duruemu
Okulu hic sevmedim ben durumumuz iyi diye de evde bitki gibi oturmadim. ailem meslek sahibi olmami kendimi yetistirmemi istedi ve sagolsunlar elimde bir altin bileziğim oldu. Bakin ben evlenme delisi meraklisi degilim sadece ileride ciddi düşüneceğim kisi oldu ki bu bey oldu cocugu yok yas olarak aramizdaki farki sorun etmiyorum zaten ama bir fark oldugu mechul ortada. yani ben çevrelerinden veyahut bizzat kendilerinin sahit olduklari zorlukları vs vs ogrenmek istedim merakti benimki. Evlilik icin hic hazir degilim ki aklimdan bile gecmiyor en az iki sene. Bazilari demiş ki evladin var vs vs ben evladimi düşündüğüm için burada birebir yaşayanların yorumlarını okumak istedim. Ki zaten iyice tanimadan etmeden kimseyi kizimla ayni ev içerisine sokmam. Ozaman kendi oz kocalarimiza da guvenmeyelim cunku kendi oz kizina taciz eden pis mahluklar da var . Allah kimsenin evladinin sacinin teline zeval vermesin. Babasi kizimla ilgilenmiyor ki ilgilenecek biri de degil. Hayatimdaki insanin da cocugu olur mu olmaz mi mechul zaten bana biraz da bundan bahsetmişti. Belkide çocuğum olmayacak benim kizina babalik yapmam yazilmistir nasibe ben cok hissediyorum diyor. Cocugu olmus eski karisindan fakat dogar dogmaz ölmüş.. Bilmiyorum kader kismet ben merakina bir soru sordun analiz etmek istedim hayirlisi
Bi arkadaşımın da kız çocuğu vardı. Iyice tanidi 2 yil sonra evlendiler bu evlilikten de bir çocuğu oldu. Gayet de mutlularÖncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum..
Ben erken yaş ta yapmamam gereken yanlış bir evlilik yaptım fakat konu bu değil. Çoktan kapattım o defteri boşandık bir kızımız var. 10 ay gibi bir süre hayatıma kimseyi almak istemedim , yanlış kararlar vermek istemedim açıkçası ..
Şuan hayatımda biri var. Seviyorum seviliyorum. 5 ay gibi bir suredir berberiz. Cok saygili kibar bir adam lakin aramizda 14 yaş var. Oda evlenmiş boşanmış ama çocuğu yok. İste asil mesele burda başlıyor. Çocukları cok seven biri benimle ciddi düşündüğünü beni asla bırakamacagini söylüyor surekli..
Sevmek icin illa baba olmanin gerekmedigini vurguluyor. Hareketlerinden tavirlarindan da bu guveni bana hissettirdi ama ben tabi daha onu taniyacagimi tekrar bir hata yapamayacağımı kesin bir ifadeyle belirtiyorum.
Kızımın babasiyla hamileyken ayrildik. Hamileyken siddete ugradim ve kestim attim annemle yaşıyoruz. Kızım 2 yaşına girecek az kaldi. Babası sorumsuz ilgisiz bir kisilik zaten. Oyuzden aranizda boyle evlilik yapmış olan ablalarımdan tecrubelerini aktarmalarini istiyorum..
Not: Kizim kucuk cevremdeki insanlar ileride hayatima girecek insani daha cabuk kabullenebilecegini soyluyorlar.
İnşallah :)benim kızımın arkadaşlarında böyle örnekler var. bir tanesinin babası vefat etmiş, annesinin yeni eşini baba biliyor, çok mutlu bir aileler şimdi. boşanıp yeniden evlenende var. benim etrafımda gördüğüm örneklerde çok olumsuzluk yok. kadınlar çocuklarını düşünüp ince eleyip sık dokumuşlar. sizdeöyle yaparsanız, karşınızdakini iyi tanırsanız sorun yaşama olasılığınız azalır.
Bence aranızda mi yaş farkı çok fazla belki şimdi diil ama ileride pişman olursunuz siz 40 yaşındayken o 55 siz 30 yaşındayken o 45 yani çok fazla zaten yanlış bir evlilik yapmışsınız bi daha aynı şeyi yapmayın derim iyi düşünün.Tabiki tabiki oyle.
İkimizde hep bu görüşteyiz.
Kesinlikle 1-2 sene icerisinde evlenmeyi falan düşünmüyorum. Aramızdaki yaş farkı benim çocuğumun olup onun olmaması yani ilerisi için endişeleniyorum..
