Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Ben propolis kullanıyoeum. Bu sefer zeytinyağlı aldım göreceğiz artık.

Ve bal, arı sütü polen karışımlı alıyordum
Her sabah 1 tatlı kaşığı veriyordum
Bu sefer almadım.

Hızınıza yetişemiyorum güzel anneler hepsini de okuyamadim yazılanların.
Ama güzel bir iletişim olmuş arada o çok hoşuma gitti.
Bu samimiyette ilerleyelim okulun ilk günleri daha çok gireriz buralara .
Ortak düşünüp konuşacağımız mevzularimiz artacak.
Alışveriş , hastalıktan korunma yöntemi, bitkisel takviyeler, çocukların okula karşı istekleri gibi konular daha da çok yer alacak konuşmalarımızda.
En güzeli de birbirimizi anlayıp birbirimize destek olacağız devamlı. Bu bile iyi hissettirir insana.

Okulumuz veli tanışma toplantısı yapacağını belirtip bizden randevu aldı. Haftaya cumartesi günü öğretmenimiz ile tekrar bir tanışıp, sohbet etme fırsatı bulacağız.

Biz bu yıl şehir değiştirdik, dolayısıyla oğlum için çok büyük değişiklikler söz konusu. Hem arkadaşları değişti, hem okulu hem öğretmeni. Ayrıca kardeşi de oldu. O yüzden özellikle bu yıl fazlaca agresifleşti. Öğretmeni ile özellikle bu konuyu konuşacağım.

Ek olarak Asaf piyano öğrenmek istiyor. Biz de herhangi bir enstrüman çalmasını çok istiyoruz. Okuldaki müzik öğretmeni ile de bu yönde bir görüşmemiz olacak.

Haftada 2 gün cimnastiğe gidiyor, bir de okçuluğu ekleyeceğiz. Ama Mete Gazoz ile bir alakası yok 🙈😂 Geçen yıldan beri istiyor. Biz kurs için yeterli yaşa ulaşmasını bekliyorduk. Kışın da kayağa başlayacak.
Planladığımız şekilde giderse inşallah bu yılı dolu bir şekilde verimlice geçirmek istiyoruz.

3 yaşındayken satranca merak salmıştı. Biz evde oynuyorduk. Ama ilk defa bu yıl bir kurs denememiz oldu. Fakat sonu hüsran 🙈 Bizimki oturamıyor, bekleyemiyor 😂😂 o yüzden satranç maceramız kısa sürdü :)

Okulumuz veli tanışma toplantısı yapacağını belirtip bizden randevu aldı. Haftaya cumartesi günü öğretmenimiz ile tekrar bir tanışıp, sohbet etme fırsatı bulacağız.

Biz bu yıl şehir değiştirdik, dolayısıyla oğlum için çok büyük değişiklikler söz konusu. Hem arkadaşları değişti, hem okulu hem öğretmeni. Ayrıca kardeşi de oldu. O yüzden özellikle bu yıl fazlaca agresifleşti. Öğretmeni ile özellikle bu konuyu konuşacağım.

Ek olarak Asaf piyano öğrenmek istiyor. Biz de herhangi bir enstrüman çalmasını çok istiyoruz. Okuldaki müzik öğretmeni ile de bu yönde bir görüşmemiz olacak.

Haftada 2 gün cimnastiğe gidiyor, bir de okçuluğu ekleyeceğiz. Ama Mete Gazoz ile bir alakası yok 🙈😂 Geçen yıldan beri istiyor. Biz kurs için yeterli yaşa ulaşmasını bekliyorduk. Kışın da kayağa başlayacak.
Planladığımız şekilde giderse inşallah bu yılı dolu bir şekilde verimlice geçirmek istiyoruz.

