Çocugu uzerinden intikam almaya calisan baba

Üstünde bir iz işaret yara bere olmadan nasıl darp raporu alabilmiş oğlunuza bunu anlamadım
Beni dövdü soba demiriyle yaktı demiş bunun izlerini gösterebilmiş mi
Göstermemediyse o raporu nasıl alabilmiş
Benim oglum 6 gun hastanede yatti ve bir cok yerinde igne izi var serumlar ilaclar yuzunden ve fmf atagi tuttugunda cocugun eklem yerlerinde sisme agri ve kizariklik olusuyor alinan darp raporu cocuk gittikten 8 gun sonra aliniyor ve alinan raporda yaniga dair her hangi bir ifade yok cocugun sol kol ekleminde kizariklik ve agriyla sag ic bacakta kizariklik oldugu yaziyor btm ile giderilebilir seklinde rapor verilmis
Bir cok belge ve rapor sundum insallah bizde boyle bir karar cikarttirabiliriz avukatimizda cok ugrasiyor insallah sonuc aliriz
Çok üzüldüm geçmiş olsun yazıklar olsun o babaya keşke hiç görüşmemiş olsaydı
Ah keske hic bulmasaydim
Baska bi arkadaş daha sormuş ama cevaplamamissiniz. Oğlunuza sizin soba demiriyle divdugunuzu söyleyip nasil darpraporu almislar?
Mesajlari gec goruyorum kusura bakmayin yukarda yazdim

Ya okurken yoruldum, üzüldüm rabbim yardımcınız olsun, gerçekten o çocuğun iç dünyasının tahribatı nasıl giderilecek, çok zor bir durum, böyle çocuklarını kullanan babalar en merhametsiz insan şekli

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin o kadar zor seyler yasiyoruz ki 8 yasinda bir cocuk kendini camdan atmaya kalkiyor elim kolum kirildi mutlu sevecen neseli oglum gitti ilaclardan dolayi bos bos bakan ruh gibi yasayan bir cocuk geldi aile olarak o kadar yiprndikki 3yasindaki kizim gece kalkip abisi yataktami die bakiyor

Amin inşaallah bende boşanma aşamasındayım 3 çocuğum var ve böyle şeyler duydukça korkuyorum, Allah'ım onların saçının teline bir zarar verecek kimsenin eline bırakmasın onları...

Allah baba gibi belasını versin. Şöyle konular okuyunca geberip gitsinler, nefes bile almasınlar istiyorum. Çok çok üzüldüm oğlunuza da size de. Ama en çok oğlunuza. Kıyamam neler yapmış ki çocuk o hale gelmiş.

Ne desem bilmiyorum ki. Ölmesini dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Kanun desem, dava desem komik olacak. İçler acısı durumdayız bu hususta.

Sizden neyin intikamini almaya çalışıyor bu adam anlamadim ne kadar hirsli ve kin doluymus. Bosanma sebebiniz neydi ki böyle kabullenemedi.
Bence çocuğu onunka hic görüsturmemek lazım utanmazlar bide tuzak kurmuslar darp raporu alıp

Amin inşaallah bende boşanma aşamasındayım 3 çocuğum var ve böyle şeyler duydukça korkuyorum, Allah'ım onların saçının teline bir zarar verecek kimsenin eline bırakmasın onları...
Rabbim seninde yardincin olsun canim bosanmaya calismak basli basina yipratici bir donem zaten
Malesef yasada kanun madde cok ama uygulayan yok malesef polislerin gozu onunde kacirdim cocugu kacirmayada devam edecegim dedigi halde ne bi goz alti ne bi tutuklama olmadi ama yasaya bakarsaniz cezasi hapis ne polis polisligini yapiyor ne kanuna uyan var
Bosanma sebebimiz kendisi yuzde 45 gorme engelli ve babasinin koydugu her iste 2 gun calisip cikiyor sikiya gelemiyor el isinde calisamiyor beyfendi tum gun elinde sigara bilgisayar basinda babasi bakacak biz ayri eve ciktik ben calistim kv para karsiligi cocuga bakti bu defada cok aferdisiniz patronla yatiosun sen die dayak yedim gerekceside her geve servisle eve birakiliyor olmamiz ruh hastasi bildiginiz kayinpederim cok iyi bi adam ama bipolar hastasi genetik olarak psikiyatrik sorunlari var beni cok seviyordu kendince intikam almak istedigi mevzuda benim bu esimle onunla evliyken gorustugumu dusunuyor olmasi beni aldattin vs gibi sacma msjlar atmisligida var ki bosandiktan 1 sene sonra evlendim ve esimi hic tanimiyordum oglum onun yanindayken aradimi esime babam seni cok ozledim bir kac gun kalip gelcem dedi die cocugumu dovmus o senin baban degil die bana ondan bosan bana gel oglunu vereyim gibi sacma tekliflerde bulundu

