Çocuğum olmayacak mı

Kizlar benim hikayemi kisaca anlatiyim size moral olsunki benim yasadigim uzuntuleri yasamayin ben bir kere 14 yasinda falan az bsy lekelenme oldu okadar baska hic adet gormedim doktor doktor gezdim butun tahlil laparoskopi hersey yapoldi sonuc senin cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dendi cyclo prognovayla senelerdir adet goruyorum uzuldum agladim evlenmek istemedim ama karsima sevdigim adam cikti snr ona herseyi anlattim ki istemesse fazla baglanmadan bitsin diye ama ooo seni cocuk icin sevmedim dedi bu allahtan gelen bsy senin sucun yok dedi evlendik iyikide evlenmisim evliligimiz boyunca ben asla cocugumuz olmiycak diye aglarken o teselli etti beni en son kibrisa gitmeyi planladik tek care oydu snr bir arkadas vasitasiyla tup bebek doktorumu bulduk muayene etti o bile umutsuz bakti cunku yumurta uretimi yoktu amaaaaaa dedi su igneleri kullan sonrasina bakalim dedi bende umutsuz baktigi icin igneleri kullanmak istemedim ama snr deniyim ne kaybederim dedim kullandim bir hafta snr bir baktik yumuslar cikmis 15 gun snr transfer gerceklesti 11 gun snr testte hamileydim o kadar muttlu oldumki allahim bana o mutlulugu yasatti ama 8 haftalikken kalp atisini duyamadik kurtaj oldum cok uzuldummu hayir cunku hamile kalabiliyorum cok sukur simdi bir ay snr ikinci tup bebek transferim olucak insallah
Tup bebek icin nereye hangi doktora basvurdunz

X