Gerçekten yazanların bazılarını anlayamıyorum evet tabi ki bir babanın malvarlığını çocuğuna kullanması yerine çarçur etmesi çok ama çok yanlış.adam iş adamıdır iflas eder veya sağlık vb.gibi şeylere harcar ve parası kalmaz o tamamen farklı.fakat adam yemiş bitmiş işte.çocuğunun geleceğini düşünüp ona bir malvarlığı ayırmamış.bitmiş gitmiş.mal adamın tasarrufundaymış öyle tercih etmiş.doğru mu yapmış tabi ki hayır.ama oğlu yerine zevk sefa sürmeyi tercih etmiş.her tercih bir vazgeçiştir.konu sahibi bu aşamadan sonra ister üzülsün,ister eski akrabalarına dert yansın,ister eski eşle kavga etsin elinden gelen sadece kanunen boşandıktan sonra alamadığı nafakalar veya tazminatla ilgili olabilir.onu kendisi zaten yapacakmış ve yapmalıdır da.ama baba ve oğulun arasındaki miras ile ilgili yapabileceği bir şey yokken genç bir çocuğun da psikolojik gelişimini etkileyecek şekilde davranılmasını yanlış buluyorum.arrık kavgaya,gerginliğe değil o gencin mutluluğa ihtiyacı var konu sahibi oğlunun bu meseleye üzüldüğünü yazmıştı .ben giden bir para için bir saniye bile üzülmesine katlanmam oğlumun.