Bunun için boyle evililik yapan veya çevresinde şahit olmuş kişilerden olumlu olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum. çünkü kafam karışık belki de dengim olan çocuklu biriyle ciddi düşünmem daha dogrusudur. Boşuna kimsenin zamanindan çalmak istemiyorum
hakkınızda hayırlısı. hala aynı şeyleri düşünüyorum. çocukluğunuzu, gençliğinizi yaşamadınız.
benim kızkardeşim ile yaşıtsınız. kendisi üniversitede, az önce yeni aldığı ayakkabının fotoğrafını göndermiş nasıl diye. ona heyecanlı.
haftasonu arkadaşları ile kayağa gidecek.. ona heyecanlı..
vs...
siz 2 yaşında bir çocuk, 2. evlilikten bahsediyorsunuz
okulu akademik anlamda olmazsa olmaz görmüyorum ama hayatı sıraya koyduğu bir gerçek.
ve esas konunuza gelirsek.
baba olmayan bir adamın babalık yapabileceğine ben ihtimal vermiyorum.
eşim çocuk delisidir.
ve çocuklar ona bayılır. daha sevgili iken gittiğimiz bir yerde kendine oyun oynayacak çocuk bulurdu.
ağlayan çocuk görse susturmadan yanından geçmez.
her bayram karşılaşacağımız çocuklara hediye alırız.
yeğenlerimizi hediyeye boğar. şahane bir dayı ve eniştedir.
ve kendi söylediği, çocuğunun olması bambaşka...
evet her çocukla oynardı ama vakit geçirmek için. kendi çocugu ile oynarken, geçmişini, geleceğini, paylaşımını, düşünerek oynuyor.
çoçuğun ihtiyaçlarını daha iyi algılıyor.
hiç birimiz hiç bir çocuk zarar görsün istemeyiz, ama kendi çocuğumuz söz konusu ise tırnağı kırılsa acısı bizde kat kat fazla olur.
dolayısı ile aceleniz çocuğunuz içinse bence acele etmeyin. adamdan babalık beklemeyin. belki iyi bir abi olur. varsa aile dostu gibi birileri hayatınızda onun gibi düşünün.
Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum..
Ben erken yaş ta yapmamam gereken yanlış bir evlilik yaptım fakat konu bu değil. Çoktan kapattım o defteri boşandık bir kızımız var. 10 ay gibi bir süre hayatıma kimseyi almak istemedim , yanlış kararlar vermek istemedim açıkçası ..
Şuan hayatımda biri var. Seviyorum seviliyorum. 5 ay gibi bir suredir berberiz. Cok saygili kibar bir adam lakin aramizda 14 yaş var. Oda evlenmiş boşanmış ama çocuğu yok. İste asil mesele burda başlıyor. Çocukları cok seven biri benimle ciddi düşündüğünü beni asla bırakamacagini söylüyor surekli..
Sevmek icin illa baba olmanin gerekmedigini vurguluyor. Hareketlerinden tavirlarindan da bu guveni bana hissettirdi ama ben tabi daha onu taniyacagimi tekrar bir hata yapamayacağımı kesin bir ifadeyle belirtiyorum.
Kızımın babasiyla hamileyken ayrildik. Hamileyken siddete ugradim ve kestim attim annemle yaşıyoruz. Kızım 2 yaşına girecek az kaldi. Babası sorumsuz ilgisiz bir kisilik zaten. Oyuzden aranizda boyle evlilik yapmış olan ablalarımdan tecrubelerini aktarmalarini istiyorum..
Not: Kizim kucuk cevremdeki insanlar ileride hayatima girecek insani daha cabuk kabullenebilecegini soyluyorlar.
Yastık degismeyle kader degismez derlermis ya doğru. Bende öyleyim birinci evliligim hadi kaderdi ikinci evliligimi isteyerek yaptım mutlu olurum bundan sonra dedim ama hamile kalana kadarmış ve şuan ayrılma arefesindeyim cok zor bir durum hem hamilelik hem ayrılık offBen çocuklu değildim ayrıldığımda ama çocuklu bi adamla evlendim şimdiki aklım olsa evlenmezdim şimdi çocuk istemeyen adam seni çocuğunla ilgilendikçe kıskançlık triplerine girecek evlenmeden dünyanın en iyi erkeği rolü yaparlar evlenince işler değişir 10 ay dediğin nedirki ben 10 yıl evlenmedim ayrıldıktan sonra ama bakıyorum yine acele etmişim çok dikkat et bence
bir kaç mesajınızı gördüm siz niye üzgünsünüz niye ayrılmak istiyorsunuzYastık degismeyle kader degismez derlermis ya doğru. Bende öyleyim birinci evliligim hadi kaderdi ikinci evliligimi isteyerek yaptım mutlu olurum bundan sonra dedim ama hamile kalana kadarmış ve şuan ayrılma arefesindeyim cok zor bir durum hem hamilelik hem ayrılık off
Sevgilinizin onceki evliligi neden bitmiş ?Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum..
Öyle zor günler geçiriyorum ki kendimi nasıl ifade etsem az.yerime düşmanım geçmesin o kadar diyim.Basta herşey güzeldi illa bir evladimiz olsun dedi dedi durdu korunuyordum gizlice ama anladi küstü benle. Ama a cok erkendi benim icin çocuk gerçekten .rabbimin veresi varmış ne desem boş tek korunmasiz iliskide hamile kaldim.2.evlilik bu bide yani neyse...Hamile kaldim adamda bir rahatlik oluştu beni tinlamamaya başladı tartismalar vs derken evi terketti ve 1.yilimizda oldu bu.Gitti ve ben 7 aylik hamileyim simdi siz yerime koyun kendinizi ne düşünürsunuz .Yani çocuğa nasil bakicam ben 2 tane okutmam gereken çocuklarım var nasil calisicam nasil gecinicem Cok yaralıyımbir kaç mesajınızı gördüm siz niye üzgünsünüz niye ayrılmak istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?