Çocuğunuzu birileri korkutmuş olabilir mi ? Bazı patavatsız insanlar büyükler çocuklara aman kedi seni yer aman köpek ısırır aman bu oyuncak çok kötü felan gibi şeyler söyleyip çocukların bilincine işletiyorlar bence önce bi düşünün bunu yapan birileri var mı diye
Sırf bu yüzden kızımı her gün gezmeye çıkarıyorum dışarı insanları görsün diye evde de bi kedim var hayvanları sevsin diye sizde böyle yapabilirsiniz ne bilim bi hayvan sahiplenin mesela iyi gelebilirYok şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmadı . 2 yaş sendromu falan diyorlar ama bilemedim bizimkinde korku çok sanki. Bebekliğinden beri yabancılardan çok korkar. Büyürken çok fazla insan içine girmedi ondan mi acaba diyorum? Bilemedim
Sırf bu yüzden kızımı her gün gezmeye çıkarıyorum dışarı insanları görsün diye evde de bi kedim var hayvanları sevsin diye sizde böyle yapabilirsiniz ne bilim bi hayvan sahiplenin mesela iyi gelebilir
Yabanci insanlari benim kizim 15 ay kabul etmedi.....ne bir gezmeye gittik ne evimize misafir gelebildi... 1. Yas dogum gununde ablam evinde bi party yaptiii butun fotograflar aglamakli....
Sesli gurultulu oyuncaklari da sevmezdi .. zorlamadik oyuncagi ortadanda kaldirmadik oyle sepette kaldi...kendi kendine bi gun tuslarina basti deneye deneye korkulacak bisey olmadigini gordu..
15 aydan sonrada anammmmm bi sosyal kiz oldu ki anlatamam eve gelen misafirw gitmesinler diye aglardi... biz bi yere gidince gitmeyelim eve diye aglardi... ben 15 ayimi anlatsam gulersiniz cadi bize yapmadigi kalmadi...
Simdi 5 yasinda kresin en sosyal ogrencisi..) geciyor zamanla zorlamayin kendi haline birakin
Hic merak etmeyin oyle sosyallesiyorlar ki bu seferde korkmaya basliyorsunuz bu kadarda sosyallesmeseydi diyoruz esimle... ayarlari olmuyor pekYa inşallah bizimki de bir an önce sosyallesir çok üzülüyorum. Yorumun içimi rahatlatti
Hic merak etmeyin oyle sosyallesiyorlar ki bu seferde korkmaya basliyorsunuz bu kadarda sosyallesmeseydi diyoruz esimle... ayarlari olmuyor pek))siz sık sık disariya cikartin...
Benim kizim bebek arabasinda dolasmaya cikardik esimin arkadaslari yolda karsilasirdik sevmek isterlerdi inanin o carsi bize zehir olurdu sevmesinler dokunmasinlar isterdi....
Sanirim sizinde tek cocuk suan , sakim ev ortamina alisiklar gürültüye gelemiyirlae ürküyorlar... benim kizda düğün salonuna girmezdiAy hadi insallah ya bizimki de böyle sosyal bir çocuk olur en kisa zamanda. Havalar ısınmaya başladıgindan beri çıkıyor artık yavaş yavaş. Mesela geçen hafta pazar gibi bir etkinlik vardı oraya gitti çok kalabalık. Bir şey yapmadı ağlamadı. Bugün de düğüne gittik düğün salonunda içeri girmek istemedi halbuki müzik ile oynamayı çok seviyor.
Sanirim sizinde tek cocuk suan , sakim ev ortamina alisiklar gürültüye gelemiyirlae ürküyorlar... benim kizda düğün salonuna girmezdi...
Ben kışın kapali oyun evlerine cook götürdüm... yazin acik alan hergun cikardim yavas yavas aşti bu durumu...
Oyle bi sosyallestiki simdi ogretmenlerinden övgü dolu sozler aliyoruz...ozguveni cok fazla sinifa yeni gelen bi ogrenci olunca elinden tutup herkesle tanistiroyormus