çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

5 yıldan sonra kavuşunca kıymetlidir tabi yavrunuz.o adamda damızlıktan öteye geçememiş.işte o arkadaşlarının mükemmel arkadaşı ama mide bulandıran babası.arkadaşlarına demiş olsan böyle yapıyor diye.onlarda onun gibi oldukları için ya kafası basmaz yada öyle mal gibi bakarlar sana "napalım yenge" der gibi.

ya bir bilgisayar oyunu bu kadar önemli olabilir mi?
sana yaptığı çok yanlış ama hadi seni el kızı diye düşünüyor diyelim( kocandan böyle bir hanzoluk bekledim nedense kusura bakma canım) çocuğun suçu ne? o bebeği sen tek başına mı yaptın, böyle baba olur mu ya :KK11:

5 yıldan sonra kavuşunca kıymetlidir tabi yavrunuz.o adamda damızlıktan öteye geçememiş.işte o arkadaşlarının mükemmel arkadaşı ama mide bulandıran babası.arkadaşlarına demiş olsan böyle yapıyor diye.onlarda onun gibi oldukları için ya kafası basmaz yada öyle mal gibi bakarlar sana "napalım yenge" der gibi.
Zaten komsular oyle begenirlerki esimi cok efendiymis cok seviyolarmis.bide gelin bana sorun uzaktan davulun sesi hos gelirmis

Bebisinize gecmis olsun uzuldum yasadiklariniza dualarim sizinle.O baba olacak esinizede kocaman bi YUH baska bisey diyemicem...

şok oldum ve çok üzüldüm allahtan bir işin var yani boşanmayı kimse söylememiş ama böyle bir şeyi düşünüyor musun
işin de var baba evine dönebilir misin

1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.

Açıkası sizin de eşinizden kalır yanınız yok kusura bakmayın. Çok değil az önce çocuğumun ateş 39 a yükseldi yarım saat ağladı diyorsunuz ama burada konu açıyorsunuz işin vehametinden haberiniz yok galiba acil doktora gitmeniz lazım o çocuğun ateşi 40 dereceyi geçtiği an havale geçirebilir ve sonuçları kötü olabilir. Kapıp çocuğu hemen o an nasıl doktora götürmezsiniz yarım saat ağlamasını seyredebilirsiniz kustu ateşi düştü rahatladı diyeceksiniz ama kusmayla ateş düşmez.Eşiniz hep mi böyleydi yani bebekliğinde de mi böyle umursamazdı ve bu kadar umursamaz olacak ne oldu aranızda bir insanın hele ki çocuğu ateşten ağlarken oyun oynaması mantıklı gelmiyor bana karakteri o olsa yaşına kadar nasıl büyüttünüz de dayandınız bu adama.

Malesefki işim yok bi meslegimde yok zaten.baba evine donsem seve seve bakar ailem.babam emekli ama hala bizim icin calisiyo bize destek olmak icin.sukur ailem sahip cikar bize.ama bu adam beni oglumu almakla korkutuyor.bazende yedi sülaleni yakarim bosanirsan diyor :KK43:

Açıkası sizin de eşinizden kalır yanınız yok kusura bakmayın. Çok değil az önce çocuğumun ateş 39 a yükseldi yarım saat ağladı diyorsunuz ama burada konu açıyorsunuz işin vehametinden haberiniz yok galiba acil doktora gitmeniz lazım o çocuğun ateşi 40 dereceyi geçtiği an havale geçirebilir ve sonuçları kötü olabilir. Kapıp çocuğu hemen o an nasıl doktora götürmezsiniz yarım saat ağlamasını seyredebilirsiniz kustu ateşi düştü rahatladı diyeceksiniz ama kusmayla ateş düşmez.Eşiniz hep mi böyleydi yani bebekliğinde de mi böyle umursamazdı ve bu kadar umursamaz olacak ne oldu aranızda bir insanın hele ki çocuğu ateşten ağlarken oyun oynaması mantıklı gelmiyor bana karakteri o olsa yaşına kadar nasıl büyüttünüz de dayandınız bu adama.
Ben cocugum kusup uyduktan sonra buraya yazdim .ordan demesi kolay kapta hastaneye gotur diye.disarda deli gibi yagmur cebimde taksiye verecek param yoksa ne yapabilirim acaba?zaten bu adami öldürsen kalkmaz .doktor atesi olmasi normal getirme cikarsada dedi.

