Çocuğum olmayacak mı

Doktoru bana onereb
Birde evlendikten snr kadin dogumcularla ugrasma gereksiz ilaclar verip sureyi uzatiyolar ve vucut dengen bozuluyo istanbuldaysan benim doktoruda onerebilirim istersen
ONEREBLIRMISNZ LUTFEN.. BENDE ISTANBAULDYIM. acibademde prof de tedavime devam ediyorm ama surekli bi
biestoren cyclo kullaniyorm ikisni ayni anda kullaniyorm zararli ilaclr sueekli zararlarini duyuyorm napmaliyim ?

Doktoru bana onereb

ONEREBLIRMISNZ LUTFEN.. BENDE ISTANBAULDYIM. acibademde prof de tedavime devam ediyorm ama surekli bi
biestoren cyclo kullaniyorm ikisni ayni anda kullaniyorm zararli ilaclr sueekli zararlarini duyuyorm napmaliyim ?
biestoren ne için kullanıyosun ben sadece cyclo progyonava kullanıyorum senelerdir bi zararınıda görmedim mecbur kullanıcaz canım adet olmak için

COK SEVINDIM ADINIZA. NASIL BI TEDAVI SURECI IZLEDINIZ. LUTFEN GIDISATI BIZIMLE PAYLASIRMISNIZ .
evlendikten snr maddiyat esimin cocuk istememesinden birde tup bebek bile olmaz dediklerinden 5 sene hiç tup bebek merkezine gitmedik taki bir arkadas doktor onerene kdr sürec kısa ve sonu guzel canım hormon igneleri verdi bi deniyelim dedi cunkü biz hormon uretemiyoruz snr senelerdir görmedigim yumusları gördüm sanki onlar benim bebeklerimmiş gibi nasıl sevindim anlatamam ben bile senelerdir cektigim acının 1 ay içinde evet hamilesin dediklerinde inanamadım o yuzden hiç takmayın üzülmeyin bende sizin gibi senelerce acaba benim durumumda biri varmı diye konussam onunla diye aradım durdum sevdiginizle evlenin allahın izniyle hersey oluyo canım benim

biestoren ne için kullanıyosun ben sadece cyclo progyonava kullanıyorum senelerdir bi zararınıda görmedim mecbur kullanıcaz canım adet olmak için
YENI KULLANMAYA BASLADIM BIESTOREN ni oda kistim var diye verdim dedi ama ostrjeni artiriyo sanirim 2 ay boyunca her gn 3 tane aliyorum. Cnku 5 tane yumurtam var sagda ama soldakiler kistten gozukmuyor

YENI KULLANMAYA BASLADIM BIESTOREN ni oda kistim var diye verdim dedi ama ostrjeni artiriyo sanirim 2 ay boyunca her gn 3 tane aliyorum. Cnku 5 tane yumurtam var sagda ama soldakiler kistten gozukmuyor
canım ne guzel senin gene yumurtan var var neden sorun yapıyosun benim hiç yumurtam yokken buralara geldim

merhaba arkadaşlar bende sizin durumunuzdayım yumurtalıklarım çalışmıyor ve cyclo prognova ile adet görüyorum. hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? hangi doktora nereye başvurmamız gerekiyor?

bir defa gittim ama umutlu bir şey söylemedi maalesef. siz nerede ve hangi doktora gittiniz?
Benim gittigim doktorda ilk basta soylemedi canim yumurta goremiyorum ama su igneleri kullan gorelim dedi ama umut vermiyorum dedi kullandim ve ortaya ciktilar doktorum bile sasirdi o yuzden hemen umutsuzluga kapilma dusun senelerce cocugum olmiyacak o hamilelik haberini alamayacak sanan ben o gunleri gordum allahima sukur tabi kisa surdu ama olsun sonucta hamile kalabiliyoruz bunu anladim

umarım bizler içinde umut olur :KK43: ancak doktorum yumurtalıklarımın hiç çalışmadığını hatta normalden küçük olduğunu yapılacak bişey yok diyerek beni gönderdi. hatta ilaç kullansam uyaramazmıyız dediğimde hiç uğraşma doktor doktor gezmede dedi olmaz dedi. yaşın genç 5 sene sonra kıbrısa gider tüp bebek yaptırırsın dedi :KK43:

umarım bizler içinde umut olur :KK43: ancak doktorum yumurtalıklarımın hiç çalışmadığını hatta normalden küçük olduğunu yapılacak bişey yok diyerek beni gönderdi. hatta ilaç kullansam uyaramazmıyız dediğimde hiç uğraşma doktor doktor gezmede dedi olmaz dedi. yaşın genç 5 sene sonra kıbrısa gider tüp bebek yaptırırsın dedi :KK43:
Sakin benim hic gorunmuyodu canim kucuk bile degildi yoktu normal kadin dogumcular senin cocugun olmaz tup bebek bile olmaz kibris dediler o kdr yiprandimki senelerce ama allahim bu doktoru cikardi karsima dktr yumurta yok diyip yollayabilurdi ama yapmadi deneyelim dedi ve oldu hatta bu doktoru bulmadan once artik kibrisa gitmeye karar vermistim orada bi merkezle gorustum tmm gelin falan snr ben burda ignelere basladim kibristaki kadin bana bosuna vuruluyosun o igneleri bosuna hormon yuklemesi yapiyolar diye moralimi bozmustu ama bosjna degilmis canim allahim verince oluyo

sizde mi hiç adet görmediniz? ben hep cyclo prognova ile adet görüyorum. hormon testleriniz nasıl peki? fsh amh

Slm kızlar araniza yeni katildim benmde 1.5 yildir çocuğum olmuyor doktora gittim bir sorun çıkmadı esimdede bndefe sadece rahmin kavisli dediler zor hamile kalirmisim oyle dedi dr ama 6 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım şimdide 3 gun gecikio âdetim insallah vardır bebeğim bu seferde olmazsa tüp bebek yapcaz :KK43::KK43:

X