- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
merhaba,
bugun hormon testi sonuçlarımı aldım.
Estradiol(E2): <5,00
FSH 101,5
LH 52,34
Prolaktin 23,93
dr. menopoza girdiğimi ve çocuk sahibi olamayacağımı söyledi.tedavisi yokmuş.ancak başka birinden yumurta satın alabilirsin dedi.
aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı yoksa gerçekten çocuk sahibi olamayacak mıyım?(
moralim çok bozuk fikirleriniz benim için çok önemli..
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar bende bu sorun sadece bendemi var diye düşünürdüm hep. ama Türkiyede o kadar yaygınmışki ne yazık.
Bende sizler gibi erken menopoz mağduruyum. 2 yıllık evliyim.
hiç çocuğumuz olmadı ilaçlarla(trisequens) adet oluyorum.
yumurtalarım yokmuş. banada söylenen tek şey donerdi.
Ama ben hayıt tohumuna başladım. inş. çok umutluyum. dönere aldanmayın diyolar. ben biçok sitede hayıt tohumunu araştırdım çok inandım.
yeni başladım kullanmaya ama 4-6 ay kullanmam lazımmış.Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam..Hepimize çok geçmiş olsun...
Rabbim inşallah bizlerde hayırlı evlatlar nasip eder
Hayir, bu sorun bi cok bayanda var, ve bunu anlamayan baykusluk yapanlara sen kulaklarini tika,lmaz: Hayita sabirla devam et arkadasim, Aslan pencesi vede civan percemide kullan. Sabirla kullan, Allahin izniyle bigün burdan müjdeli haberi verirsin. Ben inaniyorum, sende inanarak kürlerini kullan arkadasim. Gecmis olsun.
29 yaşındayım...saat 15:30'da Prof. Dr. Lemi İbrahimoğlu'na gideceğim bir de..umarım çok geç kalmamışımdır..bir umut varsa hemen çocuk sahibi olmak istiyorum..dua edin benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?