Çok iyi düşünmüşsün canım benim oğlan 2016 temmuz doğumlu inatla gitmeyeceğim diyor sizde durum neWilma11
Kesek
Sadelikherseydir
Kizlar burda konuşacak çok şeyimiz olacak.
Durumda paylaşmıştım ordan devam etmek zordu burada konuşarak ilerleyebiliriz
Hayırlı olsun cnm.Cok guzel düşünmüssün canım
Anaokuluna kayıt olduk biz
28 aralık 2015
2016 ocak anneleri canımHayırlı olsun cnm.
2016 mart annelerinden mi gördüm ne yaptım seni en aktif sendin ekledim hemen.
Diğerleri çoktan terketmis buraları.
Çocuk nasıl hazır mı endişeli mi ?
Benim ki 1 gün boyunca ağladım sarıldı anne ben senden nasıl ayrilicam diyerekÇok iyi düşünmüşsün canım benim oğlan 2016 temmuz doğumlu inatla gitmeyeceğim diyor sizde durum ne
Tam dogum tarıhı nedır?Benim ki 1 gün boyunca ağladım sarıldı anne ben senden nasıl ayrilicam diyerek
Önce onu anlamaya çalıştım.
Saniyormuş ki onu orda birakicam geri almicam. Hayir dedim oğlum ben eve gelip senin için yemek yapıcam. Ev işlerim var onları bitiricem sonra gelip alicam.
Öyle dedim biraz teselli buldu.
Sonra biraz gözünde canlansın diye internetten okul videoları izlettim.
Ne kadar eglenceliymis anne burası dedi.
Tabu yine de caktirmasam da ondan çok ben endiseliyim ve duygusalim
Ben de gezdirdim o minik klozetlere lavabolara o kadar güldü ki kuzum benim ya2016 ocak anneleri canım
O kadar sevınçlı kı gıdecegı ıcın
Bugun okulu gezdırdım :)
Asırı sabırsız zaman gecmedıgı ıcın
2016 ağustos doğumluTam dogum tarıhı nedır?
Bizim ki aslında içten içe çok istiyor ama biraz çekingen anne ben öğretmenden utanırım diyoBenim ki 1 gün boyunca ağladım sarıldı anne ben senden nasıl ayrilicam diyerek
Önce onu anlamaya çalıştım.
Saniyormuş ki onu orda birakicam geri almicam. Hayir dedim oğlum ben eve gelip senin için yemek yapıcam. Ev işlerim var onları bitiricem sonra gelip alicam.
Öyle dedim biraz teselli buldu.
Sonra biraz gözünde canlansın diye internetten okul videoları izlettim.
Ne kadar eglenceliymis anne burası dedi.
Tabu yine de caktirmasam da ondan çok ben endiseliyim ve duygusalim
Öğretmen çok önemli ya inşallah çocuklarımıza kendini çok sevdirir. Öğretmenini seven çocuk okulu seviyor.Bizim ki aslında içten içe çok istiyor ama biraz çekingen anne ben öğretmenden utanırım diyo
2016 ağustos doğumlu
Sınıf kac kısılık olacakmıs ?Ben de gezdirdim o minik klozetlere lavabolara o kadar güldü ki kuzum benim ya
Sonra oyun alanlarına gittik hayaller kurduk.
Bak dedim burada öğretmen sizinle oyun hamuru boyama etkinliği yapacak.
O da heyecanlandi bakalım
Kesinlikle öyle gönderdiğimiz yerde de öğretmen denemiyormuşuz tek duam sevmesiÖğretmen çok önemli ya inşallah çocuklarımıza kendini çok sevdirir. Öğretmenini seven çocuk okulu seviyor.
20 dediler ama herkesin geleceğini düşünmüyorum geçen yıl da 20 mis ama 10 kişi gelmiş sadece.Sınıf kac kısılık olacakmıs ?
Ön bilgi çok önemli cocuk neyle karsilacagini bilmek istiyor.Kesinlikle öyle gönderdiğimiz yerde de öğretmen denemiyormuşuz tek duam sevmesi
Kendılerı de bılmıyor bence.20 dediler ama herkesin geleceğini düşünmüyorum geçen yıl da 20 mis ama 10 kişi gelmiş sadece.
Kontenjan o kadar olsa bile kayıt esnasında değişiklikler olabiliyor.Kendılerı de bılmıyor bence.
Müdür bize 17 kişilik dedi.
Bugun ogretmen bızı gezdırırken sordum 25 kişilik dedı.