Kendi halledebilir ama uslubu olmadı yapmazsan ,ağlarsan kızarım vb olmaz iki günde olmadı öğretmeni degiştirdik yardımcı var mı bilmiyorumYaninda yardimci ogretmen mi yok da bu kadar gergin acaba
Hic bir sey bu tutuma bahane olamaz o ayri da...
Acaba yardimci yoksa mecburen susayana wc ihtiyaci olana kendin hallet mi diyor?
Mutlaka takipte kalin. Okula hayati nasil baslarsa öyle gidiyor ilk ogretmenler cok önemli.
Kendi halledebilir ama uslubu olmadı yapmazsan ,ağlarsan kızarım vb olmaz iki günde olmadı öğretmeni degiştirdik yardımcı var mı bilmiyorum
Sağol emmacim güzel dileklerin için.Hepinizin işi rast gitsin umarim.
Kolaylik diliyorum.
Daha 4 yaşında kendi halletmeyi yavaş yavaş öğreniyor herşey zamanla tabiki bu okul neler öğretecek bilmiyorumEvet asil problem uslup. Mutlaka takip edin
Kızmak ne demek
Ikincil olarak cocuklar her seyi halledemeyebilir de. Mesela benim oglum su alamayabilir cunku evde su sebili yok. Ilk kez gordugu icin bilemez diye dusunuyorum. Ama 2 3 hafta sonra "kendin suyunu alabilirsin" dese sorun yapmam tabi ki.
Daha 4 yaşında kendi halletmeyi yavaş yavaş öğreniyor herşey zamanla tabiki bu okul neler öğretecek bilmiyorum
İnşallahInsallah huzurlu, dolu dolu bir yil olur her cocuk icin
Emmacım biz anaokulu anneleri olarak tecrübeye çok ihtiyacimız var hele daha önce gitmiş anaokula gitmiş ve giden annelerden çok şey öğrenmek istiyorum bence bilgiyi paylaşırsanız çok mutlu oluruzKolaylik diliyorum.
Aa ne güzel konu olmuş Bayadır girmiyodum şimdi gördüm
Minik civcivler büyüdü ve okul zamanı
Tek tek çok zor oldu etiket yapmak ama burda çok konuşulacak konularımız olacak.
Malum çocuklarımız artık anne yuvalarından çıkıp farklı bir yere gidecekler.
Çocuğum farklı hayallerde bense heyecanlı.
Alısabilecek mi?
Öğretmeni ile enerjisi tutacak mı?
Duygu ve dusunceler vs
Eğer yanlışlıkla etiketledigim birileri varsa kusurum affola
Surrender
@prensannesiii
@boncuklu gelin
@nebileyim
@esra5516
@Lavyer2012
@ameliepoulain
ilknurrr22
@MazeGuase06
@Kova hatunu
@msf2407
@Cemren0604
@vanilya86
Fistiklicikileta
@Bulamiyorum
@Blue_Peri
@Began
@zeyzey3428
@PembeLokum
@Birhamisss
huzurunmeraklisi
@x hnm
@askiminaskiyim
@Smyy21
@Fatos3458
balbazaar
@Once_upon_on_a_time
@miumao
Gelin her şeyi konuşalım. Endişeler, korkular, mutluluklar, üzüntüler...
Alacağınız malzemeye göre değişiyor. Atıyorum boyada faber castel iyiyken suku boyada fatih iyi gibi değişebiliyor. Güvendiğiniz bir kırtasiye varsa oraya sorabilirsiniz ya da öğretmene sorabilirsiniz. Genelde öğretmen marka vermek istemez ama belki sözel olarak birkaç birşey önerebilir.Kırtasiye malzemeleri hangi marka alacaksınız öneriniz var mı kızlar hangileri daha kaliteli dayanikli
Ben kendi okulumda olacağım için ikisini de yapamayacağımPazartesi okulumuzun ilk günü.
5 saatlik bir süreç başlıyor.
Ilk gün sizler eve gidip beklemeyi mi yoksa okulun bahçesinde beklemeyi mi tercih edeceksiniz?
Markasıyla birlikte liste yapılıyor. O markanım dışına çıkılmıyor geneldeKırtasiye malzemeleri hangi marka alacaksınız öneriniz var mı kızlar hangileri daha kaliteli dayanikli
Benim ev 5 dk okulaPazartesi okulumuzun ilk günü.
Ilk gün sizler eve gidip beklemeyi mi yoksa okulun bahçesinde beklemeyi mi tercih edeceksiniz?
Benim kizim 3 gun gitti okula . Eve döndüm.Pazartesi okulumuzun ilk günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?