• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum mutlu uyusun istiyorum diyenler...

vadaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
14
0
86
45
Ankara
canım çok sıkkın, oğluma bu günlerde çok yüklendiğimi düşünüyorum. Ona bağırmak istemiyorum. Hele o üzgün haliyle uyuması beni mahfediyor.:çok üzgünüm: Hamileyim. Sanırım bunun da etkisi var.. Kendime nasıl hakim olucam. Onu çok çok seviyorum..Bana yardım edin..

allah bağışlasn canım benm oğlum da o kadarlık..çok hareketli oldukları bi dönem...sabırlı olmak lazım.yok mu bakacak bi yakının...

Kızma annesi o bile bebek sayılır..
Evet bazen yapıyoruz biz anneler..

haklısınız ama maalesef görev için buradayız. Annemden ve akrabalarımdan uzağım. Ara sıra kafamı dinlemek için bırakacağım kimse yok. Kız kardeşim de burada ama onun da küçük çocuğu var.Aslında çok yaramaz bile değil benim bitanecik oğlum. Sonuçta çocuk. Neyse sabretmek için çaba sarfediyorum ama söylediğiniz gibi biz anneler bazen dayanamıyoruz.. ılginize teşekkür ederim. Forumda da daha yeniyim. Biraz acemiyim. Daha dün üye oldum. Zamanla alışırım herhalde..

Kızlar şu anda oğlum yanımda. Kendime daha fazla sahip çıkmalıyım. Onu çok seviyorum.. Sizinkileri de Allah bağışlasın...

Son düzenleme:
tahammül ve sabır anne olmanın en önemli özelliğiymiş hayatım boyunca çok tahammüllü ve sabırlı bi insan olmadım olamadım daha doğrusu ama bebeğimin yüzüne bakınca onu bi koklayınca yüreğim sızlıyo bütün sıkıntım geçiyo kafamızı dinlemek en doğal hakkımız buda bi gerçek çocuğunuz 4 yaşına gelmiş maşallah kreşe vermek için çok uygun bir yaş hiç düşünmedinizmi?

arkadaşlar merhaba..benimde iki yaşına girecek ekimde bir kızım var fakat inanılmaz hareketli,yaramaz ve aşırı inatçı bir kız.benimle çok fazla inatlaşıyor.illaki kendi dediğini yapıyor,yapma dediğim birşeyi bana tamam derken anında yapıyor.her konuda böyle inatız hiç anlaşamıyoruz.bende sinirli yapıya sahip bir insanım hemen bağırıp çağırıyorum,kendime hakim olamıyorum ama değişim yok,boşuna hem kendimi üzüyorum hemde onu mutsuz yapıyor ve ağlamasına sebep oluyorum.sonra çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.bu inatçılığını nasıl düzeltebilirim..

Canım aynı şeyden bende yakınıyorum kendi kendime... Bazen o kadar üzülüyorum ki kendi kendime söz veriyorum ama sonra dayanamıyorum bakıyorum yine bağırmışımm ,gerçekten insanın sınırlarını zorluyorlar yaramazlar.Seninki ile benimkide aşağı yukarı aynı yaştalar sanırım benimde ikinci oldu..Ondan sonra daha çok yaramazlık artacak şimdiden söyliyimm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah onlara acı vermesinde herşeye razıyımmm .

Allah yardımcınız olsun.. benim annemde o yaşlarda bir güzel kıza bakıyor ve onu çok seviyor

bize de gençken hiç size bu anlayışı,sevgiyi göstrememişimzaman zaman oysaki sizi kat kat fazla

seviyordum ama ara sıra haksızlık etmişim diyor...yalnız çocuk büyütmek çok zor ev sorumluluklarda

varken...

Benimde 2 yaşında bir kızım var çok inatçı
ama çokta akıllı ve tatlı bir kız bazen ona bağırıyorum
son bir aydırda fazla yüklendim sanırım içini çekerek ağlıyo
sonra çok üzülüyorum ama söz verdim kendime artık ona bağırmıycam

Canım aynı şeyden bende yakınıyorum kendi kendime... Bazen o kadar üzülüyorum ki kendi kendime söz veriyorum ama sonra dayanamıyorum bakıyorum yine bağırmışımm ,gerçekten insanın sınırlarını zorluyorlar yaramazlar.Seninki ile benimkide aşağı yukarı aynı yaştalar sanırım benimde ikinci oldu..Ondan sonra daha çok yaramazlık artacak şimdiden söyliyimm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah onlara acı vermesinde herşeye razıyımmm .

ikinci oldu derken hamilemisin canım.anladığım gibiyse hayırlı olsun.birde ALLAH kolaylık versin.çok zor bu yaramazlarla başetmek çok zor..kaydirigubbakcemile

Back