Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan kampanyaları birbirimize haber versek çok iyi olur :)Yok bizde hic bişey almadık çok doğru diyosunuz. İnternetten almayı düşünüyoruz bizde
burdan kampanyaları birbirimize haber versek çok iyi olur :)
Okulumuz veli tanışma toplantısı yapacağını belirtip bizden randevu aldı. Haftaya cumartesi günü öğretmenimiz ile tekrar bir tanışıp, sohbet etme fırsatı bulacağız.
Biz bu yıl şehir değiştirdik, dolayısıyla oğlum için çok büyük değişiklikler söz konusu. Hem arkadaşları değişti, hem okulu hem öğretmeni. Ayrıca kardeşi de oldu. O yüzden özellikle bu yıl fazlaca agresifleşti. Öğretmeni ile özellikle bu konuyu konuşacağım.
Ek olarak Asaf piyano öğrenmek istiyor. Biz de herhangi bir enstrüman çalmasını çok istiyoruz. Okuldaki müzik öğretmeni ile de bu yönde bir görüşmemiz olacak.
Haftada 2 gün cimnastiğe gidiyor, bir de okçuluğu ekleyeceğiz. Ama Mete Gazoz ile bir alakası yok Geçen yıldan beri istiyor. Biz kurs için yeterli yaşa ulaşmasını bekliyorduk. Kışın da kayağa başlayacak.
Planladığımız şekilde giderse inşallah bu yılı dolu bir şekilde verimlice geçirmek istiyoruz.
3 yaşındayken satranca merak salmıştı. Biz evde oynuyorduk. Ama ilk defa bu yıl bir kurs denememiz oldu. Fakat sonu hüsran Bizimki oturamıyor, bekleyemiyor o yüzden satranç maceramız kısa sürdü :)
Hahaha hamle öğrendim yeter bana diyor yanibiz de buz patanine başlamıştık 2 ay gecti öğrendi derken korona olduk 3 hafta karantinaya alınmıştık, ordan ramazan ayı geldi derken yaz geldi kaldı, bu sene de yüzmeyi çok istiyor ona yollamaya niyetliyim, buz patenine devam eder mi göreceğiz.
babamız santranc eğitmeni, taşları hamlleleri öğrendi,
orda bitti, tamam artık oynamama gerek zaten biliyorum dedi, ukala bey
Yarın Veli olarak ilk Veli toplantım var çok heyecanlıyımSelam hanımlar
Kızım 2016 Eylül doğumlu. Bugün anaokulu kaydını yaptırdık.
Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olsun inşallah
Oyyy prensesim de teşrif etmiş buralara sen teyze olmasan da olur baby hep uğra bizeanne değilim ama teyzeyim olur mu üçzlerimiz anaokuluna başlıyor hepimiz heyecanlıyız 11.07.2016
Ayy çok heyecanlı ya ben bile merak ettim sizin toplantinizi.Yarın Veli olarak ilk Veli toplantım var çok heyecanlıyım
Ben propolis kullanıyoeum. Bu sefer zeytinyağlı aldım göreceğiz artık.
Ve bal, arı sütü polen karışımlı alıyordum
Her sabah 1 tatlı kaşığı veriyordum
Bu sefer almadım.
Nasıl geçti ilk gün?bugün kreşin ilk günü,
sabah servis 2 dakika gecikti bana diyor ki anne bu servis bence gelmeyecek
en iyisi biz eve dönelim, bugün başlamasam iyi olacak
oğlum pandemi yüzünden zaten doğru düzgün kreşe gitmedin, 3 aydır yaz tatilindesin
bi kursa bi okula yollamadım, ilk defa bu sabah başlayacaksın, sıkılmak için bu ne acelen
Evet canım 12 ayın sadece 3 ay en fazla 4 ay kullanıyor .Bazen ara ver vücut alışınca fayda etmiyor diye duymuştum.
Ben de zeytinyağını arada bir iciriyorum.
Nasıl geçti ilk gün?
Haberler sende ?
Mutlaka yazarımAyy çok heyecanlı ya ben bile merak ettim sizin toplantinizi.
Biz de toplanti yok.
Whatsap grubundan atacaklarmis isteklerini.
Bize de anlat ilk toplantıda neler konuşuldu olur mu mikancim?