- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
Inşallah yagiderken ayağını sürüye sürüye giderde, okuldan girdiği an unutur herşeyi, ta ki ertesi gün evden cıkana kadar benim oğlan evcimen, iş evden cıkmasında, çıktığı an tüm gönülsüzlüğü geçiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah yagiderken ayağını sürüye sürüye giderde, okuldan girdiği an unutur herşeyi, ta ki ertesi gün evden cıkana kadar benim oğlan evcimen, iş evden cıkmasında, çıktığı an tüm gönülsüzlüğü geçiyor.
Bizim toplantı da ayın 1inde, o gün liste verilir diye düşünüyorum
Ben de öyleyim en sevdiğim kırtasiye alışverişiGaliba öyle yapacaklar. Çok hevesli biseyler almaya erteleye erteleye iyice sabri taştı
Evet canım bu sene yazdırdık bakalım 6 eylülde başlayacak. Kreş geçmişi var ama gideceği okul biraz disiplinli bakalım inşallah uyum sağlar çok oyuncu benim oğlanYa bu konuda çok şanslı çocuk okul geçmişi var. Biz yeni tadacağız ayrılığı, okulu , nasıl olur bilmiyorum
İnşallah bir şey olmaz migim ya bilmiyorum artık insanlar daha temiz bit kaldı mı ki ya bu devirde
Konuşacak çok şeyimiz olacak okulun ilk haftası özellikle birbirimize burdan destek oluruz
Oyy minnos bir de kardeş. Siz ki götürüp getireceksiniz servisle mı gidecek ?
Bizimki de sabahçı oldu sabah 7 den öğlen 12 buçuğa kadar.
Sabah 7 çok erken değil ki ya ?
Bir de kahvaltı orda mı yapılır acaba ?
Önde ona örnek olan okullu bir abla onun için avantaj.
Birlikte gider gelirler ne güzel ya
Değerli yorumlarını da esirgeme sadece takip etmekle yetinme ama
Okula yazdirdin de mi ?
Bende iyiyim 2 ay olacak doğum yapalı bende uğraşıyorum sağlıcakla kucağına al canım inşallahhamd olsun canım sen nasılsın
yok ya daha ikinci, o kadar hızlı değilim ben
Neguzel bir topik olmuş hayırlı olsun canım
Minik civcivler büyüdü ve okul zamanı
Tek tek çok zor oldu etiket yapmak ama burda çok konuşulacak konularımız olacak.
Malum çocuklarımız artık anne yuvalarından çıkıp farklı bir yere gidecekler.
Çocuğum farklı hayallerde bense heyecanlı.
Alısabilecek mi?
Öğretmeni ile enerjisi tutacak mı?
Duygu ve dusunceler vs
Eğer yanlışlıkla etiketledigim birileri varsa kusurum affola
@Amy lee
@prensannesiii
boncuklu gelin
@nebileyim
@esra5516
@Lavyer2012
@ameliepoulain
@ilknurrr22
@MazeGuase06
@Kova hatunu
@msf2407
Cemren0604
@vanilya86
Fistiklicikileta
@Bulamiyorum
Blue_Peri
@Began
@zeyzey3428
@PembeLokum
@Birhamisss
@huzurunmeraklisi
@x hnm
@askiminaskiyim
@Smyy21
@Fatos3458
balbazaar
@Once_upon_on_a_time
@miumao
Gelin her şeyi konuşalım. Endişeler, korkular, mutluluklar, üzüntüler...
Hangi okul canım? Hayırlı olsunNeguzel bir topik olmuş hayırlı olsun canım
Benim kızda başlayacak bakalım bizi neler bekliyor, benide endişelendiren şeyler oluyor ve bolca merak . Bugün ananesi çanta vs almış taktı ne çabuk büyüdün dedim
Bizim de öyle. Kahvaltı orada Allah'tan yoksa sabahın körunde hayatta yemezdi.Bizimki de sabahçı oldu sabah 7 den öğlen 12 buçuğa kadar.
Sabah 7 çok erken değil ki ya ?
Bir de kahvaltı orda mı yapılır acaba ?
Ben de öyleyim en sevdiğim kırtasiye alışverişi
Sağol canım karkent anaokuluna baslicak.Hangi okul canım? Hayırlı olsun
Çörekotu yağı erken ergenliği tetikliyor, aman dikkat.Biz şimdi enterogermino kullanıyoruz. Bide bal çörek otu yağı karışımı veriyorum günlük. Mutivitamin de almayı düşünüyorum doktora sorup. Bide balık yağı önermişti uzun zamandır onu kullanıyoruz. Şifayı veren Allah bunlar da sebep olur bagisikliklari güçlenir inşallah.
Kesinlikle, kırtasiyenin içinde gezsem bile mutlu oluyorumValla bende öyleyim insanı nasıl çekiyor demi o rengarenk şeyler
Tek endişelenmediğim konu çünkü kardeşi de kendisi de çok erken uyanıyor.Merhaba.
Ben de Şubat 2016 annesiyim. Sabah erken kalkacak olması beni endişelendiriyor. Çok erken çünkü
Çörekotu yağı erken ergenliği tetikliyor, aman dikkat.
Aynı benKesinlikle, kırtasiyenin içinde gezsem bile mutlu oluyorum
Hangi okula gidecek canım? Hayırlı olsunMerhaba.
Ben de Şubat 2016 annesiyim. Sabah erken kalkacak olması beni endişelendiriyor. Çok erken çünkü