Çocuğum olmayacak mı

Benim bildiğim kadarıyla evet stress yapıyor birde adet görmeynve
Ben misal kendimi kadn gibi hissetmiyorum bileyler eksik oluyo

Istanbulda misnz siz? Ben 14 yasindan beri bunu bilerek yasiyorm. Ilac kullanip adet olunca orali olmadim ama simdi nisanlaninca son kez bi kontrol yapayim dedim tekrar hersey yerle bir oldu. nasil bi yol izleyecegiz ..

Şu an biz bekarken yapacagimz bisi yokmu. Asilama yada tup bebekle hic sansimiz yokmu . Kabullenemiyrm bnu kusura bakma.cok soru sordm.ama artk dunyaya kuscek duruma.geldm . Hic kmse etrafimda byle olmadigi iicnde ne soru sorabliyorm ne bilgim var bu konu icin

ben 37 yaşındayım 28 yaşındayken 40 günlük bir kürtajım oldu şimdi tesadüfen sistid diye dr a gittim kantahlili istedi fsh:56 amh:0.03 çıktı ilaçsız düzenli adet görüyorum erken menepoz teşhisi kondu şoktayım hiç ama hiç anlamadım bebeğim hiç olamıyacakmı bir prof. a gittik doğum kontrol hapı verdi tekrar adetin 2. günü yumurta varmı diye bakıcak çoook üzgünüm dünyam başıma yıkıldı

Kizlar dert etmeyin tup bebekle cocugunuz oluyo ornek ben

Bennnnnnnnnnn hic dert etme canim oluyo

benimde hep adetlerim düzensizdi 3 ayda bir olduğum dönemler olurdu ilaçsız olamadığım dönemlerde pco demişlerdi oda yumurtalık tembelliği oluyor bir çeşit sanırım 6 ay tedavi gördüm ilaç vs. acaba tüp bebeğe kadar gitcekmi durum derken tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra doğal bir şekilde hamile kaldım. Her şey Allahtan sağlıklı olupta çocuğu olmayan sebebi bile bilinemeyen bir sürü insan var. Ama madem böyle bir durum var nişanlınızın bunu bilmek hakkı tabiki.
Umarım istediğiniz an hamile kalırsınız sağlıklı bir bebeğiniz olur :)

Hic cekinme soyle ben oyle yapmistim iyikide yapmisim hic uzulme bizim derdimizin caresi var tup bebek once allahin izniyle snr guzel bir tup bebek merkeziyle oluyor bende cok uzuldum agladim cocugun olmaztup bebek bile olmaz ancak yumurta donasyonuyla olur dediler pislikler ama tup bebek oluyo canim bizim beynimiz oo hormonu uretmiyo ama ignelerle yumoslar cikiyo

Aaay çooook içimi ferahlattın valla doktor hiç mümkün değil deyince dünya başıma yıkıldı....
Bu arada nişanlıma söyledim çok üzüldü ama herşey çok şükür yinede yolunda

Aaay çooook içimi ferahlattın valla doktor hiç mümkün değil deyince dünya başıma yıkıldı....
Bu arada nişanlıma söyledim çok üzüldü ama herşey çok şükür yinede yolunda
Cok sevindim hic uzulme butun girdigim doktorlardan aglayarak cikan ben simdi gulerek cikiyorum hayirlisiyla evlenin hemen islemlere baslarsiniz insallah

Kizlar benim hikayemi kisaca anlatiyim size moral olsunki benim yasadigim uzuntuleri yasamayin ben bir kere 14 yasinda falan az bsy lekelenme oldu okadar baska hic adet gormedim doktor doktor gezdim butun tahlil laparoskopi hersey yapoldi sonuc senin cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dendi cyclo prognovayla senelerdir adet goruyorum uzuldum agladim evlenmek istemedim ama karsima sevdigim adam cikti snr ona herseyi anlattim ki istemesse fazla baglanmadan bitsin diye ama ooo seni cocuk icin sevmedim dedi bu allahtan gelen bsy senin sucun yok dedi evlendik iyikide evlenmisim evliligimiz boyunca ben asla cocugumuz olmiycak diye aglarken o teselli etti beni en son kibrisa gitmeyi planladik tek care oydu snr bir arkadas vasitasiyla tup bebek doktorumu bulduk muayene etti o bile umutsuz bakti cunku yumurta uretimi yoktu amaaaaaa dedi su igneleri kullan sonrasina bakalim dedi bende umutsuz baktigi icin igneleri kullanmak istemedim ama snr deniyim ne kaybederim dedim kullandim bir hafta snr bir baktik yumuslar cikmis 15 gun snr transfer gerceklesti 11 gun snr testte hamileydim o kadar muttlu oldumki allahim bana o mutlulugu yasatti ama 8 haftalikken kalp atisini duyamadik kurtaj oldum cok uzuldummu hayir cunku hamile kalabiliyorum cok sukur simdi bir ay snr ikinci tup bebek transferim olucak insallah

İnşallah hayırlısı olur canım hakkımızda allah sabrımızı arttırsın.
Bende ilk adetim dedim ama adet bile değildi yani o kadarki az oldu. Çok zor insan hazmedemiyor kolay kolay ben kabullenemedim 6yıldır ki denemediğim halde hiç kabullenemedim...

Amin insallah canim

Birde evlendikten snr kadin dogumcularla ugrasma gereksiz ilaclar verip sureyi uzatiyolar ve vucut dengen bozuluyo istanbuldaysan benim doktoruda onerebilirim istersen

Almanyadayım ne yazıkki ama türkiyede yaptırmak isterim zamanı gelince. Yinede doktorun adını alabilirim

Merhaba
Sizin durumunuzda yumurta nakli ile gebe kalmak mümkündür.Bizim Magosada yaptığımız işin çoğu sizin durumunuzdaki hastalardır.
FSH ve LH hormon hormon sonuçlarınızı bildiriniz.
HIT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…