Ben cocugum kusup uyduktan sonra buraya yazdim .ordan demesi kolay kapta hastaneye gotur diye.disarda deli gibi yagmur cebimde taksiye verecek param yoksa ne yapabilirim acaba?zaten bu adami öldürsen kalkmaz .doktor atesi olmasi normal getirme cikarsada dedi.

Doktor tam olarak ne dedi çocuğunuzun boğazı neden şişmiş . soğuk algınlığı mı grip mi . ateşi bu kadar yükseliyorsa geçse bile bir hafta sonra yine çocuğunuzu muayeneye götürün sakın ihmal etmeyin .

Doktor tam olarak ne dedi çocuğunuzun boğazı neden şişmiş . soğuk algınlığı mı grip mi . ateşi bu kadar yükseliyorsa geçse bile bir hafta sonra yine çocuğunuzu muayeneye götürün sakın ihmal etmeyin .
Bogaz enfeksiyonu dedi.antibiyotik verdi.10gun kullan gecmezse gel dedi.3 gun atesinin olmasi normal dedi.bende atesi yukselirse getiriyimmi dedim hayir dedi.ates dusurucu vermemi soyledi

Insallah cocugunuz iyilesir atesi devam etmez.Ama bence bu evliligi devam etmemesi gerekir simdi cocuk kucuk anlamaz ama buyudugunde boyle bi babayla yasamasi dogru degil bence.Bakmayin dediklerine esiniz dag basida mi yasiyo hic bisey yapamaz ayrica HAVLAYAN KOPEK ISIRMAZ

Bogaz enfeksiyonu dedi.antibiyotik verdi.10gun kullan gecmezse gel dedi.3 gun atesinin olmasi normal dedi.bende atesi yukselirse getiriyimmi dedim hayir dedi.ates dusurucu vermemi soyledi

Sen yine de götür bebeği bir çocuk doktoruna götür hatta . boğaz enfeksiyonu önemlidir . kontrole getirdim de bir şey olmaz . Ayrıca ateş yükseldiğinde benim bildiğim çocuk doktora götürülür .

allah bebegıne sıfasını versın ınsalah rabbım yardımcınız olsun.... boyle umursamaz evladı atesler ıcındeyken dk goturmeyen pc oyun oynama devam eden gamsız vıjdansız bı adam evladına boyle davranıyorsa sıze neler yapmıyordur dusunmek bıle ıstemıyorum tek soyluycegım boyle bı adamla evlılıgını yurutupte kendıne yazık etme aılemde bakar dıyorsun ne guzel ıste hıcte bırsey yapamz sız sustukca kkrtukca nasıl olsa bosanamaz benden korkuyor dıyıp ezıyetıne devam edıcek bıde aılen sanırım maddi destekte verıyor esıne yanı sıze buna ızın verme nolursun boye bı kocaya boyle bı babaya baba demeye dılım varmıyor anne kufur eden bı adama aılenın yardım etmesıne ızın verme ve ezıyetıne goz yumma dunyaya ezıyet cekmek kufur hakaret yemek evladına bıle acımayan bı adamla omur surdurmekıcın gelmıyoruz zorunda degılsın nolursun kendıne guven ıstersen herseyı başarabılırsın sıfırdan baslayabılırsın hayata ve cocugunuda senden alamaz cok kucuk daha yavrun ona vermezler...

of gece gece yerimee duramadim ya Rabbim kimsenin basina vermesin böyle bi es kusura bakma canim senin kocan oluyo ama düsmanima bile vermesin Allahim insanin böylesi zor zamanlarindada esi yaninda olmuyacaksa napim ben onu

Yavrumun atesi yine 38 oldu.gittim yanina soyledim doktor olur atesi dedi ya diyo.bsy olmaz ates dusurucu ver dedi.ben burda korkumdan uyuyamiyorum agliyorum adam yatti valla.ben simdi napayim he? Bu saatte tek basima nereye gideyim

X