Çocuğum olmayacak mı

Eflin01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
83
51
merhabalar
Ben şuan 24 yaşımdayım ve nişanlıyım.
Doktorlara göre hamile kalamazmışım yumurtalıklarım çalışmadığı için. Hayatımda bir kere adet gördüm hormon hapı (klimonorm) kullanmadan 18 yaşımda iken sonra tekrar adet görmedim normal yoldan. Doktorlara göre erken menopoz. Şuan çok öaresizim nişanlıma söylemek istiyorum sonuçta bilmek onunda hakkı aksi takdirde vicdanım hiç rahat değil. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor 3 ay sonra düğünümğz olacak ama eğer çocuk sahibi olamayacaksam olmasın düğün bir insanşn hayali ile hayatını mahvetmek istemem.
Böyle bi durumla karşı karşıya gelip veya tanık olmuş biri varmı
Çocuk sahibi olabilecekmiyim? Tüp bebek veya aşılama?

Canım Herşeyin çaresi var üzülme tüp bebek yaparsınız bende şuan tüp bebekle hamileyim eşimin normal yolla çocuk sahibi olması imkansız gibi bişeydi. Bence nişanlına söyle evlendikten sonra öğrenirse onu kandırdığını düşünür. Tüp bebek merkeziyle görüş anlat durumunu oluru varsa söylerler zaren

Imkansız dıye bır şey yok Allah katında sen Allah'a sığın başka Dr görün ve nısanlınla paylaş bu durumu anlayışlı bırıyse en büyük destegın olucaktır zaten ki böyle bir durumda sana destek olmayıp yarı yolda bırakıp gıdıcekse de en basından olsun zaten denemeden evlenmeden bunu anlayamazsınız kı
Şimdiden umutsuzluğa kapılma ne ımaknsız denilenleri gördük Rabbim çok büyük ona sığın ve dua et bol bol bak hor yazacaksın ve unutacaksın bu günleri

Canm bende ayni senin durumundayim. Bende nisanlima soylemkle soylememk arasnda kaldm. Bende kucuklugumden beri adet olamiyorum cyclo progynova icerek adt goruyorm. Yumurta rezervimde dusuk . Tup bebek bile tutmz anca yumrta nakliyle hamile olursn dedi doktr napcgmi hc bilemyrm su an endokronoloji profosrne gdiyorm fsh ve lh im cok dusuk snra yumrtalklarm iicn kadin dogum onercek

Valla o kadar yük ki benim omuzlarımda şuan.. Cyclo progynova bende kullandım.. Sanırım derdimiz aynı
Endokronolojiye bende gittim.
Banada doktor dedi ancak yumurta nakli ile hamile kalabilirmişim,oda dinimizce uygun değil. Yinede allahtan umudumu kesmiyorum ama beni moral olarak kemiriyo bu gerçek.

Geniş çaplı düşünmeyle nihayetinde söylemeye karar verdim. Çok zor olacak her iki taraf içinde. Ne olacaksa olsun artık diyorum. Bence sende söyle canm.

Baska hangi ilaclari kullandin. Fsh lh ve amh testinin sonuclari nasil cikti. Su an hangi ilaclari kullanarak adet oluyorsn.

Allah yardimcimiz olsun.. bende kucuklugumde beri cyclo prognv kullanyrm. Neden o ilaca devam etmedn senn su an kullandgn dhami etkili. . O kdr kotu oldumki. Bende nakil.dinimize uygn olmadigini ogrennce kendime.gelemedm bi yol vardi o da kapandi sanki..bizim gbi olup asilama.yada tup bebekle cocuk sahibi olan varmi. Varsa nasil bi yol izledi keske su sekilde onumuzu gorsek (

Aynen bende ilk öğrendiğimde daha yeni 18 basmıştım dr direk olarak kısırsın demişti hiç bi zaman cocuğun olamayacak dedi hatta taşıyıcı anne bulursan ancak öyle cocuk sahıbı olurmuşum...

Amin canm allah yardımcımız olsun çok zor ancak bu durumda olanlar anlar halimizden. O kadar araştırdım kı hiçkimseye rastlamadım bu durumda olanlarla

Benmde etrafmda hic byle olan yok. Kiz kardesimin sorunu dahi yok. Imtihanimz ins . Bu olmaz. Zor yipratici bi surec. Biri bizi aydinlatabilse keske bizim gibi ilacla adet olup tup bebek tutan yokmu . Yada evlenmedem.halledebilcegimz bi durum ? Cok zor

Benm kız kardeşi 18 yaşnda ondada aynı sorun kromosom eksikliğinden dolayı adet görmüyor

Rabbimiz inş. Bizleri bununla sınamaz

Kromozm testmde sorun yok ama ne rezervlerim var ne fsh ne lh . Bi umut iste Allah tan umit kesilmiyor . biz omur boyumu bu ilaci kullanicaz

Herşeyim normal olmuyor. .
sakın öyle düşünme. .
rabbim ol derse olur. .

Evet yoksa osteoporoz oluyosun yani kemik erimesi oluyor yaaaaniii yaşlanmadan yaşlanıyooz

Peki ilac kullandgimzda sonucta adet oluyoruz. Bu bi arti degilmi. Sadece kemik erimesini onlesn diyemi bu ilaclari iciyoruz biz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…