- 22 Kasım 2015
- 20
- 20
- 88
- 42
- Konu Sahibi mavibirsaka
-
Bence görüşün. Kafanıza yatan olabilir. Sırf çocuğunuz olmicak diye kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin. Benim bir kız arkadaşım vardı daha 23 yaşındayken anne olamayacağını öğrendi. Şimdi 26 yaşında kendi yaşıtı biri ile evlendi. Adamda 26 yaşında daha önceden 1 kez evlenmiş ve 1 çocuğu var. Gayet mutlularSelam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler
Görüşmek isteyenleri değerlendirin tabiiki. Bu şekilde yalnız kalmak zor olur sizin için. Özellikle ilerde. Kendinizi yıpratmayın olmayacak diye tek mutluluk yolu o değil sonuçta. Evleneceğiniz kişinin belki çocuğu olur onunla ilgilenirsiniz. Hem annelik illa doğurmak demek değildir ne anneler var evladını sokağa bırakıp terk eden.. umarım çok mutlu olursunuz.Selam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler
Her evlenen çocuk sahibimi oluyo sanıyosunuz.Selam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler
Kesinlikle kendini asla kapatma hayata hem sadece evlilik çocukla mi yürüyor yada evlendikten sonra çocuk için yillarini verenler onlar ne yapsın olmuyor diye bosansinmi üstelik hayat süprizlerle dolu neler neler var hayatta neden olmayacak diye kesin konuşuyorsun bilmiyorum ama emin ol her seyin bi çaresi var ben 6 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı olsun diye uğraşıyorum canım kendini yorma böyle şeyler düşünüp sen eminim güçlü ve iyi bir kadınsın hayata göz kırp hep yalnız mi kalmak niyetin görüş degerlendir birilerini nerden biliyosun kaderin belki sana bi supriz hazirliyordurSelam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler
Tüp bebek ile de olmazmış bence sizi seven olduğu gibi kabul edecektir bende pko var hiç adet görmüyorum sadece ilaçla oluyorum doktor bir gün kısırsın bile dedi 4 aylık evliyim bir aya yakın hamileyim ben de olmaz gözüyle bakıyordum tüp bebek diye odaklamıştım kendimi ha suan sağlıklı olur olmaz kimyasal gebelik dış gebelik bilmiyorum ama ikiSelam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler
Daha önce yazdın mı bilmiyorum, neden çocuğunun olmayacağını söylediler? Belki yardımcı olabilirim sana... Ben ve diğer arkadaşlar bu konuda guru olduk :) Yumurtalıkların vücudundaysa hamile kalabilme ihtimalin var.Selam kızlar 8 yıl önce çocuğum olmayacağını öğrendim o zamandan beri olağan dışı bir hayatım var evlilik yapamıyorum çünkü bu kolay kabullenilecek bişey değil benimle görüşmek isteyenler var bazıları boşanmış veya eşi vefat etmiş çocukları var bu kişilerle görüşmelimiyim yalnızlıkta zor bir taraftan ne yapsam doğru olur fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekürler
Bu doktorlar yok mu? Herkesin hayallerini yıkmayı iyi biliyorlar. AMH'si düşük dedikleri kadınların yarısı kendiliğinden hamile kalıyorlar. Eskiden AMH mi varmış millet çatır çatır doğuruyormuş... Şimdi bin değişik metod var...Anlamadım neden çocuğun olmayacak ki
Görüşmeniz tabii iyi olur. Yalnız ömür geçer geçmesine de yanınızda anlaştığınız birisi olsa daha keyifli güzel geçer. Çocuk konusu tamamen kısmet işi. Benim evliliğim boyunca hiçbir sorunum olmadığı halde hamile kalamadım. Sonra boşandım bu sebeble değil ama yine de iyi ki çocuğum olmamış o adamdan diyorum. Şimdi eşi vefat etmiş iki çocuğu olan birisiyle görüşüyorum. Eğer evlenirsem inşallah çocuğumuz olur ortak bir tane ama onun çocukları olduğu için hamile kalamasam da çok sorun olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?