Anladim adamin fiziksel rahatsizligindan dolayi kompleksleri varmis,parayi siz kazaninca eve siz bakınca da kendince ezilmis ezikligin getirisi iste kafasindan kurmus elleri kırılsın bir de dayak atmis pislik. Cocugu nada sizede. Cok uzuldum . Ben boyle insanlarin aslinda topluma kazandırılmasını isterim psikolojisi bozuk çünkü..ama kaynana kayınpederde is yoksa yapacak bisey yok bazen de.. kimse cekmez böylesini hele dayagin affedilir yani yok ama adalete guvenmek istiyorum cocugunuz için yazik yaaa yavrum kim bilir neler duydu neler yasadi orda kaldigi müddette. Yeni esiniz iyiymis ama anladigim kadariyla o cok iyi olmus sizin icin bu saatten sonra oglunuzla ve kizlarinizla mutlu mesut yasarsiniz insallah sağlığı da yerine gelir tez zamanda biraz zaman gerekiyor sadece üzülmeyin anladigim kadariyla güçlü ve dişli birisiniz. Uzar belki bazi seyler ama bu isten siz karli cikarsiniz mahkemede falan

Kaynana ogluna toz kondurtmaz defalarca aile psikiyatristine gidelim dedim benim oglum delimi dedi cahil insanlarla ugrasmak cok zor
Allahima bin sukurki esimle tanistim Rabbim basimizdan eksik etmesin oglumu kendini cocuklarindan ayirt etmedi kendinin oz cocugu gibi sahiplendi sacina zarar gelse dunyayi yakar benimle aylarca ugrasti oglumuzu geri almaya kendimi gectim tek uzuntum cocugum daha kucuk yasta yasadiklari cok agir ben sesimi yukseltmeye kiyamazken anne beni dovdu burama vurdu etdi demesi oyle canimi yakiyorki daha ne esim ne ben tek bir tokat dahi atmisligimiz yoktur el bebek gul bebek buyuttum ben kuzumu ilerisi icin endise duyuyorum bu durumu en az zararla atlatmasi icin elimden geleni yapiyorum Rabbimin takdiri sinavi bizide boyle siniyor insallah evladimda bende alnimizin akiyla bu sinavdan cikacagiz

Bahsettiğiniz şeyleri belgeleyebilirsiniz, ki yapmışsınızdır da. Çocuğa sağlığı yönünden zarar verdiğini görüştüğü zaman da pedagog eşliğinde görüşmesi gerektiğine dair istekte bulunun. Belki hayatından silemezsiniz ama en azından çocuğunuza etkisini azaltabilrisiniz.

Tesekur ederim evet bir cok seyi belgeledim insallah bekledigimiz gibi bir karar cikar mahkemeden cocugun pedagog esliginde gorulmesini istedigimizi bildirir bir dilekce yazdik insallah ayin 3 de biter bu kabus farkli sehirlerdeyiz benim korkum yaz tatillerinde ona verilmesi ve yine ayni kabusu yasayabilcek olmamiz

Allah korusun herkes baba olmamalı işte ama ne yazık ki insanların karakterleri bazen yıllar sonra bile anlaşılamıyor. Umarım beklediğiniz karar çıkar.

Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm yaşadıklarına, oğlunun haline.
Hukuki anlamda birşey demek çok zor, neye göre veriyorlar bu kararları bilmiyorum ama olmadık kararlar çıkabiliyor. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız.

cok kotu yaa..Allah bildigi gibi yapsin onu. bi insan evladina bu kotulugu yapmamali. Allah yardimcin olsun gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…