3 yaşındayken satranca merak salmıştı. Biz evde oynuyorduk. Ama ilk defa bu yıl bir kurs denememiz oldu. Fakat sonu hüsran 🙈 Bizimki oturamıyor, bekleyemiyor 😂😂 o yüzden satranç maceramız kısa sürdü :)

biz de buz patanine başlamıştık 2 ay gecti öğrendi derken korona olduk 3 hafta karantinaya alınmıştık, ordan ramazan ayı geldi derken yaz geldi kaldı, bu sene de yüzmeyi çok istiyor ona yollamaya niyetliyim, buz patenine devam eder mi göreceğiz.

babamız santranc eğitmeni, taşları hamlleleri öğrendi,
orda bitti, tamam artık oynamama gerek zaten biliyorum dedi, ukala bey :KK70:

biz de buz patanine başlamıştık 2 ay gecti öğrendi derken korona olduk 3 hafta karantinaya alınmıştık, ordan ramazan ayı geldi derken yaz geldi kaldı, bu sene de yüzmeyi çok istiyor ona yollamaya niyetliyim, buz patenine devam eder mi göreceğiz.

babamız santranc eğitmeni, taşları hamlleleri öğrendi,
orda bitti, tamam artık oynamama gerek zaten biliyorum dedi, ukala bey :KK70:
Hahaha hamle öğrendim yeter bana diyor yani 😂😂

Bence gönderebildiğiniz kadar gönderin kurslara. Zaten ilköğretim başlayınca yarış atı gibi başlıyorlar. Şimdiden ne ekersek onu biçeriz.

Buz pateni çok iyi ayrıca :rapci:

Biz spor dalı seçerken en çok hangisinde daha kolay milli sporcu olabilir diye düşündük açıkçası. En kısa zamanda hangisinde milli olabilecekse onlara yönlendireceğiz. Çünkü milli sporcu olunca yurt dışına da rahat çıkıyor, senin gezdiremediğin kadar şehir gezip görüyor. Bu sebeple görgü ve kültürü artıyor. Okullara katkısı çok büyük. Burs imkanı vs.
İnşallah planladığımız şeyler çocuklarımıza da uyar tabi, en önemlisi o.

Alıştırma derslerinden sonra bugün tam gün olarak okula başladık..
Önce "senden ayrılmak istemiyorum" dedi kızım."Ama zaten benden bütün gün ayrısın anneanne bakıyor sana akşam hemen alıcam seni "dedim (çalışan anneyim)..
Sonra "karnım ağrıyor "dedi.."istersen doktora gidelim "dedim.Hayır dedi.
"Uykum var biraz uyucam "dedi. "İstersen öğlen okulunda uyuyabilirsin hem en sevdiğin yastığını da götürüyoruz "dedim.
En son saç tokamı taktım koluna "bu sende dursun ben de senin resmine bakıcam bütün gün akşam da hemen alıcam seni işim bitince"dedim.Tamam dedi
Topu göğsümde yumuşattım yani :110:
Bakalım bir sonraki senaryo nasıl olacak ?

bugün kreşin ilk günü,
sabah servis 2 dakika gecikti bana diyor ki anne bu servis bence gelmeyecek
en iyisi biz eve dönelim, bugün başlamasam iyi olacak :KK70:

oğlum pandemi yüzünden zaten doğru düzgün kreşe gitmedin, 3 aydır yaz tatilindesin
bi kursa bi okula yollamadım, ilk defa bu sabah başlayacaksın, sıkılmak için bu ne acelen

:işsiz: :işsiz: :işsiz:

Ben propolis kullanıyoeum. Bu sefer zeytinyağlı aldım göreceğiz artık.

Ve bal, arı sütü polen karışımlı alıyordum
Her sabah 1 tatlı kaşığı veriyordum
Bu sefer almadım.

Bazen ara ver vücut alışınca fayda etmiyor diye duymuştum.
Ben de zeytinyağını arada bir iciriyorum.

bugün kreşin ilk günü,
sabah servis 2 dakika gecikti bana diyor ki anne bu servis bence gelmeyecek
en iyisi biz eve dönelim, bugün başlamasam iyi olacak :KK70:

oğlum pandemi yüzünden zaten doğru düzgün kreşe gitmedin, 3 aydır yaz tatilindesin
bi kursa bi okula yollamadım, ilk defa bu sabah başlayacaksın, sıkılmak için bu ne acelen

:işsiz: :işsiz: :işsiz:
Nasıl geçti ilk gün?
Haberler sende ?

X