Öncelikle bu sayfaya kafamdaki sorulara siz değerli tecrübeli annelerden bilgi almak için giriş yaptım hamilelikte bi sıkıntımız olmadı herşey normal ilerliyordu ama birden sancılarım başladı ve bebeğim doktorlara göre 37 bize göre 36 haftalık normal doğum yoluyla oldu ilk başta küveze almadılar ama aynı günde bebeğim nefes almakta zorlandığı için yoğun bakıma aldılar sonra entübe oldu ve başka şehire sevk ettiler 14 gün yoğun bakım sürecimiz oldu ödemleri 3- 4 ay geçmedi genetikte takibe aldılar daha sonra kendiliğinden geçti ama şuan 8 aylık ve hala başını uzun süre kaldıramıyor biraz kaldırıp yoruluyor yüzüstü sırtüstü dönemiyor yaşıtlarının yaptığı hiçbişeyi yapamıyor neredeyse gülüyor sesler çıkarıyor okadar nöroloji ve genetikte takipte sürekli ama bu hastane sürecinden çok yorulduk üstelik testleri emarı temiz çıkıyor şuan ayrıntılı kan topuk kanı idrar aldılar tekrar 1 ay sonra çıkacak çok endişeleniyorum yaşayanlarınız varsa bilgilendirebilir misiniz uzun anlattım özür dilerim ama buna çok ihtiyacım var