Çocuğu olup 2. evliliğini yapanlar ?

Arkadaşlar biz 5 aydir beraberiz yani simdi evlenmek gibi bir niyetimiz yok zaten .. Gercekten yanlış anlaşılıyorum. Konu evlenmem değil , tabiki ciddi dusundugum bir iliski ama velhasıl kelam ilerisi icin şüphelerim oluşuyor bazen hic evlenmemeyi bile düşünüyorum. Bir merak ile bu soruyu sordum. Ama konu bana döndü malesef konu evlenmek degil cocuksuz biriyle ciddi ilişki yaşıyor olmam Evlenmiyorum gitmiyorum biyere

hakkınızda hayırlısı. hala aynı şeyleri düşünüyorum. çocukluğunuzu, gençliğinizi yaşamadınız.
benim kızkardeşim ile yaşıtsınız. kendisi üniversitede, az önce yeni aldığı ayakkabının fotoğrafını göndermiş nasıl diye. ona heyecanlı.
haftasonu arkadaşları ile kayağa gidecek.. ona heyecanlı..
vs...
siz 2 yaşında bir çocuk, 2. evlilikten bahsediyorsunuz
okulu akademik anlamda olmazsa olmaz görmüyorum ama hayatı sıraya koyduğu bir gerçek.

ve esas konunuza gelirsek.
baba olmayan bir adamın babalık yapabileceğine ben ihtimal vermiyorum.
eşim çocuk delisidir.
ve çocuklar ona bayılır. daha sevgili iken gittiğimiz bir yerde kendine oyun oynayacak çocuk bulurdu.
ağlayan çocuk görse susturmadan yanından geçmez.
her bayram karşılaşacağımız çocuklara hediye alırız.
yeğenlerimizi hediyeye boğar. şahane bir dayı ve eniştedir.
ve kendi söylediği, çocuğunun olması bambaşka...
evet her çocukla oynardı ama vakit geçirmek için. kendi çocugu ile oynarken, geçmişini, geleceğini, paylaşımını, düşünerek oynuyor.
çoçuğun ihtiyaçlarını daha iyi algılıyor.

hiç birimiz hiç bir çocuk zarar görsün istemeyiz, ama kendi çocuğumuz söz konusu ise tırnağı kırılsa acısı bizde kat kat fazla olur.

dolayısı ile aceleniz çocuğunuz içinse bence acele etmeyin. adamdan babalık beklemeyin. belki iyi bir abi olur. varsa aile dostu gibi birileri hayatınızda onun gibi düşünün.

Bi arkadaşımın da kız çocuğu vardı. Iyice tanidi 2 yil sonra evlendiler bu evlilikten de bir çocuğu oldu. Gayet de mutlular

benim kızımın arkadaşlarında böyle örnekler var. bir tanesinin babası vefat etmiş, annesinin yeni eşini baba biliyor, çok mutlu bir aileler şimdi. boşanıp yeniden evlenende var. benim etrafımda gördüğüm örneklerde çok olumsuzluk yok. kadınlar çocuklarını düşünüp ince eleyip sık dokumuşlar. sizdeöyle yaparsanız, karşınızdakini iyi tanırsanız sorun yaşama olasılığınız azalır.

İnşallah :)

Bence aranızda mi yaş farkı çok fazla belki şimdi diil ama ileride pişman olursunuz siz 40 yaşındayken o 55 siz 30 yaşındayken o 45 yani çok fazla zaten yanlış bir evlilik yapmışsınız bi daha aynı şeyi yapmayın derim iyi düşünün.

2. Evlilikte kesinlikle çocuk yapilmamali ben o hataya düştüm cocuk istedi istedi baskı yapti okeyy dedim oldu ve adam bir anda degisti şuan cok pişmanım evlendiğime cook

ilk evliliğini yanlış bir kişiyle ,yanlış bir yaşta yapmışsın normalde bundan ders çıkarman gerekmez mi? 5 ay nedir bu kadar güvendin inandın üstelik şimdi bebek sayılabilecek yaşta çoçuğun da var ,bu defada yanlış yaparsan o çocukta bedel ödeyecek.

Ben çocuklu değildim ayrıldığımda ama çocuklu bi adamla evlendim şimdiki aklım olsa evlenmezdim şimdi çocuk istemeyen adam seni çocuğunla ilgilendikçe kıskançlık triplerine girecek evlenmeden dünyanın en iyi erkeği rolü yaparlar evlenince işler değişir 10 ay dediğin nedirki ben 10 yıl evlenmedim ayrıldıktan sonra ama bakıyorum yine acele etmişim çok dikkat et bence

5 ayda kimseyi taniyamazsin ayrıca cocugu olan bir anne bin kez düşünmeli. Adam tabiki yanında olacağım diyecek erkeklerin yapısında vardır bu laflar.

Hani cahil cesareti derler ya (kesinlikle aşağılayıp hakaret etmiyorum yanlış anlaşılmasın) sende de onu görüyorum. Çocuğun olduğu için daha da temkinli davranman gerekirken 5 ayda birine güvenmiş olman doğru değil. Birkaç yıl yalnız kal, kendini toparla hatta ekonomik özgürlüğünü eline al. Ne güzel annen baban destekçinmiş hem, bu fırsatı güzel değerlendir

Yastık degismeyle kader degismez derlermis ya doğru. Bende öyleyim birinci evliligim hadi kaderdi ikinci evliligimi isteyerek yaptım mutlu olurum bundan sonra dedim ama hamile kalana kadarmış ve şuan ayrılma arefesindeyim cok zor bir durum hem hamilelik hem ayrılık off

bir kaç mesajınızı gördüm siz niye üzgünsünüz niye ayrılmak istiyorsunuz

Sevgilinizin onceki evliligi neden bitmiş ?

bir kaç mesajınızı gördüm siz niye üzgünsünüz niye ayrılmak istiyorsunuz
Öyle zor günler geçiriyorum ki kendimi nasıl ifade etsem az.yerime düşmanım geçmesin o kadar diyim.Basta herşey güzeldi illa bir evladimiz olsun dedi dedi durdu korunuyordum gizlice ama anladi küstü benle. Ama a cok erkendi benim icin çocuk gerçekten .rabbimin veresi varmış ne desem boş tek korunmasiz iliskide hamile kaldim.2.evlilik bu bide yani neyse...Hamile kaldim adamda bir rahatlik oluştu beni tinlamamaya başladı tartismalar vs derken evi terketti ve 1.yilimizda oldu bu.Gitti ve ben 7 aylik hamileyim simdi siz yerime koyun kendinizi ne düşünürsunuz .Yani çocuğa nasil bakicam ben 2 tane okutmam gereken çocuklarım var nasil calisicam nasil gecinicem Cok yaralıyım

Bence bir kadın için önce kendi çocuğu, sonra elin çocuğu (eşi) gelir.Bu bir
2.cisi çocuğunu büyüttürmek için evlendi denilebilir.
3.Böyle bir evlilik ancak erkek kadını daha çok severse( dolayısı ile çocuğu da sever) yürür.
Her ne olursa olsun mutluluklar dilerim.

Kaç yaşındasınız bence kızın büyumeden evlenme aile terapistleri çocuklar buyunce evlenmeyi daha doğru buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…