• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Merhabalar güzel anneler ,
Benim kızım 11.04.2016 doğumlu,
36. Aydan itibaren anaokuluna gitti, bu sene son okul öncesi yine ayni okulunda devam edecek.Mayıs 2020 de 2. Kızımı kucağıma aldım ❤️
O da yakında 16 aylik olacak , kardeş kıskançlığı krizlerimiz haric hersey yolunda şükür 🙏
Sizleri görmek mutlu etti

Merhabalar güzel anneler ,
Benim kızım 11.04.2016 doğumlu,
36. Aydan itibaren anaokuluna gitti, bu sene son okul öncesi yine ayni okulunda devam edecek.Mayıs 2020 de 2. Kızımı kucağıma aldım ❤️
O da yakında 16 aylik olacak , kardeş kıskançlığı krizlerimiz haric hersey yolunda şükür 🙏
Sizleri görmek mutlu etti
Kardeş kıskançlığı kuruttu beni 🙈

Nasıl geçti ilk gün?
Haberler sende ?

sbaah nazlansa da
gelidiğinde okulu sevdim eğlenceli gecti dedi
ama bopazı cok ağrımış neden diyorum sizleri özlediğim için sanki boğazım ağrımış gibi hissettim dedi

okuldan iletişim defteri geliyor, yemeğini yemiş, oyunlarını oynamış, derslerini yapmış :)

Kızlar benim oğlum kıyametler kopartiyo gitmicem okula diyip evde kalmak istiyormuş. Napim akıl verin
Günaydın❤️
Sakın onu dinlemeyin yoksa çok zor. Kararlı durun bir şekilde gönlünü yapın. Okuldan sonra da ödüllendirin. Hatta hiç gitmiyor gibuyse anlasın gidersen sana surpizim olabilir diyin. Sevdiği bir şey yapın ya da alın. Eğer biraz yumusarsaniz yarın ve diğer günler aynısı olacak🥴

Günaydın❤️
Sakın onu dinlemeyin yoksa çok zor. Kararlı durun bir şekilde gönlünü yapın. Okuldan sonra da ödüllendirin. Hatta hiç gitmiyor gibuyse anlasın gidersen sana surpizim olabilir diyin. Sevdiği bir şey yapın ya da alın. Eğer biraz yumusarsaniz yarın ve diğer günler aynısı olacak🥴
Aynı dediginiz gibi yapım 🤕 kapıda beklicem çıkınca sevdiğin arabadan alicam dicem parktaki gibi arkadaşlarin olcak diyim . Ne zor şeylermiş

Aynı dediginiz gibi yapım 🤕 kapıda beklicem çıkınca sevdiğin arabadan alicam dicem parktaki gibi arkadaşlarin olcak diyim . Ne zor şeylermiş
Gerçekten zor benim de başıma gelecek kızımın huyunu biliyorum. bir şekilde olacak, olmalı..Allah kolaylık versin😊

Ne zaman başlayacak pazartesi mi yoksa alıştırma için öncesinde cagiracaklar mi?

Kızlar benim oğlum kıyametler kopartiyo gitmicem okula diyip evde kalmak istiyormuş. Napim akıl verin

bizim de ara ara bu krizleri oluyor,
her defasında o hafta ilgi duyduğu şeyi öne sürüp okul dönüşü yapacağımızı söylüyorum

bir de evde özgürler, orda bi disiplin var
evde ki özgürlüğü kısıtlayın
tv izlememek - oyuncak toplamak - temizliğe yardım etmek gibi sevmediği şeyleri çok yaptırın :D

Slmlar,
Toplantımızı yaptık. Öğretmenimizin enerjisini sevdim. Alışveriş listemizi aldık. Yarın da oğlumun okulda ilk günü olacak. Umarım oğlum da sever ☺️

bizim de ara ara bu krizleri oluyor,
her defasında o hafta ilgi duyduğu şeyi öne sürüp okul dönüşü yapacağımızı söylüyorum

bir de evde özgürler, orda bi disiplin var
evde ki özgürlüğü kısıtlayın
tv izlememek - oyuncak toplamak - temizliğe yardım etmek gibi sevmediği şeyleri çok yaptırın :KK70:
Haklisin canım. Bugun basladi 1 saat sadece şükür sorun olmadi . Bakalim insAllah böyle devam eder 😊

Back
X