Eğer başını göğsünüzün üzerine getirecek şekilde yatırırsanız göğüsleriniz yüksel olduğu için başı havada kalır. Yüzü de yüzünüze yakın olduğu için sizinle iletişim kurmak ister. Yaptıkça başını tutabilme süre uzar.Yüz üstü yatınca başını kaldıramadığı için çok çabuk sıkılıyor ve ağlıyor birkaç kez benim yardımımla dönmüştü 1 aydır oda yok dönmüyor
Benim bu konuda bilgim yok. Bilen arkadaşlar yazar inşallah. Hem konunuz yukarı çıksın diye yazıyorum hem de kendimce yapamıyor diye düşünmeyin, siz yaptırmaya çabalayın diyerekten yol göstermeye çalışıyorum.Bu süreç normal mi ilerliyor niye bukadar inceliyorlar binkan aldılar bugün 2-3 ay sonra çıkacakmış erken doğmasına bağlı oluyormu bunu hiç dile getirmiyor doktorlar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun destek veren sözler duymak biraz olsun rahatlatıyorBenim bu konuda bilgim yok. Bilen arkadaşlar yazar inşallah. Hem konunuz yukarı çıksın diye yazıyorum hem de kendimce yapamıyor diye düşünmeyin, siz yaptırmaya çabalayın diyerekten yol göstermeye çalışıyorum.
Benim kızım haftasında gününde doğmasına rağmen geç döndü . Hatta inanın 1 yaşına yaklaşılırken dönmüştü. 16 aylıkken yürüdü . Bence çocukla ilgili . Yani bebeğinizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorumÖncelikle bu sayfaya kafamdaki sorulara siz değerli tecrübeli annelerden bilgi almak için giriş yaptım hamilelikte bi sıkıntımız olmadı herşey normal ilerliyordu ama birden sancılarım başladı ve bebeğim doktorlara göre 37 bize göre 36 haftalık normal doğum yoluyla oldu ilk başta küveze almadılar ama aynı günde bebeğim nefes almakta zorlandığı için yoğun bakıma aldılar sonra entübe oldu ve başka şehire sevk ettiler 14 gün yoğun bakım sürecimiz oldu ödemleri 3- 4 ay geçmedi genetikte takibe aldılar daha sonra kendiliğinden geçti ama şuan 8 aylık ve hala başını uzun süre kaldıramıyor biraz kaldırıp yoruluyor yüzüstü sırtüstü dönemiyor yaşıtlarının yaptığı hiçbişeyi yapamıyor neredeyse gülüyor sesler çıkarıyor okadar nöroloji ve genetikte takipte sürekli ama bu hastane sürecinden çok yorulduk üstelik testleri emarı temiz çıkıyor şuan ayrıntılı kan topuk kanı idrar aldılar tekrar 1 ay sonra çıkacak çok endişeleniyorumyaşayanlarınız varsa bilgilendirebilir misiniz uzun anlattım özür dilerim ama buna çok ihtiyacım var
Genetiği felan gitmişmiydiniz aynı tedaviyi mi uyguladılar beyninden emar bile çektiler ama temiz çıktıBenim kızım haftasında gününde doğmasına rağmen geç döndü . Hatta inanın 1 yaşına yaklaşılırken dönmüştü. 16 aylıkken yürüdü . Bence çocukla ilgili . Yani bebeğinizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Ben hiç götürmedim çünkü göz teması algısı ya da hareketleri normaldi. Her çocuk özeldir . Kimi erken döner kimi daha geç ama mutlaka dönerGenetiği felan gitmişmiydiniz aynı tedaviyi mi uyguladılar beyninden emar bile çektiler ama temiz çıktı
Başı normalmi peki beli de dik durmuyorBen hiç götürmedim çünkü göz teması algısı ya da hareketleri normaldi. Her çocuk özeldir . Kimi erken döner kimi daha geç ama mutlaka döner
Başında ve belinde bir sıkıntı yoktuBaşı normalmi peki beli de dik durmuyor
Anladım teşekkür ederimBaşında ve belinde bir sıkıntı yoktu
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Anneler için bekleme süreci ne yazık ki sabredilmez tahammül edilmez bir süreç. Doktorlarda yeterince aydınlatmayınca kur da kur. Annelik işte. Benim kızımın sanırım tüm süreçleri normaldi 4 yaşında ama hala sanırım diyorum düşünün yani. Neyse işte en ufak bir gelişimi geciktimi neden bir şey mi var kuruntular deli sorular. E şu çocuk ondan küçük ama şunu yapabiliyor gibi. Amaç başka çocuklarla kıyaslamak değil acaba bir sorun mu var korkusu. Umarım sizinkide annelik korkusudur hersey yoluna girer siz korkularınızı çocuğa yansıtmaya çalışın negatifliğinizi hissetmessin normal süreç olarak düşünün öyle hissettirin. İnşallah iyi ol
Nöroloji ve genetikten tahlil sonuçlarını bekliyoruz şuan bişey çıkmazsa inşallah görüşelimBence bir fizyoterapistten görüş almalısınız sahada olanlar daha deneyimli geliyor bana imkanınız varsa destek almak iyi gelebilir umarım kısa zamanda akranlarını yakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?