Hayirli gunler benimde bir derdim var belki ayni şeyleri yasayan birileri akil verebilir.
Ben 2014 senesinde kesinlesen kararla bosandim ama bu surecte 1 sene ayri yasadik tehditler hakaretler uzaklastirmalarin bini bin para tabi bu evlilikten 2012 dogumlu bir oglum var anlasmali olarak bosandik ve oglumun velayeti bana verildi baba icin oglum benimle iletisim kurabilmek icin bir aracti sadece bosanmadan sonra 4 ay boyunca hergun babayla konusturdum oglumu ama bey efendi mahkemenin verdigi gunlere uymak yerine cocugu 1 seneligine istedi bende karsi cikinca yine hakeretler kufurler tehditler bende iletisimi kestim daha sonra yeni bi evlilik yaptim aradan 6 sene gecti ne kendisi ne ailesi birtek gun arayipta bu cocuk oldumu kaldimi ne yiyor ne iciyor die sormadilar tabi 3.5 yasindayken oglum hastalandi bayilmaya agzindan burnundan kan gelmeye basladi 8 farkli sehir 13 farkli hastane goturduk esimle tani koyamadilar harcadigimiz paranin haddi hesabi yok tabi en sonunda fmf tanisi konuldu ve buna bagli bobrek yetmezligi baslangici oglum esimi cok seviyor suan 8 yasinda ve son 2 senedir oz babasi olmadigini biliyor pedagog esliginde soyledik velhasil kelam bu hastaligindan dolayi oglum babasini gormek istedi ben aradim buldum ulastim oglum fenalasip hastaneye yatirilinca gelmek istedi oz babasi ve dedesi buyur etdik geldiler bu arada okullar 15 gunluk tatile girmisti 6gun yatti hastanede 1 haftaligina goturmek istediler oglumda cok agladi icime sinmesede yolladim oglun gittikten 3 gun sonra telefonda halu tavri degisti senden nefret ediyorum sen benin annem degilsin allah belani versin beni arama gibi sozler soylemeye basladi goruntulu konusurken bana ve 2 kiz kardesine el kol hareketleri cekmeler telefonlari yuzume kapamalar falan hemen cocugumu getir dedim kavga gurultu sana cocuk mocuk yok diyince mahkeme karariyla savciliga suc duyurusunda bulundum oda ogluma annem beni darp ediyor beni soba demiriyle yakti vs gibi seyler soyleterek darp raporu almis velayet davasi acmis sikayetci olmus 3 kez icra yoluyla gittim ilk ikinsinde kacirdilar oglumu ve gorevlilere cocugu kacirmaya devam edeceklerini vermeyeceklerini soylemelerine ve bunlarin tutanaga gecirilmesine ragmen ne savcilik ne mahkeme hic bisey yapmari 16 haziran gunu 3 icrayi yaptik ve oglumu balkondan kaciracaklarken ben yakalayip aldim ailesi ve kendisi tarafindan da darp edildim oglum eve geldikten snra bana bicak cekti kardesinin bogazina makas dayadi kendisini camdan atmaya kalkti her gece beni niye verdin anne izin verme beni almasinlar diye agliyarak kalkiyor tabiki ben hemen bir cocuk psikiyatristne goturdum ricus isimli bir surup basladik bu arada 6 ay boyunca fmf hastaligi icin ilaclari verilmemis kontrole dahi goturulmemis oldugu icin hastaligininda ataklari siklakmis ve bobrege zarar vererek protein kacagi baslamis ilaci gunde 1 den 2 ye cikarilmis simdi benim size sormak istedigim oglum icin baska neler yapabilirim tum kontrollerini aksatmadan yaptiriyorum ki kiz kardeside ayni sekilde fmf ve ramotaif artrit hastasi son davamiz gorulecek velayet icin ayin 3 de iki kere eve pedagog geldi ikiside velayetin bende kalmasi gerektigi yonunda tutanak gonderdi oglumu bu adamdan nasil kurtarabilirim gorusten men ettirme hakkimi var mi acaba
Bu arada beyfendi bosanmayi hic kabullenemedi ve benim evlenmis olmami mutlu olmami kabul edemedi kendisi evlenmedi ve hala beni unutamadigini soyluyor yani tek derdi oglum uzerinden benden intikam almak