ettiniz mi çörek otunu?Corekotu ye :)
Vhalla dene bak...benim de corekotudan oldu bu bebis
yani tabi onnce allahtan ama dene derim...
biz 4 yil korunmadik bile nasil olsa olmuyor diye
doktora da hic gitmedik cunku istemiyorduk....
sonra tesaduf eseri corek otu yemeye basladim gunde bir tatligi kasigi....sifa niyetine...hayatta aklima gelmezdi hamile kalacagimi...
rahım agzı yetmezlıgınden cnm buyuktu benımkıler 4 aylık 6 aylık bırde 5 haftalık pkoyla alakası yok yanıCnm neden kaybettin bebeklerini bende ilk bebegimi kaybettim pcos yuzunden oldugunu dusunuyorum o sebep olur mu dusuge??
bu bebek senın mı yoksa netten mı cokkk tatlı yaabendr pco luyum 2 çocuğum var normal yolla ..üzülme olur .
bunu yıllar önce profil resmi yapmıştım o zaman çocuğum yoktu.bende çok beğenmiştim.inan bana kızım oldu sonra aynısı.bende avatar yaptım sonra .iki kızım var ikiside aynı bu bebişe benziyorlar..bu bebek senın mı yoksa netten mı cokkk tatlı yaa
vallahamı yaaa maşallahh kızlarına da benım de kızım olacakkkkkkkbunu yıllar önce profil resmi yapmıştım o zaman çocuğum yoktu.bende çok beğenmiştim.inan bana kızım oldu sonra aynısı.bende avatar yaptım sonra .iki kızım var ikiside aynı bu bebişe benziyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?