Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Bende iyiyim 2 ay olacak doğum yapalı bende uğraşıyorum 🥴 sağlıcakla kucağına al canım inşallah🌸🙏🏻
hayırlı olsun canım, darısı bana inşallah :)

Merhaba. ❤️❤️

Ben de Şubat 2016 annesiyim. Sabah erken kalkacak olması beni endişelendiriyor. Çok erken çünkü😕
bizim servis 8:20 de geliyor, oğlum 7.50 de kendisi kalkıyor
kalkmadığı zamanlar perdeleri açıyorum
uzakta bir de cocuk şarkısı dinlettiriyorum hemen uyanıyor :KK70:
zaten tüm günyorulacağı için erken uyur

Kızlar siz 1. Sınıfa mı yoksa anasınıfına mı kaydettirdiniz?
birinci sınıf için erken , en azından 2016 için.

Kızlar benim oğlan pek arkadaşı yok olan da hep kız ve ortak oyun oynayamıyorlar pek.biraz çekingen o yüzden sizde de aynı durumda olan var mı ne yapıyorsunuz

Hangi okula gidecek canım? Hayırlı olsun ❤️
Selçuklu Belediyesi'nin açtığı anaokulu canım
Normalde geç mi kalkar?
Ya da okul saati mi çok erken?
8.30 da kalkıyor ama okul 7.30 da başlayacağı için 7 de kalkacagiz. Belki biraz daha erken. Kışın bu saatlerde hava karanlık oluyor soğuk falan. Sanırım ilk olduğu icin bu tedirginligim zamanla geçecek. 3 gün geç kaldık diye öğle gruplarında yer kalmamıştı.
hayırlı olsun canım, darısı bana inşallah :)

bizim servis 8:20 de geliyor, oğlum 7.50 de kendisi kalkıyor
kalkmadığı zamanlar perdeleri açıyorum
uzakta bir de cocuk şarkısı dinlettiriyorum hemen uyanıyor :KK70:
zaten tüm günyorulacağı için erken uyur

birinci sınıf için erken , en azından 2016 için.
Keşke bizimki de öyle olsa ama sizin sanırım tam gün. Ondan biraz geç. Evet erken uyuyup erken kalkmaya alışmaları disiplin açısından iyi olacak

Keşke bizimki de öyle olsa ama sizin sanırım tam gün. Ondan biraz geç. Evet erken uyuyup erken kalkmaya alışmaları disiplin açısından iyi olacak

3 yaşından beri tam gün gidiyor, yarım gün bazı konularda yetersiz kalabiliyor
cocuk doktoramuz var doğduğu günden beri gittiğimiz o da tam günü önermişti,
sabah kahvaltısı , öğlen yemeği, ,kindi kahvaltısını orda yapıyor
gecen seneye kadar okulda uyutuluyordu , bu sene okulla ilk o pazarlığı yaptım artık 5,5 yaşında uyutmayın oğlumu

Selçuklu Belediyesi'nin açtığı anaokulu canım

8.30 da kalkıyor ama okul 7.30 da başlayacağı için 7 de kalkacagiz. Belki biraz daha erken. Kışın bu saatlerde hava karanlık oluyor soğuk falan. Sanırım ilk olduğu icin bu tedirginligim zamanla geçecek. 3 gün geç kaldık diye öğle gruplarında yer kalmamıştı.

7.30 gerçekten çok erkenmiş, bilmiyordum ben.
Sabahçı öğlenci durumları bir ara Ank da kalktı denmişti, tüm okullar tam güne adapte edilmişti ama bu anaokulları için de geçerli mi bilmiyorum.
Bizim okulumuz tam gün, 9 da ders başlıyor, 16.40 da bitiyor.

7.30 gerçekten çok erkenmiş, bilmiyordum ben.
Sabahçı öğlenci durumları bir ara Ank da kalktı denmişti, tüm okullar tam güne adapte edilmişti ama bu anaokulları için de geçerli mi bilmiyorum.
Bizim okulumuz tam gün, 9 da ders başlıyor, 16.40 da bitiyor.
İlkokullarda kalktı o durum ama ana okullarında yarım gün hala var. Biraz esneme yaparlarsa 8 gibi bıraktırmak istiyoruz kışın.🤷🏽‍♀️

Bizim okulun da ayın birinde toplantısı var bakalım neler konusulacak. Listeyi alıp alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar. Biz daha bilip bilmeden bişey almadık.

Bizim okul liste vermiyor, kırtasiye ücreti talep edip kendileri alıyor.

Günaydın hanımlar nasılsınız?

Geçen hafta oğlum okula başladı, 2. Gün hasta oldu. 10 gündür hastayız. Üstelik miniğe de bulaştı. O daha 5 aylık 😞 şuan ben ve iki oğlum çok fena grip olmuş durumdayız.

Okul için dikkatli olalım, hele ilk defa gidecekler hazırlıklı olmalı. Hastalık kaçınılmaz.

Hastalık dışında, takviye için sambucol, balık yağı ve d vit kullanıyorum ben. Bu yıl bebek olduğu için ihmal ettim. Olan ortada 🤦‍♀️

Geçen hafta oğlum okula başladı, 2. Gün hasta oldu. 10 gündür hastayız. Üstelik miniğe de bulaştı. O daha 5 aylık 😞 şuan ben ve iki oğlum çok fena grip olmuş durumdayız.

Okul için dikkatli olalım, hele ilk defa gidecekler hazırlıklı olmalı. Hastalık kaçınılmaz.

Hastalık dışında, takviye için sambucol, balık yağı ve d vit kullanıyorum ben. Bu yıl bebek olduğu için ihmal ettim. Olan ortada 🤦‍♀️

Çok geçmiş olsun test verdiniz mi? Takviye bizde kullanıyoruz şimdi de verseniz yine hastalığına fayda eder inşallah.

Çok geçmiş olsun test verdiniz mi? Takviye bizde kullanıyoruz şimdi de verseniz yine hastalığına fayda eder inşallah.
Teşekkür ederiz.
D vit kullanıyoruz ama sambucol hastalık döneminde kullanılmaması gereken bir takviye.

Test vermedik çünkü gripten klasik üst solunum yolu enfeksiyonuna çevirdi. Hatta oğlumda ilk mide bağırsak enfeksiyonu olarak başladı. Doktora gittik, serum antibiyotik vs 1 hafta öyle geçti. Sonra okula tekrar gidince bu sefer grip ve üst solunum yolu olarak ilerledi :KK43:
Yarın tekrar gideceğiz doktora. Covid olduğumuzu sanmıyorum ama yarın bakalım doktor ne diyecek.

En büyük korkum😞 çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun ☹️

Bizim okulun da ayın birinde toplantısı var bakalım neler konusulacak. Listeyi alıp alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar. Biz daha bilip bilmeden bişey almadık.
liste paylaşıldı bizimle internetten daha uygun olacak sanki alışveriş yapmak..liste gelmeden hiçbir şey almayın derim öğretmenlerin istekleri çok farklı olabiliyor.yavaş yavaş eksiklerimizi alıyoruz bizde...

liste paylaşıldı bizimle internetten daha uygun olacak sanki alışveriş yapmak..liste gelmeden hiçbir şey almayın derim öğretmenlerin istekleri çok farklı olabiliyor.yavaş yavaş eksiklerimizi alıyoruz bizde...

Yok bizde hic bişey almadık çok doğru diyosunuz. İnternetten almayı düşünüyoruz bizde☺️

X