Merhabalar, liste bize geçen hafta yapılan toplantıda verildi. Malzemeler okulda dolapta duracak. Hayırlısı olsun miniğeSuanki dusuncem eve donmek ama o an duygusal davranip degisebilir fikrim belki bilemiyorum . 2 saatlik uyum sureci vs olursa beklerim ama normal 5 bucuk saat olursa donerim sanirim .
Beslenme ve suluk ile gelin , gerisini ogretmenle konusacaksiniz dedi kayit yapan mudur yard ama ne nasil olur merakla bekliyorum bende
Birde kizlar istenen malzemeleri ogretmen grup kurup wp dan istedi sizlerden . Yoksa ilk gun gittignzde liste mi verildi . Alinan malzemeler orda dolaplarnda filan mi duracak yoksa eve mi getirilip lazim oldgu gun goturuleceksorular sorular .
Ilk ve tek cocugum bi bilgi sahbi degilim henuz napayim
Grubun çoğunluğu okul öncesi zaten2016lılar için ilk okul erken değil mi ?
oğlumunda 3 senelik kreş geçmişi var
eşim sınıf öğretmeni izin vermedi gitmesine.
Grubun çoğunluğu okul öncesi zaten
1-2 1. Sınıf annesi yazdı ama çoğumuz anaokulubende önce öyle anladım sonra sanki cougu ilk okul gibi geldi ona şaşırdım.
Cok tesekkur ederim size de hayirli olsun insallahMerhabalar, liste bize geçen hafta yapılan toplantıda verildi. Malzemeler okulda dolapta duracak. Hayırlısı olsun miniğe
bize liste verilirken marka belirtilmemişti.Sadece mum boya da Fatih markasını oyun hamurunda Play-doh markasını istemişlerdi.Öğretmenler yönlendirebiliyorlarKırtasiye malzemeleri hangi marka alacaksınız öneriniz var mı kızlar hangileri daha kaliteli dayanikli
* Ben kısa kollu 2 tane uzun kollu ama ince 1 tane.Kızlar çocuğun çantasına yedek kıyafet ne koydunuz. Havalar biraz dengesiz ince bı hırka falan koydunuz mu bahçe için
Mersin de yaşadığımız için tişört ve şort koydum sadece, tabi bi de iç çamaşırKızlar çocuğun çantasına yedek kıyafet ne koydunuz. Havalar biraz dengesiz ince bı hırka falan koydunuz mu bahçe için
Ben kısa kollu tişört uzun pantolon çamaşır çorap koydum orada dolabında duracakmis uzun kollu da gönderirim belki giderken hırka giydirdimKızlar çocuğun çantasına yedek kıyafet ne koydunuz. Havalar biraz dengesiz ince bı hırka falan koydunuz mu bahçe için
alışık olmasına rağmen hala mızmız, bilemedim bu seneden bunu yapıyor.Sabahci olanlar naptiniz nasil gecti ilk gununuz birakma ayrilma asamasi
bizler haftalık yedek kıyafet yolluyoruz,Kızlar çocuğun çantasına yedek kıyafet ne koydunuz. Havalar biraz dengesiz ince bı hırka falan koydunuz mu bahçe için
Benim kızım da Şubat 20162016 şubat doğumlu oğlum var. 1 yil krese gitti anaokulunda 2. yılı. gecen yılda aynı anaokuluna gittigi icin zor olmadi. Hafta sonu babasiyla kirtasiye listesini tamamlayıp okuldaki dolabina yerlestirdiler beraber.
Bizim okulda okul esofmanı zorunlu gecen seneden vardi zaten yikamis kaldirmistim aksam cikardim odasinda hazirladim cok mutlu oldu anne okulumu cok ozledim sabah okula gidiyorum degil mi dedi.
sabah 6 da uyanmiş anne okula gitme saatim geldi mi dedi. yok daha var biraz daha uyu dedim.
7.30 da kalktı tekrardan okul esofmanini giydirdim cantasini sulugunu iceride giyilecek ayakkabısını aksamdan hazirlamistik 8 de babasiyla beraber ciktilar.
Esime sordum nasildi diye. kosarak girmis okula donmus babasina hadi sen ise git demis.
Gecen sene de hic aglamamistı ama bu kadar özlemle de gitmemisti. Şükur mutlu bir sekilde gitti okuluna hic sorun yasamadık.
KiyamamHer şeyinin üzerine etiket yapıştırdım.
Bugün bizim biraz ağlamalı geçti ama isteyerek gitti.
Beni özledikçe ağlamış.
Öğretmen ortamı seviyor ama seni özlüyor dedi.
Yarın aglamicam anne sen eve git dicem diyor bana
Hadi inşallah dedim
Bugün de hiç aglamicam diyordu ama yine ağlamış.
Neyse öyle öyle alışacak.
Bana yıldız çizmiş ama getiremedim anne orda kaldı diyor.