Allaha şükür durumumuz iyi çalışmıyorum cocugumla vakit geçiriyorum bir süre çalışmayı düşünmüyorum da. Meslegim var kuaförüm 15 yaşında iken atıldım çalışma hayatına. Annemin durumu da iyi ihtiyacım yok yani anlayacağınız. Hayatimdaki insanın da durumu iyi sevilen sayılan biri O korkmamam gerektigini cocuk konusunda aklimda bir suphe dahi kalmamasi gerektigini soylesede ben endiseleniyorum. Ona karsi davranisi degisirmi acaba ileride diye. Benim gorusum şöyle ben evlenmek icin bir yola cikacaksam cocugum küçük olmali ki evlenecegim insanla birbirlerini benimsesinler. Buyudugunde cocuk kabul etmiyor birtakim sıkıntılar çıkıyor vs vs buna cok sahit oldum. bizaat tanidiklarim var. Yani çocuğum icin mutlu bir ortam olusturmak istiyorum. Belki bir babasi olamaz ama onu kendi evladi gibi goren koruyup kollayan bir insan olur hayatinda babasinin yerine koyar. Cocuk ya kuccukken yada evlendirdikten sonra evlenilmesi gorusundeyim..
Evet tanıması gerekiyo ama bu iş biraz da şans işi güven ve his işi. Benim eşimden önce 4 yıllık ilişkim oldu ayrıldık. Eşimle tanıştıktan 7 ay sonra evlendik ve değişmedi gayette mutluyuz5 ayda sevip sevildiğinden emin olmak
Yoğurdu üfleyerek yiyin tek tavsiyem bu.
Insanlar yıllarca birlikte olduğu adamların evlendikten sonra değiştiğini söylerken, sizin böyle gözü kör atlamanız pek mantıklı gelmedi.
En azından 1 -2 yıl tanıyın.
Ah Allahim 1 kez evliligi hata yaptigini söylüyosun hemde 5 aylik sürede tanidigi adama evlilik hayalleri kuruyosun aceleniz ne?Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum..
Ben erken yaş ta yapmamam gereken yanlış bir evlilik yaptım fakat konu bu değil. Çoktan kapattım o defteri boşandık bir kızımız var. 10 ay gibi bir süre hayatıma kimseyi almak istemedim , yanlış kararlar vermek istemedim açıkçası ..
Şuan hayatımda biri var. Seviyorum seviliyorum. 5 ay gibi bir suredir berberiz. Cok saygili kibar bir adam lakin aramizda 14 yaş var. Oda evlenmiş boşanmış ama çocuğu yok. İste asil mesele burda başlıyor. Çocukları cok seven biri benimle ciddi düşündüğünü beni asla bırakamacagini söylüyor surekli..
Sevmek icin illa baba olmanin gerekmedigini vurguluyor. Hareketlerinden tavirlarindan da bu guveni bana hissettirdi ama ben tabi daha onu taniyacagimi tekrar bir hata yapamayacağımı kesin bir ifadeyle belirtiyorum.
Kızımın babasiyla hamileyken ayrildik. Hamileyken siddete ugradim ve kestim attim annemle yaşıyoruz. Kızım 2 yaşına girecek az kaldi. Babası sorumsuz ilgisiz bir kisilik zaten. Oyuzden aranizda boyle evlilik yapmış olan ablalarımdan tecrubelerini aktarmalarini istiyorum..
Not: Kizim kucuk cevremdeki insanlar ileride hayatima girecek insani daha cabuk kabullenebilecegini soyluyorlar.
Neden evlenmek istiyorsunuz?Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum..
Ben erken yaş ta yapmamam gereken yanlış bir evlilik yaptım fakat konu bu değil. Çoktan kapattım o defteri boşandık bir kızımız var. 10 ay gibi bir süre hayatıma kimseyi almak istemedim , yanlış kararlar vermek istemedim açıkçası ..
Şuan hayatımda biri var. Seviyorum seviliyorum. 5 ay gibi bir suredir berberiz. Cok saygili kibar bir adam lakin aramizda 14 yaş var. Oda evlenmiş boşanmış ama çocuğu yok. İste asil mesele burda başlıyor. Çocukları cok seven biri benimle ciddi düşündüğünü beni asla bırakamacagini söylüyor surekli..
Sevmek icin illa baba olmanin gerekmedigini vurguluyor. Hareketlerinden tavirlarindan da bu guveni bana hissettirdi ama ben tabi daha onu taniyacagimi tekrar bir hata yapamayacağımı kesin bir ifadeyle belirtiyorum.
Kızımın babasiyla hamileyken ayrildik. Hamileyken siddete ugradim ve kestim attim annemle yaşıyoruz. Kızım 2 yaşına girecek az kaldi. Babası sorumsuz ilgisiz bir kisilik zaten. Oyuzden aranizda boyle evlilik yapmış olan ablalarımdan tecrubelerini aktarmalarini istiyorum..
Not: Kizim kucuk cevremdeki insanlar ileride hayatima girecek insani daha cabuk kabullenebilecegini soyluyorlar.
Aynı dusuncedeyim.eve yabancı birini sokmak cok tehlikeli.ilişki pek ala bir şekilde yaşanır neden evlilik şart koşuyorlar . Çocuklara kendi canları zarar veriyor elin adamına kadınına ben güvenmiyorum.Belki çok tepki alacağım ama ben çocuklu birisinin çocuğunu büyütüp kendini koruyabilecek yasa gelene kadar hayatına kimseyi sokmaması gerektiğine inanırım.evet evlenmek boşanmak normal şeyler.ama ortada çocuk varsa hele böyle kötü biz devirde kimseye güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum.hergün ne haberler görüyoruz Allah korusun kimin sapık, kimin aklı dengesinin yerinde olup olmadığını anlamak mümkün değil.yasiniz çok küçük bu yüzden keşke çocuğunuzu büyütüp sonra evlilik veya ciddi bir ilişki düşünseniz.insan bu devirde akrabasına güvenemiyor elin adamına güvenmek çok zor geliyor bana.tabi bu genel düşüncem sizin görüştüğünüz kişi için söylemiyorum belki çok ahlaklı,iyi bir insan bilemeyiz ama çok temkinli olmak gerekiyor.
durumunuz iyi ise 15 yaşında ne işiniz vardı işte güçte? neden okulda değildiniz?
hayata her anlamda erken atılmışsınız.
çok genç annesiniz. 19 yaşında doğum yapmışsınız.
15 yaşında çalışarak, 19 yaşında anne olarak gençliğinizi hatta çocukluğunuzu yaşayamamış bir genç kadınsınız.
şimdi de kendinizden 14 yaş büyük biri ile evlilik yoluna gireceksiniz. istekleriniz, beklentileriniz yine farklı olacak...
madem maddi gücünüz var, çocuğunuzla birlikte büyüyün... kötü örneklere takılmayın. doğru insanla birlikte olduğunuzda çocuğunuzun yaşının önemi olmayacak. çocuğunuz da sağlıklı bir ortamda mutlu büyüyen bir çocuksa annesinin mutluluğu ile kendisini seven bir adamı kabul edecektir.
bence işin oluru yok...hayat 1 tane. koştur koştur 35 yaşından başlamayın.
Istisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zaman.Evet tanıması gerekiyo ama bu iş biraz da şans işi güven ve his işi. Benim eşimden önce 4 yıllık ilişkim oldu ayrıldık. Eşimle tanıştıktan 7 ay sonra evlendik ve değişmedi gayette mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?