Çocuğum olmayacak nasıl bir yön çizmeliyim

mavibirsaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
20
20
88
42
Selam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler

Bence görüşün. Kafanıza yatan olabilir. Sırf çocuğunuz olmicak diye kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin. Benim bir kız arkadaşım vardı daha 23 yaşındayken anne olamayacağını öğrendi. Şimdi 26 yaşında kendi yaşıtı biri ile evlendi. Adamda 26 yaşında daha önceden 1 kez evlenmiş ve 1 çocuğu var. Gayet mutlular

Görüşmek isteyenleri değerlendirin tabiiki. Bu şekilde yalnız kalmak zor olur sizin için. Özellikle ilerde. Kendinizi yıpratmayın olmayacak diye tek mutluluk yolu o değil sonuçta. Evleneceğiniz kişinin belki çocuğu olur onunla ilgilenirsiniz. Hem annelik illa doğurmak demek değildir ne anneler var evladını sokağa bırakıp terk eden.. umarım çok mutlu olursunuz.

Allah umarım sizi bırgun en guzel hediye ile şaşırtır. Gonlunuze gore eş ve bebek sahıbı olursunuz.
Nedenini bilmiyorum yada neye gore nasıl bu kanıya varılıyor bilmiyorum ama Allah dilerse olmayacak diye birsey yok buna inan.
Bu yuzden hayatını olmak ıstedıgın insan yasamak ıstedıgın bırı ile bırlestır.Sev sevil mutlu ol guclu ol hersey cocukta degıl yalnızlıkta degıl eşte degıl. Sen kendince zaten baslı basına mucizesınki hayatta yer alıyorsun. Bence herseyi bırak oluruna gonlune gore sen neyi nıyet edersen onu cekersın kendine.
İnşaallah hayatın her gunu guzel mucizelerle şaşırtır senı

Her evlenen çocuk sahibimi oluyo sanıyosunuz.
Evlilik çocukla yürümüyo sakın böyle düşünme. Karşına çıkan fırsatları değerlendir kendini şartlandırma. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Ayrıca hayatta mucizelerde yok değil buda aklının bi kenarında dursun. Çok mutlu olmanı diliyorum

tabiiki de görüşmelisiniz. hem baba olmak bir erkeği daha da olgun ve sorumluluk sahibi yapabilir. çocuk yok diye tüm hayatınızı yalnızlığa sürüklemek kendinize haksızlık olur

Kesinlikle kendini asla kapatma hayata hem sadece evlilik çocukla mi yürüyor yada evlendikten sonra çocuk için yillarini verenler onlar ne yapsın olmuyor diye bosansinmi üstelik hayat süprizlerle dolu neler neler var hayatta neden olmayacak diye kesin konuşuyorsun bilmiyorum ama emin ol her seyin bi çaresi var ben 6 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı olsun diye uğraşıyorum canım kendini yorma böyle şeyler düşünüp sen eminim güçlü ve iyi bir kadınsın hayata göz kırp hep yalnız mi kalmak niyetin görüş degerlendir birilerini nerden biliyosun kaderin belki sana bi supriz hazirliyordur

Tüp bebek ile de olmazmış bence sizi seven olduğu gibi kabul edecektir bende pko var hiç adet görmüyorum sadece ilaçla oluyorum doktor bir gün kısırsın bile dedi 4 aylık evliyim bir aya yakın hamileyim ben de olmaz gözüyle bakıyordum tüp bebek diye odaklamıştım kendimi ha suan sağlıklı olur olmaz kimyasal gebelik dış gebelik bilmiyorum ama iki
İlaç tedavisiyle kalabildim nasipte varsa olur olmazsa da ne yaparsan boş bu düşüncelerle yaşamak zor bilirim allah yardımcın olsun yönün hakka doğru olsun allah büyük

Daha önce yazdın mı bilmiyorum, neden çocuğunun olmayacağını söylediler? Belki yardımcı olabilirim sana... Ben ve diğer arkadaşlar bu konuda guru olduk :) Yumurtalıkların vücudundaysa hamile kalabilme ihtimalin var.

Malesef çocuk konusunda gitmediğim doktor kalmadı zaten ama tedavi edilebilecek bişey olmadığı için o defteri kapattım

Allah c.c. der ki " benim en ziyanda kulum benden ümidini kesendir "
Ziyanda olmayin Allah'tan ümidinizi kesmeyin karların altindan cicek yeşerten O'dur doktor bile olsa diyenler mucizeler çoktur müsterih olun ...
Allah gönlünüze gore versin hayatı zehir etmeyin kendinize her sey gönlünüzce olsun . . .

Hayat dedigin tam da bu iste. Cocugun olsa dahi omrunun sonuna kadar seninle kalacagini bilemezsin. Bu Allah tarafindan olan bir sey kusur ya da suc degil. Kesinlikle evlenmelisin cocugu olan biri olursa belki cok sever sevilirsin sana evlat olamaz ama ona yakin bir bag olabilir aranizda..ceza verir gibi kısıtlamayın kendinizi mutlaka degerlendirin..ayrica bu islere hic de belli olmaz.Allah bilir belkide cocuk sahibi olabilirsiniz.umarim cok mutlu olursunuz

Hayattaki tek amacımız veya tek varolma sebebimiz çocuk yapmak değil, bu saçmalık. Tabiki görüşüceksiniz, adama söylersiniz gerçeği. Kaldı ki özellikle çocuklu adamlar sizden talep etmezler çocuk büyük ihtimai

Görüşmeniz tabii iyi olur. Yalnız ömür geçer geçmesine de yanınızda anlaştığınız birisi olsa daha keyifli güzel geçer. Çocuk konusu tamamen kısmet işi. Benim evliliğim boyunca hiçbir sorunum olmadığı halde hamile kalamadım. Sonra boşandım bu sebeble değil ama yine de iyi ki çocuğum olmamış o adamdan diyorum. Şimdi eşi vefat etmiş iki çocuğu olan birisiyle görüşüyorum. Eğer evlenirsem inşallah çocuğumuz olur ortak bir tane ama onun çocukları olduğu için hamile kalamasam da çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hayat böyle galiba hem acıyı yudumlayacaksın hemde vargücünle savaşmaya devam edeceksin benim çevrem çok sıkıntılı inanın bu olayın beni üzdüğünden fazla yıprattı çevremdekiler beni evlenme konusunda. Yorgunum evet ama ümitvarım inşallah sizinde hakkınızda hayırlsı neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…