- 8 Mart 2015
- 25.104
- 81.223
Normalde geç mi kalkar?Merhaba.
Ben de Şubat 2016 annesiyim. Sabah erken kalkacak olması beni endişelendiriyor. Çok erken çünkü
Ya da okul saati mi çok erken?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde geç mi kalkar?Merhaba.
Ben de Şubat 2016 annesiyim. Sabah erken kalkacak olması beni endişelendiriyor. Çok erken çünkü
Anasınıfı.Kızlar siz 1. Sınıfa mı yoksa anasınıfına mı kaydettirdiniz?
Rengarenk defterler kalemlerKesinlikle, kırtasiyenin içinde gezsem bile mutlu oluyorum
hayırlı olsun canım, darısı bana inşallah :)Bende iyiyim 2 ay olacak doğum yapalı bende uğraşıyorum sağlıcakla kucağına al canım inşallah
bizim servis 8:20 de geliyor, oğlum 7.50 de kendisi kalkıyorMerhaba.
birinci sınıf için erken , en azından 2016 için.Kızlar siz 1. Sınıfa mı yoksa anasınıfına mı kaydettirdiniz?
Selçuklu Belediyesi'nin açtığı anaokulu canımHangi okula gidecek canım? Hayırlı olsun
8.30 da kalkıyor ama okul 7.30 da başlayacağı için 7 de kalkacagiz. Belki biraz daha erken. Kışın bu saatlerde hava karanlık oluyor soğuk falan. Sanırım ilk olduğu icin bu tedirginligim zamanla geçecek. 3 gün geç kaldık diye öğle gruplarında yer kalmamıştı.Normalde geç mi kalkar?
Ya da okul saati mi çok erken?
Keşke bizimki de öyle olsa ama sizin sanırım tam gün. Ondan biraz geç. Evet erken uyuyup erken kalkmaya alışmaları disiplin açısından iyi olacakhayırlı olsun canım, darısı bana inşallah :)
bizim servis 8:20 de geliyor, oğlum 7.50 de kendisi kalkıyor
kalkmadığı zamanlar perdeleri açıyorum
uzakta bir de cocuk şarkısı dinlettiriyorum hemen uyanıyor
zaten tüm günyorulacağı için erken uyur
birinci sınıf için erken , en azından 2016 için.
Keşke bizimki de öyle olsa ama sizin sanırım tam gün. Ondan biraz geç. Evet erken uyuyup erken kalkmaya alışmaları disiplin açısından iyi olacak
7.30 gerçekten çok erkenmiş, bilmiyordum ben.Selçuklu Belediyesi'nin açtığı anaokulu canım
8.30 da kalkıyor ama okul 7.30 da başlayacağı için 7 de kalkacagiz. Belki biraz daha erken. Kışın bu saatlerde hava karanlık oluyor soğuk falan. Sanırım ilk olduğu icin bu tedirginligim zamanla geçecek. 3 gün geç kaldık diye öğle gruplarında yer kalmamıştı.
Keşke bizimki de öyle olsa ama sizin sanırım tam gün. Ondan biraz geç. Evet erken uyuyup erken kalkmaya alışmaları disiplin açısından iyi olacak
İlkokullarda kalktı o durum ama ana okullarında yarım gün hala var. Biraz esneme yaparlarsa 8 gibi bıraktırmak istiyoruz kışın.7.30 gerçekten çok erkenmiş, bilmiyordum ben.
Sabahçı öğlenci durumları bir ara Ank da kalktı denmişti, tüm okullar tam güne adapte edilmişti ama bu anaokulları için de geçerli mi bilmiyorum.
Bizim okulumuz tam gün, 9 da ders başlıyor, 16.40 da bitiyor.
Bizim okulun da ayın birinde toplantısı var bakalım neler konusulacak. Listeyi alıp alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar. Biz daha bilip bilmeden bişey almadık.
Bizim okul liste vermiyor, kırtasiye ücreti talep edip kendileri alıyor.
Günaydın hanımlar nasılsınız?
Geçen hafta oğlum okula başladı, 2. Gün hasta oldu. 10 gündür hastayız. Üstelik miniğe de bulaştı. O daha 5 aylık şuan ben ve iki oğlum çok fena grip olmuş durumdayız.
Okul için dikkatli olalım, hele ilk defa gidecekler hazırlıklı olmalı. Hastalık kaçınılmaz.
Hastalık dışında, takviye için sambucol, balık yağı ve d vit kullanıyorum ben. Bu yıl bebek olduğu için ihmal ettim. Olan ortada
Teşekkür ederiz.Çok geçmiş olsun test verdiniz mi? Takviye bizde kullanıyoruz şimdi de verseniz yine hastalığına fayda eder inşallah.
En büyük korkum çok geçmiş olsunBizim okul liste vermiyor, kırtasiye ücreti talep edip kendileri alıyor.
Geçen hafta oğlum okula başladı, 2. Gün hasta oldu. 10 gündür hastayız. Üstelik miniğe de bulaştı. O daha 5 aylık şuan ben ve iki oğlum çok fena grip olmuş durumdayız.
Okul için dikkatli olalım, hele ilk defa gidecekler hazırlıklı olmalı. Hastalık kaçınılmaz.
Hastalık dışında, takviye için sambucol, balık yağı ve d vit kullanıyorum ben. Bu yıl bebek olduğu için ihmal ettim. Olan ortada
Çok geçmiş olsunBizim okul liste vermiyor, kırtasiye ücreti talep edip kendileri alıyor.
En büyük korkum çok geçmiş olsun
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Rica ederim ne demek.Öyle mi bilmiyodum çok teşekkür ederim
liste paylaşıldı bizimle internetten daha uygun olacak sanki alışveriş yapmak..liste gelmeden hiçbir şey almayın derim öğretmenlerin istekleri çok farklı olabiliyor.yavaş yavaş eksiklerimizi alıyoruz bizde...Bizim okulun da ayın birinde toplantısı var bakalım neler konusulacak. Listeyi alıp alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar. Biz daha bilip bilmeden bişey almadık.
Rica ederim ne demek.
Çörekotu yağı, lavanta yağı, bıldırcın yumurtası bunlar aklıma gelenler. Çocuk doktoru demişti.
liste paylaşıldı bizimle internetten daha uygun olacak sanki alışveriş yapmak..liste gelmeden hiçbir şey almayın derim öğretmenlerin istekleri çok farklı olabiliyor.yavaş yavaş eksiklerimizi alıyoruz bizde...