- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 30
- Konu Sahibi Esmanur7816
Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum var henüz 18gunlukte bir kızım var oğlum yanımda kızımda yanımda anne yani beşiğinde yatıyor çünkü oğlum devamlı beni istiyor yatarken çiş yaparken bahçeye çıkacaksa yemek yiyecekse sütüm çok çok az mama ile besleniyor kızım zaten ona çok üzülüyorum dün gece bı kaos yaşadık kızımı uatakta mamasını yedirirken ağlayarak uyandı ve ona sarilmami yanında uyumamai istedi feryat figan bir ağlama evimiz mustakil kayinvalidemlerle oturuyorum altı üstlü çok şükür aramız iyidir hepimiz severiz virbirmizi kayınvalidem görümcem falan çok yardımcı yemeği temizliği onlar halleder ben arada girerim.mutfaga Allah için yedirmek için gezdirmek için çok ısrar ederler oğluma ama kimseyle yapmak istemez sadece ben ben bu dengeyi nasıl kuracağım kizlar ne güzel kreşe gidiyordu çok acilmisti telefon almıyordu çok güzel kocaman bı bahçemiz var ama.xikmak dahi istemiyor hep evde telefon ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum seneye anaokula başlayacak birde cekindigim konu şu kakasını falan yaptıktan sonra ben yıkıyorum orda o nasıl yapacak nasıl öğreteceğim ona yardımcı olurmusunuz