Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.2 de olsa var ama işte. Siz kesinlikle dondurma için iyi doktor ile görüşün, kök hücre tedavileri var artık. Belki yumurtanız gelişcek 1 tane bile olsa yeterAmh değerim de çok düşük 0.02 ilaçsız regl olmuyorum
Aynen öyle. Benim de OPU'dan önce ultrasonda 5 tane görünüyordu 3ü boş çıktı 2si döllendi. Ben de üzülüyordum işte milletin 15-20 daha bile fazla çıkıyor diye. Doktorum da aynısını diyordu günün sonunda 1 embriyo ile hamile kalınıyor, üzülme diye. İnfertilite tedavileri çok ilerledi, konu sahibi kesinlikle şans vermeli. PRP tedavisi ile 0.01 ile yumurta topladığı hastası vardı doktorumun.0.2 de olsa var ama işte. Siz kesinlikle dondurma için iyi doktor ile görüşün, kök hücre tedavileri var artık. Belki yumurtanız gelişcek 1 tane bile olsa yeter
Bekaretin var mı? Eğer bekaret senin için önemli değilse menapoza girmeden yumurtalarını dondur.Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Ben de size katılıyorum ve ilaveten bekareti varsa bile karından yumurta toplama işlemi oluyo. O şekilde dondurun yumurtalarınızı. Allah nasip eder inşallah umutsuz olmayın.Bekaretin var mı? Eğer bekaret senin için önemli değilse menapoza girmeden yumurtalarını dondur.
En başında olmasa bile 1-2 ay içinde kesinlikle söylenmeli.
Artık bu önemli değil. Karından yumurta toplama yapabiliyorlar laparoskopi yöntemi ile.Bekaretin var mı? Eğer bekaret senin için önemli değilse menapoza girmeden yumurtalarını dondur.
Aaa öyle mi. Bak her gün yeni bir şey öğreniyorum vallaBen de size katılıyorum ve ilaveten bekareti varsa bile karından yumurta toplama işlemi oluyo. O şekilde dondurun yumurtalarınızı. Allah nasip eder inşallah umutsuz olmayın.
Bekaret engel değil dondurmaya, karından da toplayabiliyorlar.Bekaretin var mı? Eğer bekaret senin için önemli değilse menapoza girmeden yumurtalarını dondur.
Evet ya öyleymiş. Yeni öğrendim şaşırdım ve mutlu oldumBekaret engel değil dondurmaya, karından da toplayabiliyorlar.