çocuğum olmayacak:((((

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
merhaba,
bugun hormon testi sonuçlarımı aldım.

Estradiol(E2): <5,00
FSH 101,5
LH 52,34
Prolaktin 23,93

dr. menopoza girdiğimi ve çocuk sahibi olamayacağımı söyledi.tedavisi yokmuş.ancak başka birinden yumurta satın alabilirsin dedi.

aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı yoksa gerçekten çocuk sahibi olamayacak mıyım?(

moralim çok bozuk fikirleriniz benim için çok önemli..

Geçmiş olsun canım kaç yaşındasın? Hem çocuğum olmayacak diye bişey yok tıpta yoksa çaresi alternatif tıpta ara dua da ara yani umutsuz olma k.i.b.

Canım başka başka doktorlarada git o kadar kolay olmamalı azmedersen olur bence hiç spermi olmayan erkekler baba olabiliyor bir şekilde olursun inşallah ne mucizeler oluyor umudunu kaybetme

Allah'ın sevgili kulusun...Böyle bir dünyaya çocuk mu getirilir...Çocuk sahibi olmanın getirilerinden çok götürüleri var.

29 yaşındayım...saat 15:30'da Prof. Dr. Lemi ıbrahimoğlu'na gideceğim bir de..umarım çok geç kalmamışımdır..bir umut varsa hemen çocuk sahibi olmak istiyorum..dua edin benim için...

Benimde çocugum olmicak ve ben bunu kabullendim artik...ve sorun e$imde
Hemen ümitsizlige kapilma rahmin olduktan sonra her yöntemi denersin olmuyorsada hayati kendine zindan etme her$ey çocuk demek degildir...Her$eyin hayirlisi olsun önce sagligin bundan kiymetlisi yok a.s.

29 yaşındayım...saat 15:30'da Prof. Dr. Lemi İbrahimoğlu'na gideceğim bir de..umarım çok geç kalmamışımdır..bir umut varsa hemen çocuk sahibi olmak istiyorum..dua edin benim için...

inşallah canım... Rabbim hepimize hayırlı bir evlet nasip etsin sorun her ne olursa olsun rabbimin yanında imkansız birşey yok dualrım seninle k.i.b.

Umudunu kaybetme inş. Rabbim ol dedi mi olur. ınş başka yollardan olabilir.
Allah yardımcın olsun, Allah nasip etsin inş.

hepinize çok teşekkür ederim.
az önce Prof.Dr.Lemi ıbrahimoğlu'ndan geldim.o da aynı şeyleri söyledi.&#37;10 bir yumurta oluşma ihtimali varmış.her hafta bakılacak yumurta var mı diye.varsa onu geliştirip tüp bebek yapabiliriz dedi.Mucizeler var.umudunu kaybetme dedi

yaşınız çok gençmiş menopozun gecikmesini sağlıyacak tedavi var canım.umudunu yitirme asla rabbim istedikten sonra olmuycak sey yok unutma.rabbim gönlünüze göre versin

29 yaşındayım...saat 15:30'da Prof. Dr. Lemi İbrahimoğlu'na gideceğim bir de..umarım çok geç kalmamışımdır..bir umut varsa hemen çocuk sahibi olmak istiyorum..dua edin benim için...

canım benım umudunu kaybette tıp artık çok ilerledi tek doktorla klma bi kaç doktor zgit görün derim bencee.bol bol dua et canım rabbim ol derse olur zaten dulaını eksik etme.dualrımdasın canım benım

dert gezerken, dermanda peşinde gezermiş..
niye hemen öyle çocuğum olmayacak diye söylüyorsun güzel arkadaşım.. dua vaktine isabet edecek Allah korusun..
Sayısız batınlara bebek ihsan eden rabbim, lütfuyla banada verecek de :Saruboceq:

o kadar üzgünüm ki..nefes alamıyorum...
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Allah yardım etsin..Dua ediyorum..mucize bekliyorum..
hepinize sonsuz teşekkür ederim..

üzelme diycem ama bu elinde değil biliyorum

dua nı sürekli et

ne zaman açok kapıyı denk gelirsin bilinmez

kuran biliyosan oku

bak gör nasıl güzel bi kızın olacak (kız Allah söyletti içimden öyle yazzmak geldi)

Selamlar... Banada aynı şey söylenmişti sadece 2,5 ay geciken adet için.. Hemde ayak üstü, sıradan bir olaymış, nezle ya da grip olmuşsun der gibi.. Yıkıldım. Arkadaşımı o kadar iyi anlıyorum ki.. Sağolsun en yakın arkadaşım beni aldığı gibi çok güvendiği kendi doktoruna götürdü. Orada bunun bir son olmadığını, düzenli, sakin, stressiz, yüksek moralli bir düzende herşeyin yoluna girebileceğini söylendi. 3 ay ilaç kullandım adetler düzene girsin diye.. Bugün de yeniden kan verdim değerleri karşılaştırmak için.. Sabırsızlıkla bekliyorum... Ne olacak, nasıl olacak diye...

Başka dr'a gitmekte gecikme arkadaşım... Bazıları direk kestirip atıyor önemsiz bir olaymış gibi...

doktor ektimede dedi ama tedaviyle hamile kaldı üzülme 1 tane kızı var şimdi arkadasımın eline doktor kısır raporu verdi sen hamile kalırsan ben meslegi bırakırım dedi onunda psikolojisi bozuldu ama 1 tane oglu var kızı karnında oglana hamileyken doktora gitmiş şikayet etmiş senin yüzünden psikolojim bozuldu bak bebek var demiş adam demezmi pişkin pişkin daha ne istiyon hamilesin git basımdan demiş kıyameti koparmış yanı doktor allahtan ümidini kesme bak benim 1 tane düşügüm var ama 7 senedir olmuyo ben ümidimi kesmedim aynı yastayız seninle allahtan hep hayırlısını iste ben öyle yapıyom olumunekankayizsmile

Bende de aynı sorun var. 24 yaşındayım ve erken menopozdayım...

Bu rahatsızlığı kabullenmek zor bir süreç...

Çocuk olayı bir yana, yaşıtlarımız gibi sağlıklı olamıyoruz. Kemik erimesi, erken yaşlanma, ilerki yaşlardaki kalp krizi riski artıyor...

Sanıyorum hormon resplasman tedavisi görüyorsun... Ben cyclo progynova kullanıyorum.

Geçmiş olsun sanada, umarım bu nedensiz oluşan hastalık,yine nedensiz bir şekilde mucizevi bir şekilde biter!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…