Çocuğum galiba sarılık oldu. Hastaneye hemen gitmeli miyim?

leman_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
2
1
34
Merhabalar. 3 gün önce doğum yaptım. Bu sabah hastaneden eve geldik. Sütüm ilk güne göre daha çok geliyor ama bebeğimin gövdesi sarardı. Galiba yenidoğan sarılığı oldu. İştahı var. Uykusu da normal ama içime kurt düştü. Acile gitmem gerekir mi yoksa yarınki kontrolünü mü bekleyeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Bacaklarına ve ayaklarına kadar indiyse tehlikeli bir yükseklikte oluyor.durumunu bilemiyorum. Yarın illaki bakarlar...

Merhabalar. 3 gün önce doğum yaptım. Bu sabah hastaneden eve geldik. Sütüm ilk güne göre daha çok geliyor ama bebeğimin gövdesi sarardı. Galiba yenidoğan sarılığı oldu. İştahı var. Uykusu da normal ama içime kurt düştü. Acile gitmem gerekir mi yoksa yarınki kontrolünü mü bekleyeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Acile gitmene gerek yok eger emiyosa uyaniyosa ama sık emzir ve eger sutun azsa mama takviyesi yap kasikla yedir ac kalirsa sarilik ilerler. Bizimde sarilik olmustu boyle yaptim degeri dustu

canim bebegin cok kucuk riske degmez bence doktora git. Hastanede birde isigin altina koyuyorlar o zaman cabuk geciyor. Ayrica bebegin seni emip buyugunu yaptikca kurtuluyor bu sariliktan. Yani 2-3 saat gecince uyuyor dahi olsa uyandirip devamli emzir.

X