Kizlar dert etmeyin tup bebekle cocugunuz oluyo ornek benCanm bende ayni senin durumundayim. Bende nisanlima soylemkle soylememk arasnda kaldm. Bende kucuklugumden beri adet olamiyorum cyclo progynova icerek adt goruyorm. Yumurta rezervimde dusuk . Tup bebek bile tutmz anca yumrta nakliyle hamile olursn dedi doktr napcgmi hc bilemyrm su an endokronoloji profosrne gdiyorm fsh ve lh im cok dusuk snra yumrtalklarm iicn kadin dogum onercek
Bennnnnnnnnnn hic dert etme canim oluyoBenmde etrafmda hic byle olan yok. Kiz kardesimin sorunu dahi yok. Imtihanimz ins . Bu olmaz. Zor yipratici bi surec. Biri bizi aydinlatabilse keske bizim gibi ilacla adet olup tup bebek tutan yokmu . Yada evlenmedem.halledebilcegimz bi durum ? Cok zor
Hic cekinme soyle ben oyle yapmistim iyikide yapmisim hic uzulme bizim derdimizin caresi var tup bebek once allahin izniyle snr guzel bir tup bebek merkeziyle oluyor bende cok uzuldum agladim cocugun olmaztup bebek bile olmaz ancak yumurta donasyonuyla olur dediler pislikler ama tup bebek oluyo canim bizim beynimiz oo hormonu uretmiyo ama ignelerle yumoslar cikiyomerhabalar
Ben şuan 24 yaşımdayım ve nişanlıyım.
Doktorlara göre hamile kalamazmışım yumurtalıklarım çalışmadığı için. Hayatımda bir kere adet gördüm hormon hapı (klimonorm) kullanmadan 18 yaşımda iken sonra tekrar adet görmedim normal yoldan. Doktorlara göre erken menopoz. Şuan çok öaresizim nişanlıma söylemek istiyorum sonuçta bilmek onunda hakkı aksi takdirde vicdanım hiç rahat değil. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor 3 ay sonra düğünümğz olacak ama eğer çocuk sahibi olamayacaksam olmasın düğün bir insanşn hayali ile hayatını mahvetmek istemem.
Böyle bi durumla karşı karşıya gelip veya tanık olmuş biri varmı
Çocuk sahibi olabilecekmiyim? Tüp bebek veya aşılama?
Cok sevindim hic uzulme butun girdigim doktorlardan aglayarak cikan ben simdi gulerek cikiyorum hayirlisiyla evlenin hemen islemlere baslarsiniz insallahAaay çooook içimi ferahlattın valla doktor hiç mümkün değil deyince dünya başıma yıkıldı....
Bu arada nişanlıma söyledim çok üzüldü ama herşey çok şükür yinede yolunda
Amin insallah canimİnşallah hayırlısı olur canım hakkımızda allah sabrımızı arttırsın.
Bende ilk adetim dedim ama adet bile değildi yani o kadarki az oldu. Çok zor insan hazmedemiyor kolay kolay ben kabullenemedim 6yıldır ki denemediğim halde hiç kabullenemedim...
Birde evlendikten snr kadin dogumcularla ugrasma gereksiz ilaclar verip sureyi uzatiyolar ve vucut dengen bozuluyo istanbuldaysan benim doktoruda onerebilirim istersenİnşallah hayırlısı olur canım hakkımızda allah sabrımızı arttırsın.
Bende ilk adetim dedim ama adet bile değildi yani o kadarki az oldu. Çok zor insan hazmedemiyor kolay kolay ben kabullenemedim 6yıldır ki denemediğim halde hiç kabullenemedim...
Merhabamerhabalar
Ben şuan 24 yaşımdayım ve nişanlıyım.
Doktorlara göre hamile kalamazmışım yumurtalıklarım çalışmadığı için. Hayatımda bir kere adet gördüm hormon hapı (klimonorm) kullanmadan 18 yaşımda iken sonra tekrar adet görmedim normal yoldan. Doktorlara göre erken menopoz. Şuan çok öaresizim nişanlıma söylemek istiyorum sonuçta bilmek onunda hakkı aksi takdirde vicdanım hiç rahat değil. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor 3 ay sonra düğünümğz olacak ama eğer çocuk sahibi olamayacaksam olmasın düğün bir insanşn hayali ile hayatını mahvetmek istemem.
Böyle bi durumla karşı karşıya gelip veya tanık olmuş biri varmı
Çocuk sahibi olabilecekmiyim? Tüp bebek veya aşılama?