- 16 Haziran 2019
- 733
- 1.466
- Konu Sahibi Poyraznisam
Benim oglum 6 gun hastanede yatti ve bir cok yerinde igne izi var serumlar ilaclar yuzunden ve fmf atagi tuttugunda cocugun eklem yerlerinde sisme agri ve kizariklik olusuyor alinan darp raporu cocuk gittikten 8 gun sonra aliniyor ve alinan raporda yaniga dair her hangi bir ifade yok cocugun sol kol ekleminde kizariklik ve agriyla sag ic bacakta kizariklik oldugu yaziyor btm ile giderilebilir seklinde rapor verilmisÜstünde bir iz işaret yara bere olmadan nasıl darp raporu alabilmiş oğlunuza bunu anlamadım
Beni dövdü soba demiriyle yaktı demiş bunun izlerini gösterebilmiş mi
Göstermemediyse o raporu nasıl alabilmiş
Bir cok belge ve rapor sundum insallah bizde boyle bir karar cikarttirabiliriz avukatimizda cok ugrasiyor insallah sonuc alirizÇocuğun baba ile görüşmesinin, onun psikolojik ve hatta fizyolojik gelişimine de zarar verdiğini mahkemeye ispat ederseniz ve babanın çocukla iletişiminin kısıtlanmasını ya da tamamen kaldırılmasını talep ederseniz hakim babanın çocukla kişisel iletişimin kısıtlanmasına karar verebilir. Yakın bir zamanda Işın Karaca eski eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve ortak kızları ile babanın görüştürülmesinin, çocuğun psikolojik gelişimine olumsuz etki ettiğini ileri sürerek baba ile çocuğun kişisel iletişiminin tamamen kaldırılması şeklinde bir karar almıştı. Bir araştırın isterseniz, ya da avukatınız varsa ona talebinizi iletin yardımcı olacaktır.
Ah keske hic bulmasaydimÇok üzüldüm geçmiş olsun yazıklar olsun o babaya keşke hiç görüşmemiş olsaydı
Mesajlari gec goruyorum kusura bakmayin yukarda yazdimBaska bi arkadaş daha sormuş ama cevaplamamissiniz. Oğlunuza sizin soba demiriyle divdugunuzu söyleyip nasil darpraporu almislar?